aprilie 2014

Mike Enslin vrea să demonstreze că nu există nimic dincolo de aici şi acum. Nu există viaţă după moarte... Nu există Dumnezeu... Nu există a doua şansă... Sau poate da?

Filmul Camera 1408 este adaptat după o nuvelă înspăimântătoare scrisă de maestrul suspansului, Stephen King. Renumitul romancier de horror-uri Mike Enslin (John Cusack) crede numai în ceea ce vede. Dar, după o serie de bestseller-uri care au discreditat evenimentele paranormale ce avuseseră loc în cele mai bântuite case şi în cimitirele din întreaga lume, el nu are nicio dovadă a vieţii de după moarte. Numai că rătăcirile după fantome ale lui Enslin din nopţile lungi şi singuratice sunt pe cale să se schimbe în momentul în care se cazează în Camera 1408 a renumitului hotel Dolphin, pentru ultimul lui proiect, "Zece nopţi în camerele de hotel bântuite". Fără să ţină seama de avertizările directorului hotelului (Samuel L. Jackson), autorul este prima persoană care se cazează în cameră care se zice că e bântuită, după ani întregi. Un alt bestseller pare a fi iminent, dar ca multe alte personaje ale lui Stephen King, mai întâi trebuie să treacă de la scepticism la credinţă adevărată şi să înfrunte demonii pentru a supravieţui acelei nopţi.

Un inger cazut, Sammael, a cerut ca 'lumea de mijloc' sa apartina partii intunecate. Cu ajutorul acolitilor sai amenintatori si inarmati, el a sufocat orasul intunecat si mohorat in vicii, violente si cruzime.

Victoria lui Sammael este asigurata - pana la sosirea lui Gabriel, ultimul dintre cei sapte arhangheli ai Cerului. Gabriel este tanar, puternic si a devenit cel mai puternic luptator de cand Mihail, predecesorul sau, a disparut.

In scurta vreme, curajul si indrazneala lui Gabriel ameninta sa decimeze ajutoarele malefice ale lui Sammael si sa il salveze pe Jade, ingerul cu inima de aur care s-a pierdut. Dar Sammael mai are un ultim atu: un secret din propriul sau trecut, care, daca Gabriel il afla, l-ar putea distruge pe arhanghel pentru totdeauna.

Un războinic, mult încercat in lupte, porneşte într-o căutare plină de peripeţii pentru a-şi salva nepoata din ghearele unei haite de vampiri, în filmul Priest: Răzbunătorul, un horror post-apocaliptic de acţiune în regia lui Scott Stewart. În această realizare vizuală uluitoare, în 3-D, pe ecran panoramic, care se constituie într-un omagiu adus marilor filme de aventură, un singur om stă în calea distrugerii umanităţii, ameninţată acum de o armată a răului.
După secole de lupte crâncene, omenirea a reuşit să învingă hoardele de vampiri, care reprezentau cel mai temut duşman al său. Puţinii vampiri care au mai rămas au fost închişi în rezervaţii, departe de oameni, care la rândul lor s-au refugiat în fortăreţe înconjurate cu ziduri înalte, sub protecţia şi conducerea bisericii. Preoţii, antrenaţi pentru luptele sângeroase împotriva vampirilor, au sfârşit prin a fi izolaţi, purtând tatuaje distinctive şi fiind evitaţi de semenii lor.
Când se zvoneşte că a avut loc un nou atac al vampirilor, soldat cu răpirea unei tinere de 18 ani, care locuia la marginea aşezării, Preotul (Paul Bettany), un veteran al războaielor cu vampirii, îi roagă pe monseniorii ce conduceau oraşul să-i permită să pornească în căutarea ostatecei, care era chiar nepoata sa. Când aceştia refuză, el se vede nevoit să-şi încalce jurămintele si ordinele monseniorilor, pornind în căutarea fetei pe care vrea s-o salveze de robia vampirilor. În această cruciadă, el este însoţit de prietenul fetei, Hicks (Cam Gigandet), tânărul şerif al unei zone mai puţin populate şi de o fostă preoteasă războinică (Maggie Q), care este înzestrată cu abilităţi neobişnuite de luptă. Când ajung în oraşul Jericho, din inima deşertului, Preotul, Hicks şi Preoteasa sunt întâmpinaţi de un peisaj devastat, care poartă urmele unei razii a vampirilor, şi de o nouă ameninţare terifiantă.
În filmul Priest/Răzbunătorul îi revedem pe Paul Bettany (Legion, The Da Vinci Code, A Beautiful Mind), Karl Urban (Star Trek, The Lord of the Rings: The Return of the King), Cam Gigandet (Twilight, Burlesque), Maggie Q (Live Free or Die Hard, Mission: Impossible III), Lily Collins (The Blind Side), Stephen Moyer (filmul HBO, “True Blood”), şi pe legendarul actor Christopher Plummer (A Beautiful Mind, The Sound of Music).

Lech Majewski, unul dintre cei mai curajoşi şi inspiraţi cineaşti europeni, transpune în film capodopera flamandă „Procesiunea calvarului” (1564), a lui Pieter Bruegel cel Tânăr. Inspirat din cartea omonimă a reputatului istoric de artă Michael Francis Gibson, filmul plasează povestea Patimilor lui Hristos în Flandra anului 1564, chiar anul în care Bruegel şi-a realizat capodopera. Din cele peste 500 de figuri din tablou, Gibson şi Majewski au creat zece personaje ale căror destine se împletesc. Mai mulţi specialişti în grafică pe computer au recreat, cu efecte remarcabile, peisajele din pânzele lui Bruegel. Majewski invită privitorul / spectatorul să trăiască în universul estetic al tabloului, pe măsură ce acesta este pictat.






.PARTEA 1

                                                              PARTEA2

Worlords spune povestea a trei fraţi de sânge, a căror viaţă este afectată de uciderea faimosului general Ma Xinyi (Jet Li), ucis chiar când trebuia să primească funcţia de guvernator al unei provincii. În vremurile de restrişte provocate de eveniment, cei trei fraţi vor avea nevoie de multă dragoste şi răbdare pentru a depăşi problemele care apar, mai ales când relaţiile dintre ei devin tensionate din cauza unei tinere de o frumuseţe neobişnuită.








