iunie 2014



Shawn se descurcă de pe azi pe mâine aducând în New York mărfuri de contrabandă. Cu o tragedie în trecutul familiei sale şi cu un tată care-l ţine la distanţă, tânărul nu prea vede viitorul cu ochi buni. Din întâmplare, Shawn îl întâlneşte pe Harvey, un antrenor de lupte de stradă, care-i deschide ochii şi-i arată că o carieră într-un asemenea sport nu ar fi deloc de lepădat. Doar că această lume este bântuită de răufăcători...



DON peyote spune povestea lui Warren Allman (Dan Fogler), un stoner somer care îsi gaseste în cele din urma un scop în viata, dupa o întâlnire neplacuta cu un barbat, fara adapost si plin de vise vii apocaliptice incredibile, Warren devine obsedat de teoriile apocaliptice si decide sa faca un documentar pe aceasta tema în timp ce logodnica sa este ocupata de planificarea nuntii lor.

SERVER 1 


SERVER 2 

Seth MacFarlane conduce, produce, co-scrie si joaca rolul unui fermier de oi numit Albert in aceasta comedie – western “Urma scapa turma”. Dupa ce Albert se sustrage dintr-un schimb de focuri, prietena lui nestatornica îl paraseste pentru un alt barbat. Atunci când o femeie misterioasa si frumoasa soseste in oras, ea il ajuta sa-si gaseasca curajul in dragoste . Dar atunci când sotul ei, un haiduc notoriu, cauta razbunare, fermierul trebuie sa puna curajul dobandit la încercare. In rolurile principale alaturi de MacFarlane sunt Oscar (R), câstigatoarea Charlize Theron, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Giovanni Ribisi, Sarah Silverman si Neil Patrick Harris. MacFarlane reuneste multi dintre cineastii din spatele universal si MRC , inclusiv Scott Stuber (Bluegrass Films) si Jason Clark, care produc, si Wellesley Wild si Alec Sulkin care a co-scris scenariul.

 SERVER 1  

SERVER 2



Filmul de comedie Italia ” Sotto una buona stella ” este scris ,regizat si jucat de Carlo Verdone ,au mai jucat si Paola Cortellesi, Tea Falco.Federico Picchioni este un om de afaceri de succes, care lucrează pentru o societate financiară şi trăieşte într-o casă luxoasă cu prietena lui, tanara Gemma. Doi copii ai fostei soţii, Lia şi Niccolò, trăiesc în schimb cu mama sa. Atunci când moare femeia, Federico este forţat să ureze bun venit.









SERVER 1

SERVER2 



n 1942 un grup de la Stalingrad în frunte cu locotenentul Yashin se confruntă cu un adversar viclean – căpitanul neamț Karl Kleist. Într-o capcană pusă la cale de nemți lunetistul Ales Mikulich a fost ucis și locotenentul Yashin a fost grav rănit.Războiul sa terminat, iar acum Yashin are rolul de comandant într-un orășel german .Acolo, într-o fabrică veche suspectă, se presupune că ar funcționa un laborator pentru arme secrete al Germaniei naziste. Curând devine clar faptul că laboratorul secret se află sub paza unui grup de lunetisti germani, condus de cine altul decât Karl Kleist. Yashin are acum, posibilitatea de a razbuna uciderea vechiului camarad…



Doi taţi, un român care îşi caută fiica forţată să se prostitueze în Kosovo şi un sârb care caută cadavrul băiatului său omorât într-un accident în România, se întâlnesc pe Dunăre. Un barcagiu retrăieşte legenda de acum 200 de ani a ţăranilor români care s-au chinuit zadarnic să mute o biserică de lemn în satul lor de pe deal, pe vremea când construirea bisericilor ortodoxe era interzisă.


Thierry Guetta, un imigrant francez din Los Angeles, are obiceiul de a filma absolut tot ce vede, ceea ce il conduce spre descoperirea unei laturi interesante a vietii de noapte. Vandalism sau arta stradala? Aceasta este intrebarea al carei raspuns incearca Thierry sa-l afle. Dupa cateva luni petrecute cu artistii stradali, maestrii intr-ale graffiti-ului, pe care ii filmeaza pentru a face un documentar, tanarul francez se imprieteneste in cele din urma cu unul dintre cei mai controversati si enigmatici artisti - Bansky. Din acest punct camera se muta din mana lui in mana noului sau prieten, Thierry devenind astfel noul protagonist al filmului. Cuprins de febra artei stradale, incepe sa ii imite pe oamenii pe care pana atunci doar ii urmarea atent si ajunge intr-un punct critic in care isi gireaza casa si afacerea pentru organizarea unui spectacol de arta major, organizat in LA.


