noiembrie 2014




Jack Ryan, un fost soldat in Marina, ranit in cadrul unei operatiuni, s-a reprofilat lucrand ca si analist economic pe Wall Street. In momentul in care observa o serie de anomalii provenite din conturile rusesti, tanarul decide sa plece sa vada despre ce este vorba. Descopera un loc ostil si periculos pentru propria sa securitate, un agent CIA, cu un trecut tulbure care ii sare in ajutor si un bogat om de afaceri. Pentru a-l prinde, Jack Ryan primeste un ajutor nesperat de la iubita sa care nu are habar de operatiunile sale secrete, suspectandu-l de infidelitate.
SERVER 1


SERVER 2
PARTEA 1
PARTEA 2

Roy este un barbat innebunit dupa masini si viteza. Adora adrenalina. Din cauza pasiunii sale pentru cursele de masini s-a distantat de fiica sa pe care o vede doar de sarbatori. Acum, Roy urmeaza sa participe la una din cele mai amuzante si mai salbatice curse de masini de pana acum, din Olso, la Nord Cape. Problema este ca aceasta cursa este una ilegala. Singura regula din cadrul acestei curse: sa ajungi primul la finish, nu conteaza prin ce mijloace. Va reusi Roy sa isi indeplineasca acest vis?
SERVER 2

Pe vremuri, Yi Hwan a jucat in liga profesionista de baseball. Insa, dupa ce a incercat sa trucheze jocul, a fost dat afara. Viata sa a scapat cu totul de sub control. Asta pana cand il intalneste pe Sang Ha, un barbat implicat in afaceri ilegale care il ia sub aripa sa. Yi Hwan este repede atras de noua sa activitate, este din ce in ce mai implicat, decide sa isi faca un nume in lumea criminalitatii. Din pacate, totul se schimba din momentul in care se indragosteste de proprietara barului, Yeon Soo, fapt ce starneste furia sefului sau. Atunci, Yi Hwan decide ca ii va lua acestuia totul…
SERVER 1

SERVER 2

Anna şi Alex sunt două surori care trăiesc împreună cu tatăl, mama fiindu-le decedată în urma unei explozii. După decesul mamei, Anna este internată într-o instituţie psihiatrică pentru a se recupera. Întoarsă acasă, se întâlneşte cu sora ei care îi povesteşte despre relaţia pe care tatăl lor o are cu fosta infirmieră a mamei lor. Când o fantomă începe să-şi facă apariţia în casă, fetele încep să suspecteze că noua lor mamă le ascunde un secret înfiorator.

PARTEA 1

PARTEA 2

cartier din vestul Londrei. Divorţat, crede că trece printr-o perioadă ciudată a vieţii lui - îşi împarte locuinţa cu un galez bizar şi bărbos, pe nume Spike (RHYS IFANS), şi este propietarul unei obscure librării cu cărţi de călătorie, situată pe Portobello Road, strada comercială din inima cartierului Notting Hill. Într-o zi, ajungând la librărie, este întâmpinat de Martin (JAMES DREYFUS), entuziastul lui vânzător, iar când Martin pleacă să-şi cumpere un cappuccino se resemnează în aşteptarea unei alte banale zi de miercuri. Dar iată că uşa se deschide încet. William ridică ochii şi uimit recunoaşte, în noua lui clientă, pe Anna Scott (JULIA ROBERTS), celebra vedetă de cinema. Ea cumpără o carte, schimbă două trei cuvinte şi pleacă. Atâta tot. Uluit încă de întâlnire, William se îndreaptă spre primul bufet pentru a-şi cumpăra un suc de portocale. Cumpără, pleacă şi, dând colţul străzii, se ciocneşte cu Anna pe care o împroaşcă cu suc de portocale. Într-o încercare de a o îmbuna pe extrem de furioasa şi destul de stropita vedetă, el îi sugerează să vină să se schimbe în locuinţa lui, aflată în apropiere. Ea acceptă. William este o gazdă cam agitată, dar fermecătoare, iar Anna pleacă fără urme de supărare. Câteva momente mai târziu ea se întoarce să-şi recupereze sacoşă cu cumpărături uitată, şi acolo, pe coridorul locuinţei lui, plin de biciclete vechi şi o scândură de călcat arsă, se întâmplă ceva extraordinar. Ea îl sărută. Nici unul dintre ei nu prea înţelege de ce. Neînsemnatul librar din Londra tocmai a fost sărutat de faimoasa stea a Hollywood-ului.
PARTEA 1