PARTEA 1

PARTEA 2

După mulți ani de asuprire din partea Imperiul Otoman care în 1453 i-a izgonit pe toți locuitorii Constantinopolului, un sultan ambițios în persoana lui Mehmed II-lea va duce o campanie măreață pentru eliberarea Constantinopolului de sub robia otomanilor. Până să ajungă la porțile propriei cetăți, sultanul Mehmed II-lea va trebui să treacă peste multe pericole care îi vor ingreuna și mai mult misiunea pe care a jurat să o ducă la bun sfârșit .Vestea campaniei sale împotriva imperiului a ajuns și la urechiile lui Uluibatli Hasan care va încerca să impiedice oastea condusă de Mehmed și să ajungă la Constantinopol prin orice mijloc posibil. Feith 1453 este un film care evocă istoria secolului și multele războaie purtate contra Imperiului Otoman.

Aceasta poveste inspirata despre triumf in pofida tuturor obstacolelor este un alt film pe placul publicului care poarta marca Walt Disney Pictures.

Tanarul jucator de golf Francis Ouimet (Shia LaBeouf) nu are nimic in afara de talentul sau si visul de a provoca cei mai mari sportivi care joaca la cel mai inalt nivel.

Un copil din clasa de mijloc ce se zbate intre mizerie si o viata privilegiata are o dorinta nestavilita de victorie care se transforma intr-o etalare pasionanta de sentimente, indemanare si determinare



PARTEA 1

PARTEA 2

Un grup de soldaţi ruşi şi suedezi pleacă la drum, cu sarcina de a trasa noi graniţe, după ce războiul lung de decenii dintre cele două ţări a luat sfârşit. Erik şi Knut fac parte din acest grup. Primul este soldat de-o viaţă şi ţine pe umeri imensa povară a victimelor inocente pe care le-a răpus de-a lungul anilor. Knut, fratele mai tânăr şi pacifist, este expert în cartografie, acesta fiind şi rostul prezenţei lui în companie. După o întâlnire dramatică şi buimăcitoare cu un fermier şi fiica lui, cei doi cad pradă vinii care-i bântuie până la... finalul călătoriei.

Filmul 12 ani de sclavie este inspirat din povestea adevărată a unui bărbat care luptă pentru supravieţuire şi libertate, într-o perioadă în care culoarea pielii stabileşte valoarea umană. Înainte de izbucnirea Războiului Civil din Statele Unite, Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor), un negru care pune preţ pe libertate, este răpit şi vândut ca sclav. Trecând prin momente de o cruzime insuportabilă, dar şi prin clipe neaşteptate de blândeţe, pentru Solomon nepreţuite rămân viaţa şi demnitatea sa. În cei 12 ani de sclavie, definitorie pentru destinul său va fi doar întâlnirea cu un aboliţionist canadian, interpretat de Brad Pitt.

Amplasat în 871 d.Hr., Hammer of the Gods este o poveste viscerală, intens stabilită într-o lume a cărei limbă este violența. Un războinic viking tânăr, Steinar (Charlie Bewley), este trimis de tatăl său, regele într-o misiune pentru a-l găsi pe fratele său înstrăinat, care a fost alungat din regat cu mulți ani înainte.

Cate Blanchett, incoronata cu un Oscar, revine in rolul care a lansat-o in 1998, Elizabeth. Isi regaseste curtea aproape intacta in frunte cu regizorul Shekhar Kapur si actorul Geoffrey Rush, intr-o poveste in care drama istorica este impodobita cu tradari si amoruri: Elizabeth: The Golden Age. Nou venit la curte este Clive Owen, in rolul lui Sir Walter Raleigh.

In 1585, regina Elizabeth deja incheiase aproape trei decenii de domnie, presarati cu sange si tradari inabusite. Contextul international nu este unul prielnic reginei: Philip II al Spaniei, sprijinit de Roma si de Inchizitie, incearca sa impuna un tratat protestantei eretice care sa readuca Anglia in sanul bisericii romano-catolice. Pregatindu-se pentru apararea regatului, Elizabeth incearca sa echilibreze vechile vasalitati regale cu pasiunea sa pentru Raleigh. Incapabila sa-si stapaneasca patima amoroasa, Elizabeth isi incurajeaza doamna de onoare, Bess, sa se imprietenesca cu Raleigh pentru a-l putea tine la curte, dar intre cei doi deja se instaleaza intimitatea.

Filmul este povestea unei femei indragostite, obligata sa-si cenzureze iubirea, sa-si loveasca nemilos dusmanii si sa-si pastreze nestirbita imaginea de simbol al puterii. Regizat de Shekhar Kapur, filmul se bazeaza pe scenariul lui William Nicholson (Gladiator) si Michael Hirst (Elizabeth). Echipa a reusit sa recreeze curtea regala din sec. XVI , adesea utilizand situri istorice ca fundal al dramei sau filmand in Studiourile Shepperton de langa Londra. Multi coechiperi il cunosteau pe Kapur din filmul precedent, printre ei aflandu-se operatorul Remi Adefarasin, monteurul Jill Bilcock, autoarea costumelor Alexandra Byrne, sau cea care a semnat machiajul si coafurile: Jenny Shircore.