Franţ Ţandără, un fost torţionar în închisorile României, este pregătit să-şi mărturisească crimele în faţa unei jurnaliste şi a unui fost deţinut politic. Cei doi îl întâlnesc în gară la Giurgiu, unde Ţandără îi întâmpină cu flori. Dar confesiunea se confruntă cu probleme încă de la început: reportofonul nu funcţionează, Ţandără vorbeşte prea încet sau prea repede… Bărbatul îşi începe povestea cu detalii nesemnificative: tatăl său a lucrat în armată, anii de şcoală, rătăcirile de la sfârşitul războiului. Jurnalista încearcă să-l încolţească cu întrebări despre cariera de torţionar, dar primeşte răspunsuri evazive. Nevasta lui Ţandără intervine şi le cere să nu-i mai tortureze soţul…




Condamnat la 10 ani de ocnă, după răscoala din 1907 şi după câţiva ani petrecuţi pe front, Manolache Preda (Amza Pellea) se întoarce în satul său natal. Soţia l-a părăsit şi i-a vândut pământul, iar autorităţile îl privesc cu ostilitate, sătenii cu suspiciune şi copiii se ascund de el. Pentru a duce o viaţă normală, Manolache se angajează la boierul Leon (Emmerich Schäffer). Se îndrăgosteşte de Ruxandra (Ioana Pavelescu), o tânără săracă. Dar când boierul e omorât de doi ţărani revoltaţi, vina cade pe fostul ocnaş. Manolache fuge şi se ascunde în munţi. Vânat însă fără încetare, este prins şi împuşcat. Moartea sa încheie tragic destinul unui om nevinovat. Ecranizare dupa romanul “Velerim si Veler Doamne” de Victor Ion Popa.



Frankie Wilde e un DJ de geniu. A ajuns în culmea gloriei. Are fani, o soţie trofeu, o vilă trofeu la Ibiza. Viaţa nu poate fi mai frumoasă pentru el. Ce-i păcat, e că fericirea nu-i perpetuă. Vine ziua în care Frankie descoperă că are soarta lui Beethoven.
Nu înseamnă că va compune 9 simfonii, ci că e pe cale să-şi piardă auzul. Şi îl pierde complet. Nu e mare lucru de făcut cu un DJ surd, nu-i aşa? Aşa că tipul dispare. Fără urmă. Nimeni, niciodată nu a mai dat de el.
"It's All Pete Tong" nu plânge pe urmele lui. Dimpotrivă, e o comedie. O comedie cu miez amar. Neagră.
Filmul îmbracă forma unei biografii şi are ca start perioada de mare glorie a DJ-ului, după care începe declinul. Interesant, "It's All Pete Tong" e filmat în întregime la Ibiza, iar pe parcurs apar ca figuri pasagere DJ celebri - Lou Hammond, Barry Ashworth, Carl Cox şi Pete Tong.
Ce înseamnă "It's All Gone Pete Tong"? E o rimă în slang cockney şi se traduce cu "s-a dus totul de râpă".

Mac Radner (Seth Rogen) şi soţia lui Kelly (Rose Byrne) formează un cuplu a cărui familie a fost extinsă după naşterea fiicei lor, Stella, care i-a îndepărtat de prietenii Jimmy Faldt (Ike Barinholtz) şi fosta lui soţie, Paula (Carla Gallo), şi tentativele lor de a-şi păstra vechiul stil de viaţă au eşuat. Într-o zi, cei doi află că fraternitatea Delta Psi, cunoscută pentru petrecerile lor nebune, s-a mutat chiar în vila de lângă ei, aşa că hotărăsc să meargă la ei pentru a le cere să nu facă prea mult zgomot. Liderii fraternităţii, Teddy Sanders (Zac Effron) şi Pete Regazolli (Dave Franco) acceptă cu condiţia de-a le cere de fiecare dată asta şi a nu chema poliţia.
Teddy şi Pete îşi doresc să intre în istoria Delta Psi cu organizarea celei mai tari petreceri de sfârşit de an. Mai târziu, Mac şi Kelly le cere să facă mai puţin zgomot, dar sunt intrigaţi de petrecerea care se ţine. Teddy îi invită înăuntru pentru a le câştiga încrederea, iar Kelly se împrieteneşte cu iubita lui Teddy, Brooke Shy (Halston Sage), în timp ce el se împrieteneşte cu Mac. În noaptea următoare, Mac şi Kelly îl sună pe Teddy pentru a face mai puţin zgomot, dar acesta nu răspunde la telefon. Kelly îl convinge pe Mac să sune la poliţie în mod anonim, dar ofiţerul Watkins (Hannibal Buress) îi dă de gol.
Din acel moment, cei de la Delta Psi rup înţelegerea cu cei doi soţi şi încep să se răzbune pe ei. Mac încearcă să facă în aşa fel încât să întoarcă întregul cartier împotriva fraternităţii, numai că Teddy deja s-a împrietenit cu toţi. Cei doi merg apoi la decanul universităţii, Carol Gladstone (Lisa Kudrow), pentru a-i reclama pe aceştia, dar ea le spune că nu poate face nimic deoarece au o regulă de 3 greşeli grave înainte de-a lua măsuri, iar Delta Psi n-a comis decât una până acum.