PARTEA 2


Sandra Anderson (Abigail Breslin) o are pe sora ei mai mare, Beth (Georgie Henley), drept cea mai bună prietenă a ei. Mama lor, Linda (Mira Sorvino), este o petrecăreaţă înrăită şi o consumatoare de alcool la fel de pasionată şi hotărăşte să se mute împreună cu cele două fete într-un alt cartier sărăcăcios din Toronto, ceea ce nu e chiar pe placul adolescentelor. Linda îşi pierde locul de muncă şi momentele de sobrietate sunt din ce în ce mai rare. Mai mult decât atât, iubitul mamei lor este foarte abuziv şi nimeni nu pare să dorească sau să poată să le ajute. Într-o zi, însă, un eveniment tragic se petrece şi mama lor este descoperită moartă.


Rick Stevens (Nat Wolff), un puştan în vârstă de 18 ani, este dispus să facă tot ce este posibil omeneşte pentru a îi câştiga inima Ninei Pennington (Selena Gomez). În misiunea lui de-a cuceri fata visurilor sale, el este nevoit să concureze cu fostul ei iubit cam psihopat, cu mama în călduri a celui mai bun prieten al său, managerul maniac al unui club de streaptease, un director pervers, un preot cu nărav uşor, trebuie să aibă de-a face cu mama lui sinucigasă şi un individ ciudat. Nimeni nu a spus vreodată că iubirea este uşoară, nu-i aşa?



Ricky (Jon Cryer), un manager de restaurant singur la vârsta de 40 şi ceva de ani, îşi întâlneşte în sfârşit femeia visurilor sale, Danita (Stephanie Szostak), prin intermediul unui site de matrimoniale. Cu toate acestea, se naşte o problemă importantă: ea este căsătorită deja şi vrea ca Ricky să-l ucidă pe actualul ei soţ abuziv (Jed Rees) pentru ca ei doi să poată fi împreună după aceea. Ricky este atât de năucit de Danita încât acceptă să facă asta şi pentru a realiza cerinţa viitoarei sale consoarte, el îi cere ajutorul bunului său prieten, Seth (Will Sasso).


Hank Palmer este un avocat de succes care trece printr-un divorţ. În momentul în care fratele său îl sună să-l anunţe că mama lor a trecut în nefiinţă, Hank se întoarce în oraşul natal pentru funeralii. În ciuda relaţiei reci pe care o au, Hank trebuie să treacă peste animozităţi şi să-şi ajute tatăl judecător aflat în mijlocul unui proces pe care nu-l mai judecă el ci el este cel judecat. Bătrânul judecator este acuzat de crimă şi Hank încearcă să-l apere la tribunal, iar în timp ce face asta el descoperă adevărul din spatele cazului şi familia lor disfuncţionala este reunită.
SERVER 1

SERVER2


Wish I Was Here” spune povestea lui Aidan Bloom, un actor cu probleme, tată și soț, care la 35 încă încearcă să-şi găsească propria identitate; mai exact, să găsească un scop pentru viața lui. El ajunge să-şi educe acasă cei doi copii deoarece tatăl său nu îşi mai poate permite să plătească pentru învățământul privat al acestora și singura școală publică este disponibil se află în ultimele sale zile până ce va fi desfiinţată. Pe măsură ce le predă despre viață în accepţiunea lui, Aidan descoperă treptat unele părți ale sale pe care până atunci nu le-a putut găsi.