Autorul decorurilor Guy Hendrix Dyas si compozitorii Craig Armstrong si Ar Rahman sunt printre noii-veniti in echipa.
PARTREA 1

PARTEA 2

Un amestec de dovezi clare şi speculaţie despre moartea preşedintelui Statelor Unite, John F. Kennedy pe 22 noiembrie 1963. Un avocat din New Orleans, Jim Garrison, redeschide dosarul şi analizează foarte critic probele şi concluziile F.B.I.-ului. Faptul că îşi bagă nasul unde nu ar trebui şi pune cu insistenţă întrebări care le creează dificultăţi autorităţilor, s-ar putea să îi pună viaţa bărbatului în pericol. Însă el nu se opreşte din cercetările lui şi curând descoperă nişte legături ciudate cu războiul din Vietnam.
Spirit fatis polemic, Oliver Stone a continuat, dupa “Nascut pe 4 iulie”, impresionantul sau film despre perioada urmatoare Razboiului din Vietnam, cu “JFK”, o pelicuta care a infuriat si a uluit in egala masura, care ridica si astazi o multime de intrebari si copleseste prin insistenta asupra versiunii conspiratiei in explicarea mortii presedintelui american.
Bineinteles, multi cred ca nu cunoastem tot adevarul despre asasinarea lui John F. Kennedy pe 22 noiembrie 1963. Chiar credem ca Lee Harvey Oswald a actionat de unul singur? Ne-a furnizat raportul comisiei Warren, care incerca sa ofere niste concluzii, un raspuns satisfacator? Desi sunt multi cei care s-au intrebat, de-a lungul timpului, daca nu cumva a existat un complot in spatele acestui asasinat, Stone a mers mai departe si a transpus pe ecran o parte dintre numeroasele teorii care circula, regizand un film fascinant, care ridica mai multe semne de intrebare decat rezolva. In centrul filmului se afla Jim Garrison (Kevin Costner), procurorul general al districtului New Orleans, care a avut propria teorie despre cine I-a impuscat pe Kennedy si a condus o investigatie din 1966 pana in 1969. Stone nu adera, pe buna dreptate, la toate ideile lui Garrison  despre care multi credeau ca este un tip necontrolat care nu facea diferenta intre indiciile reale si teoriile nebunesti despre conspiratie , dar le foloseste ca punct de plecare si centru de greutate al filmului , pur si simplu pentru ca acesta a fost singurul om din SUA care a incercat vreodata sa aduca pe cineva in fata justitiei pentru ca ar fi comis probabil cea mai faimoasa crima a tuturor timpurilor (si care ramane nerezolvata pana la capat si in ziua de azi , fapt socant daca ne gandim cati oameni i-au fost martori).
Folosind filmari de arhiva – inclusiv filmul de amator, de trista faima, al lui Abraham Zapruder, flashbackuri, reconstituiri, imagini in succesiune rapida, replici si o muzica abil sincronizate, Stone asambleaza un mozaic de idei si teorii, bazandu-se pe o imensa cantitate de probe si de declaratii ale martorilor, fara sa-si dezorienteze sau sa-si prosteasca vreodata publicul. La sfarsitul celor trei ore ravasitoare, nu capatam un raspuns cert, dar suntem convinsi . daca mai exista vreo urma de indoiala in mintea noastra , ca Lee Harvey Oswald nu a avut cum sa actioneze singur.
Iar pentru cei care nu erau nascuti pe atunci sau erau prea tineri pentru a tine minte evenimentele din 1963, ele sunt toate infatisate aici , impuscarea lui Kennedy in timpul unei vizite cu masina prin Dallas, asasinarea lui Oswald de catre Jack Ruby si asa mai departe. Le vedem pe toate cu ochii lui Garrison, si Stone ne arata in mod convingator ce I-a putut face pe acest om obisnuit sa studieze atatea rapoarte si declaratii pentru a cauta urme ale unei conspiratii In care ar fi fost implicati fie CIA, fie suporteri ai lui Fidel Castro, fie grupuri de extremisti. Filmul n-ar fi reusit sa ne faca sa acceptam atat de deplin incerca-rile lui Garrison de a afla adevarul fara interpretarea remarcabila a lui Costner, care retine atentia spectatorului pe parcursul intregului film, in ciuda numerosilor actori cu greutate care apar si dispar, in roluri secundare – de la Tommy Lee Jones in rolul suspectului Clay Shaw pana la Joe Pesci, Gary Oldman (in rolul lui Oswald), Donald Sutherland, Jack Lemmon, Walther Matthau, Kevin Bacon si Sissy Spacek, toti exceptionali.
PARTEA 1

PARTEA 2

In septembrie 1972 un act terorist fara precedent se petrece in direct, in fata a 900 milioane de telespectatori din intreaga lume, si astfel se lanseaza o lume noua de violente.

Era cea de-a doua saptamana a Jocurilor Olimpice de Vara, in Munchen, Germania de Vest, jocurile ce fusesera denumite “Olimpiada Pacii si Veseliei”. Jocurile avusesera un start in forta cu innotatorul Mark Spitz si gimnasta Olga Korbut care incantau publicul. Deodata, fara nici un avertisment, un grup extremist palestinian cunoscut sub numele de Septembrie Negru a invadat Satul Olimpic, omorand doi membri ai echipei olimpice israeliene si au capturat noua atleti luandu-i ostateci. Tensiunea creata si tragicul masacrul a fost imediat transmis pe toate posturile de televiziune in intrega lume, transmisiune ce s-a incheiat 21 de ore mai tirziu cand crainicul Jim McKay a rostit grav, ‘S-au dus toti’. Secretul acestei terori vazute in intreaga lume, cercetata mai apoi, a ramas total necunoscut.

Acum, regizorul Steven Spielberg aduce Munchen, un thriller cutremurator bazat pe evenimentele din Munchen 1972. In centrul povestirii se afla tanarul ofiter israelian, patriot si inteligent, Avner (Eric Bana). Inca plangand masacrul din Munchen si infuriat de salbaticia lui, Avner se apropie de ofiterul israelit din Mossad pe nume Ephraim (Geoffrey Rush), care se prezinta ca avand o misiune fara precedent in istoria Israelului. Acesta ii cere lui Avner sa-si paraseasca sotia insarcinata, sa-si schimbe identitatea si sa plece in misiune sub acoperire pentru a-i prinde si omori pe cei 11 barbati acuzati de Serviciile secrete israeliene ca au produs masacrul din Munchen.

In ciuda tineretii si a lipsei de experinta, Avner a devenit curand leaderul unei echipe de patru recruti diferiti, dar foarte bine istruiti: sud-africanul Steve (Daniel Craig); germanul Jew Hans (Hanns Zischler); belgianul Robert (Mathieu Kassovitz) si linistitul, si calculatul Carl (Ciaran Hinds).