Insert HTML Javascript-CSS Codes As Plain Text In Blogger Posts

There are a lot of bloggers in this blogosphere. Every Blogger with his/her own style of blogging. But here we will talk about Tech Bloggers. Technology blogging itself is very vast. Many Tech Bloggers write about how to use or insert Html javascript and css codes. But if you add html javascript or any CSS code in Body of the post it will disappear.
Do you want to insert HTML Javascript or CSS in your blogger Posts?
Though there are many free html editor software available but, sometimes things are done differently
 Many of you must be facing problem in getting the actual result you are looking for
This is how it must look like



Timidului absolvent de liceu Ian nu prea i-a placut sportul si asta se vede. Fizicul de tocilar nu-l impiedica pe Ian sa-si lipeasca fata pe corpul unui bodybuilder si sa agate pe net o superba care se da drept "Dra Delicioasa". Ca s-o intalneasca, pustiul fura masina fratelui sau homofob si-si ia in aceasta calatorie de-a dreptul initiatica si cei mai buni prieteni. Bineinteles, toti trec prin nenumarate aventuri.



Când India Stoker (Mia Wasikowska) îşi pierde tatăl iubit şi pe cel mai bun prieten (Dermot Mulroney) într-un tragic accident auto în ziua când împlinea 18 ani, viaţa sa liniştită pe moşia izolată a familiei este brusc zdruncinată.  Ascunzându-şi durerea, India manifestă un comportament impasibil, care îi maschează sentimentele profunde şi simţurile ascuţite pe care numai tatăl său le înţelegea.  Astfel ia naştere primul thriller psihologic, LEGĂTURI SUSPECTE, al apreciatului regizor coreean Park Chan-Wook (OLDBOY, LADY VENGEANCE, SYMPATHY FOR MR. VENGEANCE).

India se trezeşte atrasă de fratele înstrăinat al tatălui său, Charlie (Matthew Goode), care soseşte pe neaşteptate la înmormântare şi se hotărăşte să stea cu ea şi cu Evie, mama sa instabilă emoţional (Nicole Kidman). Deşi iniţial India nu are încredere în unchiul său şarmant, dar misterios, acesta ajunge să o fascineze, iar ea începe să-şi dea seama cât mai multe lucruri au în comun.  Pe măsură ce Charlie i se dezvăluie, puţin câte puţin, India devine tot mai îndrăgostită de ruda sa şarmantă, şi ajunge la concluzia că sosirea lui nu e o coincidenţă. Sub îndrumarea unchiului său, este pe punctul de a-şi urma soarta neobişnuită.
    
LEGĂTURI SUSPECTE îi are în distribuţie pe Mia Wasikowska (ALICE IN WONDERLAND, JANE EYRE), Matthew Goode (WATCHMEN, A SINGLE MAN), Dermot Mulroney (THE GREY, J. EDGAR), Jacki Weaver (ANIMAL KINGDOM, SILVER LININGS PLAYBOOK), Phyllis Somerville (THE CURIOUS CASE OF BENJAMIN BUTTON), Alden Ehrenreich (TETRO, BEAUTIFUL CREATURES), Lucas Till (X-MEN: FIRST CLASS), Ralph Brown (PIRATE RADIO), Judith Godrèche (THE MAN IN THE IRON MASK) şi Nicole Kidman (THE HOURS, MOULIN ROUGE!, THE OTHERS).
PARTEA 1
PARTEA 2


Acţiunea filmului Zulu are loc în Cape Town, într-o Africa de Sud trăind încă cu amintirea Apartheid-ului, acolo unde mahalale sărace se întâlnesc cu cartiere selecte. Doi poliţişti aflaţi în patrulare, Brian Epkeen (Orlando Bloom) şi Ali Sokhela (Forest Whitaker) sunt surprinşi în timpul unei anchete pline de suspans care îmbină elemente ale filmului politic cu investigaţia socială.



PARTEA 1
PARTEA 2


Bad Country este o dramă petrecută în Louisiana. Detectivul investigator Carter Bud îl arestează pe Jesse Weiland, un criminal angajat de către o organizație criminală. La vederea vieții din închisoare și faptul că-și pierde familia, Jesse își pune toată încrederea în Carter și devine un informator, fapt care atrage atenția FBI-ului, dar nu numai…




PARTEA 1

 

PARTEA 2 


ată din Delhi,Rani, în vârstă de 24 ani, provenită dintr-o familie conservatoare, după ce căsătoria ei este anulată de către logodnic hotărăște, în ciuada faptului, să își facă luna de miere singură.Povestea nunții eșuate nu are un rol important. Filmul este în cea mai mare parte despre evoluția ei. Ea acum își descoperă propria identitate








PARTEA 1
PARTEA 2



A sosit vacanţa de vară. Lewis Thomas (Paul Walker), proaspăt absolvent al primului an de colegiu, e gata să pornească într-o excursie prin ţară cu fata visurilor lui, Venna (Leelee Sobieski). Însă Lewis e nevoit să-şi schimbe planurile romantice pentru a-i sări în ajutor fratelui său Fuller (Steve Zahn), un individ bun de nimic, ‘specialist’ în a crea probleme tuturor.