Kylie (Morgana O'Reilly) este o hoaţă începătoare care este condamnată la nouă luni de arest la domiciliu după ce a fost prinsă încercând să jefuiască o bancă. Ea este nevoită să se mute înapoi cu mama ei bine intenţionată Miriam (Rima Te Wiata), spre nemulţumirea lui Kylie. Mama ei este convinsă de faptul că acea casă este bântuită, însă Kylie nu împărtăşeşte aceasţă părere şi este enervată de convingerea mamei sale. Kylie crede că superstiţiile lui Miriam sunt cauzate de activităţile zilnice banale în care stă la bârfă şi legumele fierte pe care le consumă. Cu toate acestea, atunci când şi ea începe să observe nişte evenimente stranii pe timpul nopţii, Kylie se întreabă dacă oare mama ei a „molipsit-o” cu paranoia sau chiar are dreptate.

Un scriitor se duce la hotelul Grand Budapest, ajuns acum la apusul gloriei de altă dată, din munţii Republicii Zubrowka, şi se întâlneşte cu patronul acestuia, Mr. Zero Moustafa, un om foarte modest. Zero îl invită pe scriitor să ia cina împreună şi acolo începe să-i povestească despre modul în care a devenit el patron peste acest hotel. În anul 1932, în zilele de glorie ale lui Grand Budapest Hotel, Zero Moustafa este angajat să lucreze ca hamal sub comanda legendarului Monsieur Gustave H care devine şi prietenul său. Gustave manageriază cu mare succes hotelul şi personalul, dar în acelaşi timp satisface şi alte nevoi mai intime ale clientelor trecute de vârsta a doua.

PARTEA 1
PARTEA 2

După ce două fete îi fură identitatea pentru a îi face rău pe internet şi din cauza aceasta reputaţia ei este şifonată foarte tare, Ashley şi mama ei sunt nevoite să plece din oraşul în care locuiau până atunci pentru a scăpa de ameninţările tot mai mari care se abat asupra vieţii lor de zi cu zi. Încercând să o ia de la început la o şcoală nouă, interesele romantice şi lecţiile pregnante din partea unui profesor de istorie excentric le fac să iasă din „carapacea” sub care s-au ascuns pentru a realiza că au nevoie să-şi înfrunte trecutul dureros dacă vor să aibă un viitor luminos.

SERVER 2



Peste metropola New York s-a aşternut ÎNTUNERICUL. Shredder şi al său Clan de Fier controlează tot, de la poliţie, la politicieni. Oraşul are nevoie de eroi. Patru fraţi orfani se ridică deasupra existenţei terne şi jalnice de sub pământ şi descoperă că destinul lor este să devină acei eroi: Ţestoasele Ninja. Pentru a salva oraşul de planul diabolic al lui Shredder şi al acoliţilor săi, Ţestoasele trebuie să facă echipă cu neînfricata jurnalistă Aprilie şi descurcăreţul său cameraman Vern Fenwick.


Remake al filmului italian “Stanno tutti bene” din anul 1990, “Everybody’s fine” urmareste experientele bulversante ale unui barbat vaduv pe nume Frank Goode, care descopera cu stupoare ca sotia decedata era singura conexiune pe care o avea cu cei patru copii instrainati si ca el nu stie prea multe amanunte despre modul in care isi castiga traiul de zi cu zi acestia. Frank decide astfel sa calatoreasca cu autobuzul si cu trenul de-a curmezisul Statelor Unite ale Americii, de la New York pana in Las Vegas, cu scopul de a se reuni cu fiecare dintre fiii si fiicele sale si a observa cu ochii lui daca vestile ce razbat pana la el corespund adevarului sau nu sunt altceva decat minciuni pe care i le-au spus copiii pentru a-i lasa impresia ca se descurca foarte bine pe cont propriu. In timpul acestei calatorii inopinate prin tara, Frank descopera ca existentele lui David, Rosie, Amy si Robert sunt departe de perfectiune si ca fiecare dintre ei se confrunta cu probleme majore, care i-au impins pe marginea unei prapastii de disperare.