Din Geneva la Frankfurt, Roma, Paris, Londra si Beirut, Avner si echipa lui au facut ocolul globului sub incidenta unui mare secret, taind numele unor barbati de pe o lista tinuta strict secreta si executand asasinate complicate, unul dupa altul. Actionand in afara legilor internationale, fara casa sau familie, singura lor conexiune cu umanitatea erau ei insisi intre ei. Cu toate acestea, incepe o lupta interioara de argumentare a unor intrebari ce incep sa si le puna singuri si de care nu reusesc sa scape: „Pe cine omoram noi, de fapt? Se justifica aceste asasinate? Vor opri ele terorismul?”.

Aflati intre dorinta de a face dreptate si intre propriile indoieli ce apar si cresc din ce in ce mai mult, misiunea incepe sa le creeze remuscari lui Avner si echipei lui. Astfel, devine destul de clar: cu cat mai mult raman in aceasta vanatoare, cu atat mai mult ei se afla in pericolul de a deveni vanatul.
PARTEA 1

PARTEA 2



Filmul se bazeaza pe o poveste reala petrecuta in anul 1839 pe vasul de sclavi Amistad la bordul caruia s-a iscat o revolta. Filmul debuteaza cu o scena violenta in care sunt implicati Cinque (Dijmon Hounsou) impreuna cu alti africani care doresc sa puna mana pe Amistad. Revolta este insa repede infranta, iar sclavii sunt capturati si intemnitati intr-o inchisoare din New England. Aici il intalnesc pe Theodore Joadson (Morgan Freeman), un fost sclav si el care pledeaza pentru cauza rebelilor pe care-i considera adevarati aparatori ai libertatii. Tot el este cel care-l convinge pe avocatul Baldwin (Matthew McConaughey) sa-i reprezinte pe inculpati in procesul care urmeaza sa aiba loc foarte curand. In toata pledoaria sa, avocatul apararii incearca sa demonstreze ca proprietarii vasului nu aveau nici un drept asupra sclavilor pe care-i considera bunuri furate, acestia nefiind proprietatea nimanui de vreme ce fusesera pur si simplu rapiti. Din dorinta de a fi reales in functie, presedintele Martin Van Buren (Nigel Hawthorne) incearca sa-si castige popularitatea si totodata si simpatia intregii curti aratandu-se de partea africanilor. Pe de alta parte, fostul presedinte John Quincy Adams (Anthony Hopkins) nu poate sta nici el deoparte si doreste sa se implice in acest proces. In momentul in care cazul este mutat la Curtea Suprema, John Quincy Adams reuseste sa smulga ropote de aplauze cu pledoaria sa.
PARTEA 1

PARTEA 2

Love Building este o comedie uşoară, nu este ţesută pe o bază complexă de concepte, astfel încât ceea ce vezi este tot ceea ce primeşti. Filmările au durat zece zile, iar bugetul a fost oferit în mare parte chiar de echipa de distribuţie, fiind clasat ca film independent şi un proiect foarte special pentru toţi participanţii.


         
Cand Ted Crawford (Anthony Hopkins) descopera ca tanara si frumoasa sa sotie, Jennifer (Embeth Davidtz), are o aventura, el ii planuieste moartea… o crima perfecta. Printre politistii sositi la locul crimei se afla si detectivul negociator pentru ostateci Rob Nunally (Billy Burke), care este singurul caruia i se permite sa intre in casa.
Surprinzator, Crawford admite foarte repede ca si-a impuscat sotia, dar Nunally este prea socat pentru a-i acorda atentie lui Ted, cand o descopera pe amanta sa, de a carei identitate reala nu stia nimic, zacand pe podea intr-o baie de sange. Desi Jennifer a fost impuscata in cap, Nunally realizeaza ca ea nu este moarta.
Crawford este arestat imediat si judecat dupa confesiunea sa, fiind acuzat de asistentul procurorului districtului, Willy Beachum (Ryan Goslin), care era pe picior de plecare din procuratura pentru a pleca sa lucreze intr-o mare firma de avocatura. Dar nimic nu este atat de simplu pe cat pare, inclusiv acest caz. Crawford si Willy invata amandoi ca o “ruptura” poate fi gasita in orice fatada perfecta.
New Line Cinema, in asociere cu Castle Rock Entertainment, prezinta filmul “Ruptura”, cu Anthony Hopkins, Ryan Gosling, David Strathairn, Rosamund Pike, Embeth Davidz, Cliff Curtis, Fiona Shaw si Bob Gunton. Filmul este regizat de Gregory Hoblit (Primal Fear, Frequency), dupa un scenariu de Daniel Pyne si Glenn Gers, producatorul este Charles Weinstock iar producatori executivi sunt Liz Glotzer, Hawk Kock si Toby Emmerich. Din echipa de productie mai fac parte: directorul de imagine Kramer Morgenthau, monteurul David Rosenbloom si compozitorii Mychael si Jeff Danna.

"Stiu de ce trebui sa faci calatoria asta... dar inca nu stiu de ce trebuie s-o fac si eu!"
In sudul Mexicului, in Tapachula, Chiapas, se afla puternica banda de cartier pe nume Salvatrucha condusa de temutul Magician. Toti cei care vor sa intre in banda trebuie sa treaca printr-un test initiatic al violentei in care timp de 13 secunde sunt loviti cu brutalitate din toate partile. Cei care sunt primiti isi abandoneaza adevarata identitate capatand porecle de gangster iar viata lor este intru totul aservita scopurilor bandei. Veniturile bandei provin din jefuirea trenurilor marfare care transporta pe acoperisuri emigranti din Honduras ce traverseaza Mexicul spre Statele Unite in speranta unei vieti mai bune. Casper, un adolescent ce se numea inainte Willy si Smiley, un pustan fost Benito, sunt membri ai violentei bande Salvatrucha si ei trebuie sa demonstreze sefului lor ca sunt nemilosi in timpul jefuirii trenului. Din pacate, lucrurile iau o intorsatura neasteptata cand Casper asista la incercarea de siluire a tinerei Sayra chiar in fata ochilor tatalui ei. Din acest moment incepe o adevarata vanatoare de oameni.