Necazurile încep atunci când Fuller îl convinge pe Lewis să se amuze cu ajutorul statiei radio de maşină, proaspăt achiziţionată. Gluma constă în a intra pe frecvenţa rutieră, pe care obişnuiau să comunice între ei şoferii de camion aflaţi în cursă şi, folosind un pseudonim şi prefăcându-şi vocea, să se dea drept femeie. Astfel, Lewis atrage atenţia unui şofer de camion, cunoscut sub pseudonimul ‘Rusty Nail’, care îi dă întâlnire într-un motel de pe autostradă. Când Rusty Nail îşi dă seama că este victima unei păcăleli, se înfurie şi porneşte să se răzbune pe cei doi tineri.

PARTEA 1

PARTEA 2



Mutandu-se dintr-o parohie in alta, pe teritoriul Californiei, in anii ’70, parintele Oliver O’Grady a castigat cu repeziciune respectul si increderea fiecarei congregatii. Necunoscut pentru marea majoritate a celor cu care intra in contact, O’Grady era un pedofil activ si periculos pe care mai marii Bisericii il adaposteau de peste 30 de ani, permitandu-i astfel sa abuzeze de nenumarati copii.



Eu chiar sincer nu ştiu ce să spun. Am început cu efecte speciale? Sau nu merg mai departe cu întreaga poveste scrisa. Ambele au fost teribile, precum şi alegerea seriful care seamănă cu DOBY complet de la Harry Potter. Am constatat ca aceasta să fie mai mult o comedie de mare groază! Eu nu spun totul, dar arata sunt eu cred în turnare oameni care sunt oarecum atractive pe ecran, îmi pare rău să spun DOBY nu a fost. Eu va spun ca preview-au fost mari, care, desigur, ma sa ma uit. Editare bune pe acea parte. Pot să spun că a fost casa frumoasa.Singura problema alte am este că acoperirea filmul pe acest site se aseamănă cu nimic despre ceea ce acest film este ca într-adevăr. Sper să văd un timp mai bun groază viitoare.



O femeie in aparenta fericita petrece cu sotul ei un weekend romantic care se dovedeste a fi un adevarat cosmar.
Nick (Bruce Greenwood) dispare, iar Libby (Ashley Judd) este acuzata de crima. Disperata, ea o roaga pe Angie (Annabeth Gish), cea mai buna prietena a ei sa-i adopte fiul pentru ca ea isi va petrece urmatorii ani in inchisoare.
Dar in timp ce viata ei se scurge dupa gratii, Angie fuge cu fiul ei, iar Libby descopera ca totul a fost o farsa, ca sotul si prietena ei au tradat-o inscenand crima, ca toti acesti ani au fost pierduti in zadar.
Cea mai mare dorinta a ei este sa se razbune. Se hotaraste sa-si ucida sotul atunci cand va iesi din inchisoare, dar ofiterul Travis Lehman (Tommy Lee Jones) o supravegheaza.

SERVER  1


SERVER 2



Ca parte a Companiei cărucioare Willie, Levi Savage (Jasen Wade), se temea că plecarea târziu în sezonul ar duce la disperare și moarte. Ceea ce el a venit pentru a afla este că pentru fiecare tragedie, există o mulțime de minuni. Levi Savage pastrat inregistrari meticuloase ca a facut drumul spre vest sau spre valea Salt Lake. Multe dintre minuni de necrezut prezentată cu 17 miracole vin direct de la jurnalul lui Levi prima mână entries.Based pe evenimente reale incredibile, și adus la tine de regizor TC Christensen (Laudæ, de lucru și slava), 17 minuni se va deschide ochii la povești ale pionierilor mormoni așa cum nu le-au văzut înainte. Ceva extraordinar este pe cale să se întâmple.

Regia Fred Cavayé
Cu Vincent Lindon, Gilles Lellouche
Mea culpa este un film de actiune ,thriller 2014 Franta,regizat de Fred Cavayé.Simon și Franck sunt polițisti in Toulon. După ce au sărbătorit sfârșitul unei misiuni, se ciocnesc cu o mașină cind se intorceau acasă. Franck scapa nevătămat, în timp ce Simon, care era la volan și sub influenta alcoolului, este accidentat. Dar accidentul mai presus de toate, a făcut două victime, inclusiv un copil. Simon va pierde atunci tot: familie si munca lui..Șase ani mai târziu, Simon divorțat de Alice ,a devenit un transportator de fonduri. El încearcă să păstreze într-un fel rolul de tată cu fiul său Theo, în vârstă de 9 ani. Între timp, Franck, care este încă politist. În timpul unei lupte cu tauri, fiul lui Simon este martor la o reglare de conturi a mafiei. Simon va face totul pentru a proteja fiul de cei care amenință.


partea 1


partea 2



Un mic orasel din Texas are parte de ani de zile de seceta si o economie subreda, iar in aceste conditii locuitorii ajung in pragul disperarii. Intr-o zi, un cuplu din oras gaseste in mijlocul pustietatii un baiat ce purta sub brat doar un covor. Acestia l-au luat cu ei sperand sa-l poata ajuta cu ceva.Lucrurile se intampla exact invers, baiatul fiind cel care vrea sa ajute locuitorii orasului. Nimeni nu stie de unde vine, cine este, seriful fiind determinat sa afle adevarul. Cand incepe sa apara un miracol dupa altul, oamenii il accepta pe baiat ca fiind salvatorul lor. Insa doctorul orasului moare neasteptat si se pare ca a venit timpul ca adevarul sa iasa la iveala, in final baiatul dezvaluindu-si adevarata identitate.