Pierre Dulaine este un dansator profesionist care isi ofera serviciile unui liceu din Bronx. Directorul Augustine James ii face viata mai grea lui Dulaine atunci cand ii da o clasa aflata sub detentie si unde se afla unii din cei mai dificili elevi. Cand copiii afla ca Dulaine vrea sa-i invete cum sa danseze intr-un stil clasic, ei nu-l cred, insa Dulaine le demonstreaza ca stie sa se miste. Astfel, ei isi formeaza o trupa compusa din Rock, LaRhette, Ramos, Eddie si Sasha, care ii respecta talentul, insa au felul lor de a dansa si amesteca miscarile de hip-hop cu cele clasice, creand un nou stil. Dulaine incearca sa le insufle incredere si insista ca ei sa-si poata crea un drum afara din gheto.


Bazat pe o poveste adevarata, filmul lui Phil Joanou (Final Analysis (1992)) are un mesaj social puternic: chiar si cele mai ratacite oi pot reveni la turmele din care s-au autoexpulzat. Sean Porter (Dwayne “The Rock” Johnson) si Malcolm Moore (Xzibit) sunt doi ofiteri la un penitenciar de tineri, care vor sa schimbe ceva in vietile irosite ale adolescentilor pe care ii pazesc. Cum inteleg ei sa puna capat eternelor rivalitati intre gastile formate si a urii ce facea neincetat victime? Antrenandu-i pe tineri, in numai 4 saptamani, sa devina o echipa de fotbal care sa concureze cu echipele liceene de fotbal. Dar nimeni nu vrea sa intre in competitie cu o echipa de infractori si de aceea Porter si Moore trebuie sa lupte nu numai cu temperamentul indaratnic al condamnatilor, ci si cu prejudecatile si lipsa de cooperare a oamenilor “cinstiti”.

Drama “Anonymous” isi propune sa raspunda la intrebarea cine este autorul real al celor 37 de piese de teatru si al celor 154 de sonete care ii sunt atribuite englezului William Shakespeare, pornind de la o teorie controversata, dar destul de des vehiculata in epoca contemporana potrivit careia Shakespeare nu ar fi scris nici macar un singur rand in viata lui. In Anglia elisabetana, relatiile extraconjugale si chiar incestuoase de la Curtea Regala, masinatiunile nobililor avizi de putere si intrigile politice de tot felul erau demascate pe scenele teatrelor londoneze, motiv pentru care s-a acreditat ideea ca dramaturgul care le compunea nu ar fi fost un om simplu din popor ca William Shakespeare, ci un aristocrat inteligent precum Edward de Vere, al XVII-lea duce de Oxford, care din diverse motive prefera sa isi pastreze anonimatul. Intr-o perioada istorica tulbure in care tronul reginei era ravnit atat de catre familia Tudor, cat si de catre familia Cecil si tocmai izbucnise rebeliunea din Essex, despre Edward de Vere se specula ca ar fi fost amantul Elisabetei I si totodata fiul ei nelegitim, motiv pentru care relatia lor ar fi fost un incest, agravat de faptul ca din idila ilicita s-ar fi nascut un baiat.

SERVER 1

In 1958, la finalizarea a unei noi scoli, se decide sa se creeze o capsula a timpului pentru generatiile viitoare, in care vor fi introduse desenele unui grup de elevi. Dar unul dintre elevi, o fetita misterioasa ce pare sa auda voci, in loc sa deseneze precum colegii ei, isi completeaza foaia de desen cu un sir de numere, aparent aleatore. Peste 50 de ani, o noua generatie de elevi examineaza continutul capsulei si mesajul criptic al fetei ajunge in mainile tanarului Caleb Myles. Tatal lui Caleb, profesorul Ted Myles reuseste sa descifreze insemnatatea seriei de numere si descopera ca acestea au prevestit cu mare acuratete, data fiecarui dezastru din ultimii 50 de ani si totalul mortilor aferent fiecarei catastrofe. Continuand sa studieze mesajul, el isi da seama, ca din seria de dezastre mentionate in textul fetitei, trei dintre ele nu s-au intamplat inca. Ultimul din cele trei dezastre, sugereaza o catastrofa la nivel global in care se pare ca Ted si familia sa detin un rol important. Cand incercarile lui Ted de a avertiza autoritatile esueaza, el se considera responsabil sa faca tot ce ii sta in putere pentru a impiedica distrugerea iminenta a planetei.



