ianuarie 2014


Doua familii ajung la o casa izolata de restul lumii intr-o padure . In calitate de potentiali cumparatori ai imobilului, insotiti de misteriosul agent imobiliar, care i-a abordat pe fiecare imparte in moduri diferite, acestia realizeaza ca sunt izolati si in imposibilitatea de a parasi proprietatea pentru ca toate drumurile duc inapoi la casa care acum pare sa fie bantuita
SERVER 2

Un film documentar despre regizorul, actorul È™i politicianul Sergiu Nicolaescu, născut la 13 aprilie 1930 È™i devenit cunoscut prin filme precum Dacii (1966) sau Mihai Viteazul (1970). Sergiu Nicolaescu s-a născut la Târgu Jiu, dar la vârsta de cinci ani, părinÅ£ii părăsesc oraÅŸul ÅŸi se stabilesc la TimiÅŸoara. A absolvit Universitatea Politehnică BucureÅŸti ca inginer mecanic, iar după absolvire a început să lucreze la filmări combinate în cadrul Studioul cinematografic Alexandru Sahia , specializat pentru filme documentare ÅŸi jurnale de actualităţi. A jucat în multe filme, a publicat patru cărÈ›i È™i a regizat un număr impresionant de filme precum: Mihai Viteazul, Ultimul CartuÈ™, Nemuritorii, Osânda, RevanÅŸa, Nea Mărin miliardar, Duelul, Ringul, Oglinda, Triunghiul Mortii, Orient Express sau SupravieÅ£uitorul.
Sergiu Nicolaescu demonstrează, în anii ’70, o reală voinţă de a-ÅŸi însuÅŸi tehnici narative ÅŸi de montaj preluate din cinematograful american comercial pe care le aplică filmelor sale de acÅ£iune ÅŸi suspans. Este genul pe care îl stăpâneÅŸte cel mai bine; ambiÅ£iile sale, însă, se îndreaptă spre filmul cu pretenÅ£ii intelectuale, iar recunoaÅŸterea sa oficială se datorează superproducÅ£iilor istorice.
După revoluţia română din 1989, în care a fost implicat, Sergiu Nicolaescu a susţinut Frontul Salvării Naţionale, fiind ales în repetate rânduri senator pe listele acestei formaţiuni politice, iar apoi al PDSR. La iniţiativa sa, s-a înfiinţat Comisia Senatorială de cercetare a evenimentelor din decembrie 1989, iniţial condusă de el însuși, iar ulterior de Valentin Corneliu Gabrielescu. A scris mai multe cărţi referitoare la revoluţia din 1989. În 2004 a fost numit de Ion Iliescu membru în Colegiul Naţional al Institutului Revoluţiei Române. Sergiu Nicolaescu a fost ales în Senat mai multe legislaturi.

FILME PE GENURI

SERIALE PE GENURI

 CU SI DESPRE ROMANI SI ROMANIA 


        DOCUMENTARE PE GENURI


          Un an a trecut de cand Malcolm si-a pierdut iubita in circumstante tragice. Malcolm decide sa isi refaca viata si se casatoreste cu Megan, o femeie cu doi copii. Familia se muta intr-o casa noua impreuna cu cainele lor. Insa la doar cateva minute, ceva cade peste caine omorandu-l pe loc. Primul lucru care ii atrage atentia lui Malcolm este o papusa cu un aspect infricosator. Trece un timp iar Malcolm descopera cateva casete video vechi in care este filmata o forta demonica incercand sa ucida o intreaga familie. Malcolm incepe sa banuiasca ca responsabila de toate problemele este fosta sa iubita Kisha.



          Regizat de Shaad Ali,Kill Dil este un film indian de actiune,crima si drama 2014.Tutu (Ali Zafar) È™i Dev (Ranveer Singh) sunt doi orfani, care au fost adoptati de un gangster local, Bhaiyaji (Govinda) pentru a fi asasini. ViaÈ›a lor ia o întorsătură când se întâlnesc cu Disha (Parineeti Chopra), la un club È™i Dev se îndrăgosteÈ™te de ea…
          Server 1 Server 2 Server 3

          Author Name

          Formular de contact

          Nume

          E-mail *

          Mesaj *

          Un produs Blogger.