Lista lui Schindler, o capodoperă cinematografică, câştigătoare a 7 premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film şi cel mai bun regizor, a cucerit atât criticii de artă cât şi publicul. Filmul prezintă o poveste adevărată a enigmaticului Oskar Schindler, membru al Partidului Nazist, un afemeiat şi un profitor, dar care reuşeşte să salveze vieţile a mai bine de 1100 de evrei în timpul Holocastului. Filmul este o mărturie emoţionantă despre ororile războiului şi despre alterarea caracterelor umane în timp de război. Războiul este placa turnantă în jurul căreia se desfăşoară acţiunea şi intriga filmului, reprezentând o cale de mântuire pentru unii şi condamnare pentru alţii.




O femeie încearcă să-şi scape fratele de la închisoare şi să-i dovedească nevinovăţia. El a fost acuzat şi condamnat pentru crimă, dar sora lui vrea să demonstreze că acea moarte a fost cauzată de un fenomen supranatural.












PARTEA 1

PARTEA 2



Underworld. În Lumea de dincolo-Trezirea la viaţă, acţiunea sagăi şi haosul luptei sunt transferate la un nivel superior aducând-o pe legendara războinică a Vampirilor, Selena (Kate Beckinsale), în confruntare directă cu cel mai puternic adversar al ei. În acelaşi timp ea descoperă un secret şocant, care îi va schimba toate principiile şi valorile pentru care a luptat până acum. Au trecut cincisprezece ani de când Selena şi iubitul ei Michael, pe jumătate om şi pe jumătate Lycan, l-au învins pe liderul vampirilor, Marcus, în Underworld Evolution. În anii care s-au scurs de atunci, omenirea a descoperit existenţa clanurilor de Vampiri şi Lycani şi a lansat un război total împotriva lor, dorind să distrugă ambele specii. Selena, capturată în timpul genocidului, se trezeşte, după mai mult de un deceniu, descoperindu-se captivă într-un laborator bine păzit al Antigen, o puternică corporaţie biotech, care vrea să descopere un vaccin împotriva virusului care a dus la apariţia Vampirilor şi Lycanilor.




Bazat pe populara carte pentru copii, Bridge to Terabithia este un film fantastic despre prietenie şi puterea imaginaţiei, creat de producătorii Cronicilor din Narnia. Jess Aarons (Josh Hutcherson) este un neadaptat la şcoală şi chiar şi în numeroasa lui familie. Jess s-a antrenat toată vara pentru a deveni cel mai rapid alergător din şcoala sa, dar gloria îi este brusc spulberată când cursa "doar pentru băieţi" este câştigată de o nou-venită, Leslie Burke (Annasophia Robb). În ciuda bizarei circumstanţe, cei doi intruşi devin repede cei mai buni prieteni. Lui Leslie îi place să spună poveşti fantastice, pline de magie. Iar lui Jess îi place să deseneze, deşi până atunci îşi păstrase talentul pentru el. Împreună, cei doi încep să creeze regatul secret al Terabithiei, un loc magic în care poţi ajunge sărind cu o frânghie peste un pârâu din apropierea caselor celor doi prieteni. Aici, Leslie şi Jess conduc regatul, lupta împotriva Stăpânului Întunecat şi a creaturilor lui, şi complotează împotriva derbedeilor de la şcoală. Mulţumită prieteniei lui cu Leslie, Jess e schimbat pentru totdeauna. O lume plină de creaturi fantastice, castele şi minunate păduri, Terabithia este adusă la viaţă de uimitorii specialişti în efecte vizuale de la Weta Digital, compania din spatele unor filme ca Stăpânul Inelelor sau King Kong.