Inainte de a cuceri jumatate din lumea cunoscuta, Temujin a fost un simplu sclav. Filmul arata cum a reusit el sa porneasca de la umila conditie din tinerete pentru a ajunge la doar 40 de ani marele Ginghis Han, conducatorul hoardelor cotropitoare ale mongolilor si liderul unuia dintre cele mai mari imperii pe care le-a cunoscut vreodata istoria. In 1162 se naste Temujin,undeva in zona lacului Onon, cel care va realiza unirea tuturor triburilor mongole in anul 1190. La varsta de numai 13 ani, Temujin isi dovedeste calitatile de conducator prin uciderea fratelui sau vitreg, Bekhter. Domnia lui Temujin atinge punctul culminant in anul 1206, atunci cand este numit “Hanul hanilor” luandu-si numele de Genghis Khan. Se stinge din viata in 1227, dupa un accident de calarie.


Un student (Miles) accepta o provocare venita de la colegii lui de camin: sa se culce cu intreg alfabetul, de la A la Z, pana la absolvire. Regulile sunt simple: cu cat prima litera a numelui fetei este mai rara, cu atat pretul este mai mare. Totul merge conform planului pana cand ajunge la litera X. Gabrielle Xeropolos are tot ceea ce Miles si-a dorit la o fata. Acum tanarul are de ales intre a castiga pariul cu prietenii lui si a castiga dragostea frumoasei Gabrielle. SERVER 1
SERVER2


Predestionation este povestea vieţii unui Agent Temporal trimis într-o serie complicată de călătorii în timp, a căror menire este să continue activitatea sa de apărător al legii în eternitate. Acum, la ultima misiune, agentul trebuie să urmărească pe delincventul care i-a scăpat mereu de-a lungul călătoriilor în timp.

Server: 3

SERVER 2

Inspirata din romanul "South of the Heart: A Novel of Modern Arabia" al autorului Hans Ruesch, drama "Black Gold" evidentiaza efectele negative pe care le are asupra a doi emiri rivali exploatarea resurselor petroliere dintr-o fasie de teren denumita The Yellow Belt, care desparte teritoriile pe care le guverneaza fiecare si asupra careia au convenit cu 15 ani in urma sa o considere regiune neutra si sa nu o acapareze, pactul de neagresiune dintre Amar si Nassib fiind pecetluit prin faptul ca primul i-a incredintat celui de-al doilea pe cei doi baieti ai lui, printii Auda si Saleeh, ca o garantie ca nu va porni niciodata razboi impotriva natiunii vecine. Atunci cand nord-americanii sosesc in Orientul Mijlociu si il informeaza pe progresistul, liberalul si avidul de bani Nassib ca exista rezerve uriase de petrol in The Yellow Belt, entuziastul print Saleeh face echipa cu prospectorii din SUA pentru a sapa puturi si a incepe forajul, declansand astfel un conflict cu traditionalistul, conservatorul si temperatul sau tata biologic Amar, care considera ca nimic din ceea ce poate fi cumparat cu bani nu are valoare. Printul Auda, care s-a casatorit cu Lallah, fiica tatalui sau adoptiv Nassib, se transforma dintr-un tanar studios si introvertit in liderul curajos al unei insurectii si intr-un



Rampart este o nouă drama de la regizorul filmului The Messenger, Oren Moverman, iar în film joacă Woody Harrelson în rolul unui poliţist corupt ce face parte dintr-un scandal în care e implicată Divizia Rampart a Departamentului de Poliţie din Los Angeles.



