Povestea de Tarzan of the Apes scrise de Edgar Rice Burroughs a fost interpretată în multe filme din anii 1930 . Ne amintim cu toții acele filme clasice cu Johnny Weissmuller și Maureen O’Sullivan ca Tarzan și Jane . În anii 1980 , a existat o versiune de film aclamat jucat Christopher Lambert și Andie McDowall ca legendarul cuplu . În anii 1990 , Disney ne-a oferit propria sa ia pe povestea în animație 2D sa tradițională , cu un scor de muzică pop de Phil Collins .
Am fost foarte surprins de faptul că în acest an , o altă versiune a fost să fie anunțat pe anunțuri . Am văzut numele lui Kellan Lutz , și a crezut că acest lucru a fost un film de actiune live , in care joaca actorul Twilight , care a avut doar recent pe un alt personaj de film clasic Hercules . Se pare ca aceasta a fost o altă producție de animație , dar cu ajutorul tehnologiei de captare de mișcare .
Această încarnare a Tarzan oferă noua generație o poveste de origine actualizat . Există o cometa din spatiu care companiile de electricitate fără scrupule, se luptă de peste ca o sursă de energie nelimitată . În loc de a naufragiului , avem un accident de elicopter de data asta . Tânărul Greystoke aici a fost deja un copil vorbind , mai degrabă decât un copil nou-născut .
Întreaga prima ora a fost destul de bland si plictisitor . Nu a fost o mulțime de scene care au fost dedicate povestea de dragoste dintre Tarzan și Jane . Abia mai târziu, când personajul ticălos Clayton face apariția lui , a fost doar atunci că acțiunea a luat .
Dar, de atunci , putem vedea că această versiune de Tarzan a fost foarte mult influentata de filmul ” Avatar “, cu mesajul său de mediu , aspectul de o armată de tehnologie , până la culmile stâncoase din setarea . Hilar O referință modern a fost prezența unui lucrător care a fost îmbrăcat ca Bob Constructorul
Etichete: , , ,

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.