O poveste clasica Disney se intrepatrunde cu lumea moderna din New York-ul zilelor noastre, intr-un basm despre o printesa (AMY ADAMS) din tinutul Andalasia, care e azvarlita in inima New York-ului de o regina malefica (SUSAN SARANDON). La scurt timp dupa sosirea ei aici, Printesa Giselle incepe sa isi schimbe perspectiva asupra vietii si iubirii, dupa ce intalneste un chipes avocat (PATRICK DEMPSEY). Oare felul cum e privita iubirea in basme are sanse sa supravietuiasca in lumea reala? O comedie energica, originala, plina de viata, cu o intorsatura moderna inclusa intr-o poveste Disney clasica, MAGIE IN MANHATTAN combina fantezia, actiunea, muzica, efectele create pe computer si animatia desenata manual, creand o comedie romantica absolut unicat, pentru toate varstele. Bucurandu-se de o distributie alcatuita numai din vedete, MAGIE IN MANHATTAN este un film regizat de KEVIN LIMA ("Tarzan," "Eloise at Christmastime") si produs de BARRY JOSEPHSON ("Hide and Seek," serialul TV "Bones") si BARRY SONNENFELD (ambele filme "Oameni in negru", serialul de televiziune "Pushing Daisies"). Scenariul este scris de BILL KELLY ("Premonition," "Blast from the Past"). Producatorii executivi ai filmului sunt CHRIS CHASE ("Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch," "Return To Never Land," "Tarzan"), SUNIL PERKASH ("Premonition," "Blast from the Past") si EZRA SWERDLOW ("Invincible," "Little Manhattan"). Filmul include melodii originale compuse de o echipa apreciata: compozitorul ALAN MENKEN si textierul STEPHEN SCHWARTZ ("Pocahontas," "Hunchback of Notre Dame").



Acest prequel urmareste originea vrajbei dintre vampirii aristocrati, cunoscuti si sub numele de Negustorii Mortii (Death Dealers), si fostii lor sclavi, varcolacii(Lycans). In Evul Mediu,un tanar varcolac numit Lucian era un lider puternic si ii chemase pe varcolaci sa se ridice impotriva lui Viktor, un rege vampir foarte crud, care ii inrobise. Lucian incearca acum sa distruga vampirii si sa redea libertatea varcolacilor.

Capitanul Solomon Kane este o super-eficienta masina de ucis din secolul XVI. Inarmat cu pistoale, cosor si cu o floreta, capitanul, aflat in Africa, decide sa prade un misterios castel aflat aproape de campul sau de batalie. Dar se pare ca respectivul castel este plin de duhuri rele, iar ofiterul se va trezi curand infruntand de unul singur o imensa, invincibila bestie inalta de trei de metri. Confruntarea ii va dezvalui capitanului secrete cumplite.



În data de 2 mai 2011 întreaga lume, dar în special americanii profund afectaţi de tragedia din 11 septembrie 2001, au răsuflat uşuraţi când au aflat că Osama Bin Laden, cel mai căutat terorist din lume, liderul Al Quaeda, a fost ucis. Zero Dark Thirty vine să facă lumină în această misiune ultra-secretă, care a dus la capturarea lui. Se presupune că filmul i-a avut pe post de consultanţi chiar pe câţiva dintre soldaţii implicaţi în misiune, iar pentru ecranizare, regizoarea a avut la dispoziţie documente oficiale clasificate despre urmărirea lui Bin Laden.



Filmul, regizat de David Weaver, spune povestea lui Foley (Samuel L. Jackson), un barbat care incheie socotelile cu viata de vagabond dupa 25 de ani de inchisoare. Posibilitatea unui nou inceput pare reala atunci cand acesta o intalneste pe Iris (Ruth Negga). Dar trecutul se arata a fi un camarad incapatanat: Ethan (Luke Kirby), fiul fostului sau partener, are un plan ingenios si vrea sa il implice si pe Foley in el. Cu cat Foley incearca sa scape de trecutul sau, cu atat este mai prins in plasa de secrete a lui Ethan, asta pana cand Foley intelege ca anumite lucruri facute gresit nu mai pot fi reparate niciodata.

PARTEA 1 



PARTEA 2



Blestemul unbrei  este un film de Aventura si Fantezie unde personajele sun identice cu cele din world of wolcraft  populată de elfi, orci, pitici și dragoni. unde o Fata Elf este  blestamata cu “Blestemul Unbrei” pleaca in cautarea vindecari intalninduse cu un razboinic al mari Preotese  afla ca Stapanul Intunericului este pe cale de a iesi pe Pamant pentru al cuceri,cei doi inpreuna cu un orc trebuie sal opresca pe Stapanul Intunericului .

SERVER 2



Milla Jovovich o interpretează pe Anna Marchant, o tânără care îşi pierde cunoştinţa şi capacitatea de a distinge feţele oamenilor. Află că cel care i-a provocat accidentul este unul dintre cei mai urmăriţi criminali ai momentului, recunoscut prin faptul că le taie gâtul victimelor, apoi le violează plângând.

Venind într-o noapte către casă, Anna este martor la una dintre crimele psihopatului. În stare de şoc, încearcă să fugă, însă este sunată de iubitul său exact în momentul nepotrivit. Urmărită de criminal,cade în apă de la o înălţime destul de mare şi se loveşte la cap. Se trezeşte în spital în incapacitatea de a recunoaşte feţele oamenilor şi mai grav decât atât, se înspăimântă când vede că acestea se schimbă de fiecare dată când îşi mută privirea.