Sarah este o actrita ce doreste sa ajunga star de cinema. Ea lucreaza intr-un restaurant si asa ajunge la o auditie a unei case de productie. Aici ea este selectata si pentru a doua auditie. Ea isi paraseste locul de munca de la restaurandt pentru a isi urma visul. Ea spera ca o sa reuseasca atunci cand are o intalnire cu producatorul casei de productie. Dar acesta ii face o propunere indecenta facand-o sa isi dea seama ca nu are sanse. Dar ea isi aranjeaza alta intalnire cu producatorul, ajungand pana la urma sa ramana fara umanitate.
SERVER 1
SERVER 2
SERVER 3 HD










Cold in July este o drama,thriller,crima 2014 , americana in regia lui Jim Mickle, scris de Mickle și Nick Damici, și cu Michael C. Hall, Sam Shepard, Don Johnson, și Nick Damici. Filmul se bazează pe romanul cu același nume de autorul Joe R. Lansdale.După uciderea accidentala a unui intrus neînarmat, Richard Dane (Michael C. Hall) trebuie să se lupte cu tatăl supărat al intrusului, Ben Russell (Sam Shepard). Cu toate acestea, Dane începe să suspecteze că polițistul Ray Pret-ar putea ascunde informații de la el care ar indica faptul că el a fost implicat în ceva mult mai complicat. SERVER1 SERVER2



Filmul online gratis prezinta destinele a doi frati de origine libaneza, stabiliti in Australia. Fratele mai mare – John – iese din inchisoare si incearca sa-si croiasca o viata normala si cinstita. Pe de cealalta parte, fratele mai mic – Charlie – inca elev de liceu, este atras in lumea drogurilor, bandelor si violentei.



Un blocaj rutier la o ora de varf, pe o strada din New York este ceva normal si nu ar avea cum sa declanseze o reactie in lant care sa duca la distrugerea a doua vieti omenesti. Dar in aceasta zi, la aceasta ora, o ciocnire minora va transforma doi straini in dusmani de moarte. Modalitatile lor de a se distruge unul pe celalalt difera, dar scopul lor este unul comun: fiecare va incerca in mod sistematic sa distruga viata celuilalt intr-un efort disperat de a recastiga ceva pierdut. Intarziind la tribunal, puternicul avocat Gavin Banek (Ben Affleck) se strecoara prin traficul aglomerat. Pe o banda diferita se afla Doyle Gibson (Samuel L. Jackson), un tata a carui sansa de a-si vedea copii depinde de decizia unui judecator care are de rezolvat multe cazuri si nu are deloc timp de pierdut. Aparent, Banek si Gibson sunt doi oameni foarte diferiti: unul lupta sa ajunga in varful carirei sale; celalalt se chinuie cu disperare sa iasa dintr-o prapastie. Dar un accident neinsemnat ii va conduce pe cei doi catre drumul auto-distrugerii, dovedind ca furia este mai presus de orice atunci cand oamenii se transforma in adevarate bestii. Paramount Pictures prezinta Changing Lanes, o productie semnata Scott Rudin. Filmul este regizat de Roger Michell, avandu-i in distributie pe Ben Affleck, Samuel L. Jackson, Toni Colette, Sydney Pollack, William Hurt si Amanda Peet si ca producator pe Scott Rudin. Scenariul le apartine lui Chap Taylor si Michael Tolkin. Ron Bozman si Adam Schroeder sunt producatori executivi iar Scott Aversano este co-producator.

CAPTIV un thriller psihologic despre răpirea unui copil, trăirile şi acţiunile complexe ale celor implicaţi care fac legătura între victimă , familie, răpitori şi anchetatori. Frumuseţea artei, a filmului şi a interpretării derivă din poveştile care pătrund în minţile şi în inimile oamenilor, determinându-i să pună la punct misterul celor întamplate. CAPTIV – un thriller psihologic plin de suspans. Din 5 septembrie, în cinematografe. Film distribuit de Odeon.
SERVER1

SERVER2


Actiunea filmului se desfasoara in New York, in lumea interlopa si putin cunoscuta oamenilor de rand. Victor lucreaza pentru cel mai periculos mafiot din oras, devenind pentru acesta, o persoana de incredere, in momentul in care acesta ii salveaza viata, intr-un schimb de focuri. Mai tarziu Victor o cunoaste pe Beatrice, o fata frumoasa si seducatoare, de care se indragosteste. In urma unui accident, Beatrice a ramas cu o cicatrice urata pe fata, autorul fiind nepedepsit, o face pe aceasta sa puna la cale un plan de razbunare, cerand ajutorul lui Victor, chiar daca si acesta pune la cale planul lui de a-si razbuna sotia si fetita, ucise chiar de oamenii pentru care lucreaza in prezent.