Regizat de Mircea Daneliuc, bazat pe propriul sau roman omonim " Marilena şi câteva voluptăţi ", apărut în 1999 şi reeditat în 2000, este o comedie usor amara in care subiectul este unul obisnuit. Marilena (interpretata admirabil de Cecilia Barbora ) decide la un moment dat sa marturiseasca sotului sau Radu (Serghei Niculescu-Mizil) care dupa ce a fost emigrant in Canada,pentru a castiga bani, odata intors afla ca copilul pe care il are iubita sa, este de fapt copilul celui mai bun prieten al acestuia Sebi (Nicodim Ungureanu), ambii actori sun neprofesionisti, lucru des intalnit in filmele regizorului, care crede in spontaneitatea interpretarii acestora. Sotul incornorat si beneficiarul farmecelor Marilenei trebuie sa aleaga intre o prietenie de durata, bazata pe incredere si efectul "bombei" aruncate de Marilena si sa ia decizia cea mai buna.

Doi tipi simpatici din Bucureşti duc o viaţă cât se poate de neobişnuită… Dani e part-time furnizor de servicii IT şi part-time gigolo, iar Toni e full-time hacker iscusit, care îşi înşeală partenerul de viaţă – computerul – cu o tipă cunoscută pe Internet,  Oana.

Dana şi Oana, ucenice cofetare şi colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuală, suceşte capetele bărbaţilor oriunde apare, pe când Oana iubeşte foarte mult prăjiturile, de unde şi formele mai rotunjoare. Şi cum era de aşteptat, când discuţiile lungi pe chat nu pot rămâne veşnic virtuale, Toni şi Oana îşi dau întâlnire faţă-n faţă.

Dar există o problemă majoră: Toni nu seamană deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la întâlnire în locul lui. Dar oare la întâlnire se prezintă chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?

"Crulic - Drumul spre dincolo" spune povestea reală a lui Claudiu Crulic, un român arestat în Polonia pentru un presupus furt, ţinut în închisoare în ciuda probelor ulterioare care arătau că, la data jafului, el nu se mai afla în capitala Poloniei, şi abandonat de toată lumea până la moartea survenită în urma grevei foamei. Ministrul de Externe al României la vremea respectivă, Adrian Cioroianu, şi-a prezentat demisia, în timp ce, în Polonia, trei doctori sunt încă judecaţi pentru moartea lui Crulic. Filmul povesteşte însă drama cu un umor proaspăt care te face să râzi şi să plângi în acelaşi timp.

Narat de Vlad Ivanov (Poliţist, adjectiv; 4 luni, 3 saptămâni, 2 zile; Principii de viaţă), Crulic - Drumul spre dincolo a primit Crystal Award (Grand Prix) la Annecy International Animation Film Festival, cel mai mare festival de animaţie, distincţie echivalentă unui Oscar pentru animaţie, dar şi multe premii în alte festivaluri, printre care: Premiul Special al Juriului Drepturilor Omului la Istanbul IFF, Marele Premiu la Gdansk Doc Film Festival, Premiul Special al Juriului la Gdynia Film Festival, Premiul pentru cel mai bun lungmetraj la Animator (Poznan), Premiul Festivalului (Sopot), Premiul pentru cel mai bun Regizor la festivalul Mlodzi I Film, Cabrito de Plata - Cel mai bun film de lungmetraj la Monterrey (Mexic), Premiul Special al Juriului (Siver Dolphin) la Festroia, Cel mai bun film la  Milwaukee Film Festival, Premiul Special al Juriului la Se-Ma-For Film Festival, SILVER PUMA Award pentru cel mai bun regizor FICUNAM - Mexic, Premiul publicului FICUNAM - Mexic.

Filmul obţinuse în 2011 Menţiunea Specială Don Quijote la Locarno, Amnesty Award, la Festivalul CPH DOX din Copenhaga, premiul special al Juriului Festivalului Internaţional de Film de la Varşovia. La Cottbus (Germania) i-a fost acordată Menţiunea specială a juriului internaţional şi Premiul ecumenic Silver Eye Award, la Jihlava (Cehia), dar şi Premiul pentru cel mai bun documentar românesc, oferit în cadrul celei de-a 11-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Documentar Astra, de la Sibiu.

O întrebare pe care şi-au pus-o, de câteva secole încoace, minţi strălucitoare precum Mark Twain, Charles Dickens şi Sigmund Freud: cine a creat, în realitate, operele atribuite lui William Shakespeare ? Experţii au intrat în lungi dezbateri, s-au scris nenumărate cărţi, iar unii savanţi şi-au dedicat viaţa apărării sau respingerii supoziţiilor referitoare la autorul celor mai renumite capadopere ale literaturii engleze.

Filmul propune un posibil răspuns la această întrebare, ilustrând o epocă în care intrigile politice, legăturile amoroase secrete de la Curtea Regală şi uneltirile nobililor avari de putere şi dornici să pună mâna pe tron erau scoase la lumină şi înfierate în public, pe o scenă de teatru.

Columbia Pictures, în asociere cu Relativity Media prezintă filmul Anonymous / Anonim, o producţie Centropolis Entertainment în asociere cu Studio Babelsberg, în regia lui Roland Emmerich. Scenariul este realizat de John Orloff. Producătorii filmului sunt Roland Emmerich, Larry Franco şi Robert Léger, iar producători executivi Volker Engel, Marc Weigert şi John Orloff. Co-producători sunt Charlie Woebcken, Christoph Fisser, Henning Molfenter şi Kirstin Winkler. Imaginea este semnată de Anna J. Foerster, scenografia de Sebastian Krawinkel şi montajul de Peter R. Adam. Costumele sunt create de Lisy Christl. Coloana sonoră este compusă de Thomas Wander şi Harald Kloser.