Află cu stupoare că va rămâne toată viaţa cu această anomalie, însă încearcă prin diferite metode să îşi facă viaţa mai uşoară. Problema cea mai mare rămâne recunoaşterea feţei criminalului întrucât este singura persoană care a reuşit să-l vadă şi care ar putea ajuta la soluţionarea cazului. Din păcate, Anna nu poate face acest lucru oricât de mult şi-ar dori, motiv pentru care criminalul se amuză pe seama ei, jucându-i tot felul de feste.



IUBIREA LASĂ URME.
Scenariul filmului are la bază romanul omonim al scriitoarei Cecilia Ştefănescu, care este şi co-scenaristă, alături de Răzvan Rădulescu. Legături bolnăvicioase tratează un subiect incitant, o poveste de dragoste neobişnuită situată în lumea unor tineri 'debusolaţi', care traiesc sentimente contradictorii. Ei încep să exploreze misterele dragostei şi învaţă să suporte rănile provocate de iubire.

Triunghiul amoros este format din Maria Popistaşu (cunoscută din filme precum multi-premiatul "Sex Traffic" - 8 premii BAFTA câştigate din 9 nominalizări), Ioana Barbu (proaspăt absolventă a UNATC-ului, aflată la primul său rol de lungmetraj) şi Tudor Chirilă (liderul formaţiei “Vama Veche”). Pe lângă cei trei protagonişti, din distribuţia filmului mai fac parte şi alţi actori de renume precum Cătălina Murgea, Mircea Diaconu, Virginia Mirea şi Tora Vasilescu, cât şi nume celebre din showbiz-ul românesc: Mihaela Rădulescu şi Dragoş Gărdescu, alias Puya.

Din echipa de filmare au făcut parte nume binecunoscute atât din cinematografie, cât şi din teatrul românesc. Imaginea filmului este semnată de Alex Sterian, unul dintre cei mai apreciaţi operatori români, având la activ numeroase producţii artistice străine şi clipuri publicitare.

Decorurile au fost realizate de Adriana Grand, un scenograf cu o activitate remarcabilă în teatrul românesc.



La o fermă din înaltul munților o mamă văduvă moare lăsând doi copii orfani, un băiat și o fată. Teama de a nu fi despărțiți îi face pe aceștia să păstreze în secret moartea mamei.Ei ar fi putut trăi liniștiți dar într-o zi fata, care era mai mare decât băiatul și foarte frumoasă este violată cu bestialitate .Dar totul nu se oprește aici și acum cei doi frați trebuie să se protejeze reciproc de unii oameni răi din vale


The Queen of Versailles este un documentar realizat de Lauren Greenfield. In acest documentar este prezentat un cuplu miliardar care se hotaraste sa isi faca un conac inspirat din Versailles. Din cauza crizei economice care se resimte si in buzunarele celebrului cuplu, imperiul incepe sa se clatine. In documentar ii puteti vedea jucandu-si propiile roluri pe Virginia Nebab, David si Jackie Siegel.



Billy Taggart, un poliţist dat afară din forţele de ordine după ce a împuşcat un adolescent în vârstă de 16 ani, devine detectiv particular. Cea mai importantă misiune din cariera pe cont propriu a eroului apare în momentul în care un candidat la primăria oraşului New York îl angajează. Taggart va avea de trecut printr-o mulţime de pericole pentru a putea ieşi cu faţa curată din iţele de intrigă şi corupţie ce-l încojoară...



Tânărul avocat Arthur Kipps îşi lasă fiul la Londra pentru a pleca înr-un sat izolat să rezolve problemele juridice legate de moştenirea răposatei Alice Dabrow. Ajuns acolo, descoperă că o serie de accidente şi sinucideri inexplicabile i-au obligat pe locuitori să-şi închidă copiii în case, pentru a-i proteja împotriva unui inamic invizibil.
În noaptea pe care o petrece de unul singur în casa defunctei, Arthur aude ţipetele unui copil care se îneacă şi vede şiruri de copii cu figuri descompuse care mărşăluiesc apatici. În curând, el va descoperi că aceştia au în comun aceeaşi dată a morţii, dar şi acelaşi criminal.
Fantoma unei femei dispreţuite de întreaga comunitate pentru că nu a fost în stare să-şi salveze fiul, Nathaniel, ia o formă cu adevărat înfricoşătoare. Oamenii îi spun Femeia în Negru. Un văl îi acoperă faţa, ascunzând vederii orificiile unde odinioară se aflau ochii, mîncaţi acum de animale necrofage, iar blestemul ei ascunde un secret şi mai întunecat: de căte ori îşi face apariţia, moare un copil.
Înfruntând ostilitatea localnicilor, Arthur scoate scheletul lui Nathaniel şi îl îngroapă alături de mama lui, sperând ca astfel diabolicul spirit să-şi găsească, în sfârşit, liniştea. Dar, printr-o întorsătură crudă a soartei, Femeia în Negru îşi întoarce acum ghearele împotriva fiului lui Arthur. Pentru a scăpa de o soartă mai cruntă decât moartea, Arthur trebuie să sacrifice tot ce îi e drag pentru a-şi salva copilul.