Paul este un fost asasin platit care s-a retras din aceasta lume periculoasa dupa moartea sotiei sale pentru a-i oferi fiicei sale o viata linistita. Acum lucreaza ca mecanic auto in New Orleans si incearca sa se tina departe de probleme. Viata sa linistita este tulburata in momentul in care fiica sa dispare fara urma. Pentru a-i da de urma, Paul ii cere ajutorul unui vechi prieten. Impreuna, pleaca in cautarea acesteia. Pe masura ce trece timpul, Paul este din ce in ce mai convins ca totul este oprea unui vechi rival in cautare de razbunare.



Shawn este un descendent al calugarilor razboinici, un tanar ce nu are habar de ce blesteme s-au abatut in urma cu cativa ani asupra familiei sale. Shawn duce o viata linistita alaturi de sotia sa pana in momentul in care acesta primeste un mesaj misterios, mesaj care il avertizeaza ca un blestem crunt ii ameninta familia de mai multe generatii. Dupa ce o multime de lucruri ciudate incep sa i se intample, Shawn cere ajutorul unui preot pe nume Westhoff. Chiar daca la inceput nu credea in acest blestem, Shawn incepe sa se teama pentru viata sa si a sotiei sale.



Trecand printr-o grava criza de identitate, un profesor naiv de istorie pe nume Adam Bell, a carui viata a cazut intr-o rutina autodestructiva si monotona, tocmai si-a descoperit ‘dublul’ in persoana unui actor. Nerabdator sa-l intalneasca, Adam il va intalni pe Anthony, un actor ce locuieste cu sotia sa insarcinata, Helen. Intalnirea aceasta le va schimba amandurora vietile pentru totdeauna.Intre cei doi se instaleaza o competitie ciudata: fiecare dintre ei va incerca sa se culce cu partenera celuilalt. Insa, din aceasta competitie, unul singur va scapa cu viata.


Amintirea unei femei care se reîntoarce cu nepoata sa la țară în Coreea de Sud, plasează acțiunea filmului în urmă cu 47 de ani când fiind trimisă la o casă de la țară pentru ași proteja sănătatea șubredă având o afecțiune pulmonară, întâlnește într-o noapte în hambarul casei o arătare sălbatică care o trântește la pământ.Această arătare este un băiat de vârsta ei, sălbatic și nemâncat.De acum începe o muncă titanică pentru a civiliza în toate sensurile posibile această ”creatură” acum cu numele de Cheol-Soo care mai târziu se dovedește a fi vârcolac.


Filmul povesteste o perioada scurta din domnia celebrului Tsar - Ivan cel Groaznic. Tsarul a ramas celebru in istorie si este cunoscut lumii in special pentru asasinarea propriului fiu Aleksej. Aceasta istorisire cinematografica este impartita in patru parti si vorbeste despre momentul cand mitropolitul Rusiei s-a calugarit si Tsarul Ioan, care pretindea sa fie un om foarte religios, era in cautarea unui inlocuitor. Frica sa patologica de a fi asasinat il face un om de temut si toate fetele bisericesti refuza sa primeasca inalta distinctie. Doar Filipp, un prieten din copilaria tsarului, accepta, nutrind speranta ca va reusi sa-l imblanzeasca pe tiran. De fapt Ivan avea nevoie de o fata bisericeasca in imediata-i apropiere doar pentru a fi iertat de multimea crimelor pe care le savarsea.
partea 1