Filmul îi are în distribuţie pe Rhys Ifans, Vanessa Redgrave, Joely Richardson, David Thewlis, Xavier Samuel, Sebastian Armesto, Rafe Spall, Edward Hogg, Jamie Campbell Bower şi Derek Jacobi. 

PARTEA 1


PARTEA 2

La o fermă din înaltul munților o mamă văduvă moare lăsând doi copii orfani, un băiat și o fată. Teama de a nu fi despărțiți îi face pe aceștia să păstreze în secret moartea mamei.Ei ar fi putut trăi liniștiți dar într-o zi fata, care era mai mare decât băiatul și foarte frumoasă este violată cu bestialitate .Dar totul nu se oprește aici și acum cei doi frați trebuie să se protejeze reciproc de unii oameni răi din vale…

Clive şi Elsa sunt adevărate superstaruri în lumea experimentelor genetice. Cei doi şi-au câştigat faima combinând ADN-ul provenit de la specii diferite de animale pentru a crea hibrizi bizari. Se iubesc unul pe celălalt la fel de mult precum îşi iubesc munca. Dar acum vor să treacă la nivelul următor al carierei lor, dar, poate, şi al evoluţiei: să combine ADN uman cu ADN animal

Intr-o epoca in care adolescentii asculta muzica pe iTunes si YouTube si comunica cu prietenii pe Facebook, Twitter si Messenger mai mult decat comunica cu parintii, o liceana in varsta de 15 ani pe nume Lola, care a fost parasita de catre iubitul ei Chad si descopera pentru prima data placerile interzise oferite de sex si consumul de droguri, o scandalizeaza pe mama ei Anne atunci cand aceasta din urma ii gaseste in mod accidental jurnalul intim si il citeste. Anne a divortat recent de Alan si, desi se intalneste cu blajinul politist James, nu a reusit sa depaseasca socul emotional cauzat de despartirea de tatal Lolei, iar atunci cand isi da seama cat de mult s-a indepartat de propria fiica si cat de mult a neglijat problemele serioase cu care s-a confruntat aceasta, decide sa faca eforturi suplimentare pentru a restabili o conexiune sufleteasca cu adolescenta zbuciumata. Lola isi petrece timpul liber in compania celor mai bune prietene ale ei Emily si Janice si incepe sa se simta atrasa de Kyle, cel mai bun amic al fostului ei iubit, caruia ii da insa tarcoale si o colega frumoasa si sexy pe nume Ashley.


Cativa tineri din Baltimore trec prin perioade grele incercand sa gaseasca dragostea adevarata. Janine intentioneaza sa divorteze de sotul ei Ben, care o neglijeaza deoarece are o relatie amoroasa cu o alta femeie, care la randul ei este curtata intens de catre Connor. Daca atentia lui nu ar fi concentrata in directia gresita, Connor ar putea gasi fericirea in bratele tinerei Gigi, care a dezvoltat o autentica obsesie pentru el si pune la cale asa-zise intalniri accidentale cu el doar pentru a da peste bunul prieten al acestuia – Alex. Mary este o tanara draguta pe care numeroasele intalniri la care merge au aruncat-o intr-o stare de confuzie totala intr-o cultura preocupata mai degraba de tehnologie decat de contactele umane, iar Beth si Neil formeaza un cuplu a carui relatie intarzie sa se concretizeze intr-o casatorie spre disperarea femeii.
PARTEA 1 
 
PARTEA  2

Un om afla ca ceea ce nu spui la un prieten este la fel de important ca ceea ce faci este această poveste de cat de departe poti indoi o legătură frăţească înainte de a se fixează. Din moment ce colegiu, a confirmat licenţă Ronny (Vaughn) şi o casnicie fericita Nick (James) au fost prin groase şi subţiri. Acum parteneri într-o firmă de design auto, cei doi prieteni se luptă să aterizeze un proiect de vis, care va lansa compania lor. Ronny prietena lui, Beth (Connelly), şi soţia lui Nick, Geneva (Ryder), sunt de laturile lor. Dar lumea Ronny este întoarsă cu susul în jos atunci când vede din greşeală la Geneva cu un alt bărbat şi-l face sa misiunea de a obţine răspunsuri. Întrucât ancheta amatori se dizolvă în haos, el află că Nick are cateva secrete din proprie. Acum, cu presiunea ceasul ticăie şi montarea pe cea mai mare prezentare a carierei lor, Ronny trebuie să decidă ce se va întâmpla dacă el sa descopere adevarul cel mai bun prieten.

Cal Weaver este casatorit cu iubita lui din perioada liceului, are doi copii reusiti pe nume Molly si Robbie, o casa frumoasa si un serviciu la care merge cu placere, motiv pentru care se considera implinit atat din punct de vedere familial, cat si din punct de vedere profesional. Atunci cand afla ca sotia sa Emily ii este infidela si vrea sa divorteze de el, barbatul simte ca viata lui aparent perfecta se destrama si incepe sa-si petreaca serile libere intr-un bar local. Luat sub aripa ocrotitoare de catre playboy-ul Jacob Palmer, Cal este invatat cum sa se imbrace si cum sa flirteze cu femeile si in scurta vreme incepe sa aiba succes la reprezentantele sexului opus, chiar daca nu a mai iesit la intalniri romantice de aproximativ doua decenii. Numai ca stilul de viata rafinat pe care il deprinde de la tanarul sau mentor nu ii confera satisfactiile pe care i se oferea in trecut familia, iar Cal tanjeste in continuare dupa Emily si dupa beneficiile casniciei, sperand sa o recucereasca pe nevasta care l-a parasit. Intre timp, Jacob Palmer se indragosteste de Hannah, iar adolescentul Robbie este innebunit dupa bona lui Jessica Riley, care a dezvoltat insa o pasiune pentru tatal sau. PARETEA 1 PARTEA 2

Un thriller captivant prin subiect si prin structura complexa a personajelor sale, filmul depaseste nivelul obisnuit al peliculelor cu criminali in serie. Personajul urmarit aici, Martin Asher, isi asuma identitatile persoanelor pe care le-a ucis, traindu-le viata pana ce trece la urmatoarea victima