Cât de departe ai merge pentru a-ţi proteja familia? Keller Dover (Hugh Jackman) trăieşte cele mai cumplite momente prin care poate trece un părinte. Fiica lui în vârstă de doar 6 ani şi prietena acesteia au fost răpite, iar singura pistă despre identitatea vinovaţilor nu pare să ducă nicăieri. Detectivul Loki (Jake Gyllenhaal) arestează un suspect, însă, din lipsă de probe, acesta este eliberat.
Pe măsură ce timpul trece, şansele de supravieţuire ale micuţelor scad, iar poliţia nu are o pistă clară. Aşadar, Dover decide să acţioneze de unul singur. Până unde este dispus să ajungă un tată disperat să-şi salveze copilul, rămâne să descoperiţi urmărind filmul…

PARTEA 1

PARTEA 2

Sherlock Holmes şi-a construit reputaţia dezlegând cele mai încâlcite enigme. Cu ajutorul doctorului John Watson, colaboratorul său de încredere, renumitul “detectiv consultant” a devenit indispensabil pentru descoperirea infractorilor de orice fel, bazându-se fie pe puterea sa de observaţie, pe deducţia sa infailibilă, fie, la nevoie, pe forţa pumnului.
Dar acum, deasupra Londrei se adună norii unei ameninţări cu care Holmes nu s-a mai confruntat până acum…dar pe care abia o aşteaptă.

După un şir lung de crime violente de tip ritual, Holmes şi Watson sosesc la timp pentru a o salva pe ultima lui victimă şi pentru a-l prinde pe ucigaş: recidivistul Lord Blackwood. În timp ce se apropie data osândei sale prin spânzurătoare, Blackwood—care îi terorizase pe colegii de puşcărie şi totodată pe gardieni cu puterea sa de a stârni şi folosi forţele răului—îl previne pe Holmes că moartea nu va avea nicio putere asupra sa, iar după cum se va vedea, execuţia va eşua conform planurilor lui Blackwood.

Iar atunci când Blackwood pare a-şi fi dus la bun sfârşit toate ameninţările, aparenta sa reînviere seamănă panică în Londra şi confuzie în rândul celor de la Scotland Yard. Dar pentru Holmes, acest joc este doar o nouă provocare.

Portretizându-l din nou pe cel mai faimos erou al lui Sir Arthur Conan Doyle, Robert Downey Jr. îl interpretează pe legendarul detectiv, Sherlock Holmes. Dovedind abilităţi de luptă la fel de puternice ca şi renumita sa inteligenţă, Holmes uzează de cele mai ingenioase metode pentru a descâlci iţele unui caz extrem de complicat, călătorind acolo unde nu i-ar fi trecut nimănui prin minte, pentru a găsi ceea ce alţii nici măcar nu şi-au imaginat vreodată.

Jude Law îl interpretează pe Watson, aliatul dintotdeauna al lui Holmes, care i se alătură ca de obicei pentru a rezolva ultimul caz, înainte ca doctorul să înceapă o viaţă nouă, de om însurat. Rachel McAdams joacă rolul Irenei Adler, o americancă care este pe cât de atrăgătoare, pe atât de periculoasă, având o relaţie furtunoasă cu detectivul, ce constituie, de altfel, singura şaradă pe care acesta nu o poate rezolva. Mark Strong îl interpretează pe Lordul Blackwood, dotat cu un intelect redutabil, care, combinat cu ambiţia şi lipsa sa de scrupule, îl face să fie un adversar de temut. Eddie Marsan îl întruchipează pe angajatul Scotland Yard, Inspectorul Lestrade, care e impresionat şi totodată timorat de marele Sherlock Holmes.

Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Village Roadshow Pictures, o producţie Silver Pictures, în asociere cu Wigram Productions, un film de Guy Ritchie, “Sherlock Holmes.” Ritchie asigură regia filmului după un scenariu de Michael Robert Johnson, Anthony Peckham şi Simon Kinberg, după o idee de Lionel Wigram şi Michael Robert Johnson. Joel Silver, Lionel Wigram, Susan Downey şi Dan Lin sunt producătorii filmului, iar Michael Tadross şi Bruce Berman sunt producătorii executivi, în timp ce Steve Clark-Hall este co-producător.

Echipa de creaţie din spatele camerei de filmat îi include pe directorul de imagine, premiat cu Oscar, Philippe Rousselot (“A River Runs Through It”), scenografa, nominalizată la Oscar, Sarah Greenwood (“Atonement,” “Pride & Prejudice”), editorul James Herbert (“RocknRolla”), şi designerul de costume, premiat cu Oscar, Jenny Beavan (“A Room With a View”). Muzica este compusă de compozitorul Hans Zimmer (“The Lion King,” “Gladiator”), laureat al premiului Oscar şi posesor al mai multor nominalizări la Oscar. “Sherlock Holmes” va fi distribuit internaţional de Warner Bros. Pictures, o companie aparţinând Warner Bros. Entertainment Company.
SERVER 2

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.