partea 2

Continuând tradiţia filmelor Braveheart şi Pacientul Englez, această poveste combină aventura, romantismul şi secvenţele de luptă. Heath Ledger joacă în rolul lui Harry Feversham, un soldat britanic cu un viitor de aur, care însă se retrage în mod inexplicabil de la regiment. Harry e catalogat drept laş, dezmoştenit de familie, părăsit de frumoasa lui logodnică (Kate Hudson) şi de cel mai bun prieten (Wes Bentley). Rănit şi abandonat, Harry primeşte veşti că regimentul său a fost atacat de rebelii sudanezi. Brusc, destinul lui Harry devine limpede, iar el pleacă într-o călătorie de neuitat, pentru a se mântui, pentru a-şi redobândi onoarea, pentru a-şi recâştiga dragostea şi a salva vieţile prietenilor săi.

server 1

Actiunea din film are loc pe undeva prin jurul unui hotel de langa aeroportul Charles de Gaulle din Paris. Gary Newman este un director de firma, iar acesta trebuie sa aranjeze o intalnire privind un proiect care are legatura cu o anumita supraveghere in Dubai. Audrey Camuzet este o tipa frumoasa, care lucreaza ca servitoare, aceasta fiind singura. Dupa mai multe aruncari de priviri intre Audrey si Gary, acestia urmeaza sa aiba legaturi mai stranse, care pana acum pareau imposibile


Inspirat de fapte reale, The Flowers of War spune o poveste despre speranţă şi sacrificiu. În anul 1937, fosta capitală a Chinei, Nanking, este prinsă la mijloc într-un război între China şi Japonia. După ce forţele armatei imperiale japoneze invadează oraşul, oamenii caută refugiu în spatele zidurilor unei catedrale occidentale. Aici, John Haufman (Christian Bale), un preot american prins în haosul bătăliei, alături de un grup de eleve şi 13 prostituate, hotărăşte că trebuie să scape de ororile de pe străzile din afara catedralei.Luptând pentru a supravieţui violenţei aduse de armata japoneză, aceştia devin eroi riscându-şi vieţile pentru a-i salva pe ceilalţi. Când nu ai unde să fugi sau să te ascunzi, soarta găseşte mereu o cale să-i aducă împreună pe cei mai neaşteptaţi eroi. server 1 server 2

Filmul îi are în prim-plan pe Pachyrhinosaurusi - rude străvechi ale rinocerilor de astăzi, prezentând povestea de supravieţuire în vastul lanţ trofic, alături de erbivorii Edmontosaurus şi carnivorii Gorgosaurus, un tyrannosaurus înrudit cu Tyrannosaurus rex. Walking with Dinosaurs: The 3D Movie este un film cu şi despre dinozauri produs de BBC Earth şi se bazează pe mini-seria BBC din 1999 cu acelaşi nume. Filmul are dinozaurii animaţi pe calculator în spaţii live-action. În producţie a fost angrenată munca de animaţie a companiei Animal Logic, în colaborare cu producătorul de animaţie Jinko Gotoh. Efectele 3D au fost realizate cu utilizarea sistemului 3D Fusion, care a fost folosit pentru Avatar (2009), Transformers: Dark of the Moon (2011) şi transmisiunile sportive 3D.

Chris Meleandri, împreună cu echipa sa, ne invită la noi aventuri comice alături de (fostul?) superticălos Gru (Steve Carell), fetiţele lui adorabile, extraordinar de simpaticii năzdrăvani Minioni şi... o suită de personaje noi şi scandalos de nostime. Universal Pictures şi Illumination Entertainment au încântat publicul de pe tot globul în 2010 cu blockbuster-ul Despicable Me/Sunt un mic ticălos, care a adunat la box office peste 540 de milioane de dolari, devenind, astfel, al zecelea film de animaţie din istoria Americii ca încasări. În vara lui 2013 ne pregătim pentru un nou asalt al simpaticilor Minioni ai lui Gru. Din 5 iulie începe din nou nebunia cu Despicable Me 2/Sunt un mic ticălos 2.
PARTEA 1

PARTEA 2

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.