Cand copilul sau dipare, o mama pare să descopere legenda “Bărbatului Inalt”, o entitate care se presupune că răpeşte copii. Julia traieste intr-un mic oras minier, in statul Washington. Ea este asistenta medicala a orasului, ramasa vaduva dupa ce sotul ei a decedat. Dupa ce se intoarce acasa dupa o zi de serviciu ia cina impreuna cu bona si fiul ei David. Ea se trezeste in miez de noapte din cauza radioului pornit si constatand ca fiul ei este rapit chiar de TALL MAN. Urmarirea acestuia devine una extenuanta. Filmul se incheie pe o nota ambigua din punct de vedere moral

David Dunn ia trenul de la New York spre Philadelphia pentru a se intoarce acasa dupa un interviu pentru o slujba. Trenul deraiaza si el este singurul supravietuitor din cei 131 de pasageri. Incredibil, el scapa nevatamat. In timp ce se intreaba ce s-a intamplat si cum de a fost posibil sa iasa teafar din accident, intalneste un strain misterios pe nume Elijah Prince, care ii spune ca exista un numar de oameni care sunt “invincibili”.

Emanuel este o adolescenta care inca nu poate trece peste faptul ca mama sa a murit la nasterea sa. Cand in cartier apare Linda, o tanara mama, Emanuel incepe sa devina obsedata de aceasta. I se pare ca Linda seamana izbitor cu defuncta sa mama. In incercarea de a se apropia de noua sa vecina, Emanuel se ofera drept bona pentru bebelusul acesteia. Ce incepe initial ca o prietenie inofensviva se transforma treptat intr-o relatie dubioasa, din cauza posesivitatii si obsesiilor de care Emanuel da dovada.
Partea 1

Server 1 Partea 2

George şi Linda formează un cuplu extrem de stresat din Manhattan, cei doi ducînd un stil de viaţă mult peste posibilităţi. După ce George îşi pierde jobul, iar Linda îşi vede din nou refuzat proiectul documentarului său mult prea deprimant, cei doi nu mai au decît o singură opţiune: să se mute în Atlanta, pentru a locui cu Rick, fratele mitocan al lui George și cu soția lui permanent abțiguită, Marisa, în Atlanta. Doar pentru cîteva luni, pînă cînd se vor pune din nou pe picioare…

Filmul e bazat pe cartea scrisă de John Heilemann şi Mark Halperin – “Game Change: Obama and the Clintons, McCain and Palin, and the Race of a Lifetime”, care detaliază cursa pentru câştigarea scaunului de preşedinte al Americii în 2008. Cartea se bazează pe interviuri cu peste 300 de persoane implicate în campania electorală şi include discuţii despre aventura extraconjugală a lui John Edwards, candidatul la preşedinţie din partea Partidului Democratic, campania candidatului Partidului Republican Rudy Giuliani, fostul primar al New Yorkului, cursa dintre Clinton şi Obama şi candidatura la postul de vice-preşedinte al SUA al politicienei Sarah Palin.

Câinele japonez (2013) Film Online Subtitrat in Varianta HD - Bătrânul Costache Moldu şi-a pierdut soţia, casa şi agoniseala de-o viaţă, în urma unei inundaţii. Întoarcerea neaşteptată a fiului său, Ticu, din Japonia, alături de soţie şi băiat, îi va pune pe amândoi în situatia în care trebuie să reînveţe să comunice, să redevină o familie. Costache învaţă să devină un bunic adevărat pentru nepotul lui de 7 ani iar Ticu repară greşelile trecutului. Un film delicat şi tandru despre reconciliere familială.


Shaolin Soccer – Fotbal Shaolin (2001) – filme online

În nărăvaşul joc de “Fotbal Shaolin” , jucătorii nu se vor da înapoi de la nimic pentru a marca…buna dispoziţie. Îmbină artele marţiale cu comedia de bună calitate şi cu adrenalina competiţiilor de sport.
Campionul Fung (Ng Man-tat) este un jucător atât de bun încât a fost numit “Picior de aur”. Însă, când pierde Campionatul naţional Chinez ratând un gol, fanii mânioşi îi rup picioarele. 20 de ani mai târziu, Fung cara echipamentul pentru echipa fostului său coleg Hung (Patrick Tse), “Echipa afurisită”.
Când Fung este concediat, se întâlneşte cu Sing (Stephen Chow), un călugăr de la celebrul Templu Shaolin, deprins cu măiestria artelor marţiale şi un “Puternic picior de fier”. Din păcate, în China modernă, există puţine modalităţi pentru un călugăr de a face bani, aşa că Sing duce o viaţă sărăcăcioasă căutând prin gunoaie. Sing visează la o viaţă shaolin, în care Kung Fu este folosit pentru a rezolva orice problemă, cât de mică. Când Fung vede că Sing a reuşit să prindă o bandă de criminali folosind numai o minge de fotbal, îi vine idea strălucită de a forma o echipă de fotbal Shaolin.
Ei pornesc împreună pentru a îi găsi pe foştii colegi ai lui Sing (toţi sunt săraci , dar fiecare are o putere specială de adăugat la potenţialul echipei). Unul are un cap de fier, altul îşi poate întări muşchii stomacului în aşa fel încât poate propagă mingea cu o viteză extraordinară, altul cântăreşte aproape 150 kg, dar are puterea de a merge prin aer şi în sfârşit, golgheterul care poate apăra orice şut.
PARTEA 1 PARTEA 2

The Thing este un film de groaza 1984 amercan, regizat de John Carpenter.O serie de oameni de stiinta din Antarctica se confruntă cu un extraterestru care isi schimba forma, iar acesta presupune ca apariția oamenilor sunt pe urmele lui si vor sa il ucida..Actori Kurt Russell, Wilford Brimley, Keith David PARTEA 1 PARTEA 2

Antarctica: un continent extraordinar, de o frumuseţe înfricoşătoare. El găzduieşte un post izolat de observaţie şi cercetare numit Thule Station. Acolo, o echipă internaţională de cercetători face o descoperire senzaţională. Dar satisfacţia descoperirii se transformă în curând într-o paranoia îngrozitoare în thriller-ul The Thing – Creatura, după ce grupul de cercetători constată că o fiinţă monstruoasă posedă abilitatea de a se transforma în orice fiinţă umană, luând exact aceeaşi înfăţişare.
Paleontologul Dr. Kate Lloyd ( MARY ELIZABETH WINSTEAD), de la Columbia University, a părăsit siguranţa laboratorului ei pentru a veni în acest pustiu îndepărtat, care îi va oferi o experienţă unică în viaţă. Alăturându-se echipei norvegiene condusă de Edvard Wolner ( TROND ESPEN SEIM) care dăduse peste o creatură ingropată în zăpadă, Kate—împreună cu colegii ei, exploratorii Dr. Sander Halvorson ( ULRICH THOMSEN) şi Adam ( ERIC CHRISTIAN OLSEN)—descoperă un organism care pare să fi murit în ere îndepărtate.
PARTEA 1

PARTEA 2

In 1888, Mary Kelly (Heather Graham) și micul ei grup de prostituate din Londra merg cu greu prin mizeria de zi cu zi . Atunci când prietena lor Ann Crook este răpita, ei sunt atrași într-o conspirație greu de imaginat. Răpirea este urmata în curând de uciderea îngrozitoare unei alte femei, Martha Tabram (Samantha Spiro), și treptat evident, că acestea sunt vânați, unul câte unul și diverse prostituate sunt ucișe și mutilațe … PARTEA 1 PARTEA 2

Inspirat dintr-o poveste reală, Machine Gun Preacher prezintă povestea vieţii lui Sam Childers (Gerad Butler), un fost traficant de droguri care decide să lase în urmă viaţa tumultoasă pe care o avea şi pleacă într-o călătorie în estul Africii. Bărbatul simte că este momentul să descopere ceva în care să creadă, pentru a-şi schimba viaţa. În momentul în care ajunge în Sudan, Childers este impresionat de lumea dezolantă din acea zonă şi mai ales de copiii antrenaţi să fie soldaţi. Astfel, bărbatul decide să construiască un refugiu pentru cei mici, chiar dacă asta înseamnă să îşi facă singur legea şi să pună mâna pe armă.

Presedintele nou ales Mandela stie ca, din punct de vedere rasial şi economic, tara sa a ramas divizata din cauza  apartheid-ului.  Convins ca isi poate unifica poporul prin intermediul limbajului universal al sportului, Mandela se asociaza cu liderul echipei sud-africane de rugby in scopul castigării incredibilei competitii din 1995, de la World Cup Championship.Warner Bros. Pictures prezinta, in asociere cu Spyglass Entertainment, o productie Revelations Entertainment / Mace Neufeld şi Malpaso, “Invictus,” avandu-i pe generic pe laureatii cu Oscar® Morgan Freeman (“Million Dollar Baby,” )

Varianta denumirii in engleza “Curse of the Deserted”, Blestemul pustiit in traducere libera, trateaza experintele terifiante ale unor tineri chinezi vis a vis de spiritul unuia dintre ei,Rouge care-i urmareste in permanenta, impletita cu moartea unei fete pe nume Fanny, la care se adauga si o poveste de dragoste si am uitat sa mai adaug si explorarea unui conac dintr-un asa zis “Sat”.



Un avocat disperat să facă rost într-un timp cât mai scurt de o sumă mare de bani intră într-o periculoasă combinaţie ce implică distribuţia de droguri. Planul său nu numai că nu funcţionează, dar îl aduce pe muchie de cuţit, fiind nevoit să lupte din răsputeri pentru a-şi salva viaţa.
Legendarul regizor Ridley Scott şi scriitorul Cormac McCarthy ("Nu există ţară pentru bătrâni"), câştigător al premiului Pulitzer, au colaborat la realizarea thrillerului AVOCATUL, avându-i în rolurile principale pe Michael Fassbender, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Javier Bardem şi Brad Pitt. McCarthy, la debutul său ca scenarist, şi Scott îmbină stilul spiritual şi umorul negru care l-au consacrat pe scriitor cu un scenariu de coşmar, în care implicarea trecătoare a unui avocat respectat într-o afacere ilegală scapă de sub control.
AVOCATUL, o poveste spusă cu spirit, iar în final cu violenţă şi patos, este un avertisment despre greşeala de a îţi forţa norocul. După cum afirmă Cormac McCarthy, este un film "despre oameni care se implică în ceva de care ar fi trebuit să se ferească".
McCarthy a fost supranumit "Shakespeare al Vestului", iar personajele sale de neuitat au captivat milioane de cititori. Deşi câteva dintre romanele sale, inclusiv Nu există ţară pentru bătrâni, Drumul şi Pasiune neîmblânzită, au fost ecranizate, McCarthy a surprins pe toată lumea scriind scenariul filmului AVOCATUL. Personajele sunt remarcabile, împrejurările sunt tulburătoare, iar stilul spiritual şi umorul lui McCarthy fac ca scenariile de coşmar să pară şi mai sumbre.
McCarthy le-a vândut drepturile asupra scenariului producătorilor Nick Wechsler, Steve Schwartz şi Paula Mae Schwartz, trioul care a realizat ecranizarea romanului Drumul. La scurt timp după aceea, Ridley Scott a citit scenariul şi a vrut ca acesta să stea la baza următorului său film.
PARTEA 1 PARETEA 2

Robert de Niro revine pe marile ecrane, de aceasta data intr-o comedie picanta in care joaca rolul unui barbat trecut de varsta a doua, a carui casnicie a luat sfarsit de ceva vreme, insa odata cu venirea nuntii fiului sau are ocazia sa isi revada fosta sotie si sa mai fie in rolul de sot doar pe parcursul acestui wekend. Toate acestea se intampla cand fiul lor adoptiv ii anunta pe Don si Ellie ca la nunta va avea un invitat de onoare. Tocmai din Columbia isi va face aparitia mama sa biologica care vrea sa participe la nunta. Desi nu le va fi usor, Don si Ellie trebuie acum sa pozeze intr-o familie fericita.

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.