2015

Inspirată de o poveste adevărată, pelicula îl urmărește pe Jimmy Gralton (Barry Ward), un activist irlandez care se întoarce din America în satul natal și deschide un centru cultural pentru tineri. Aducând de peste Ocean jazz-ul și discuțiile pe teme politice, liberale, el stârnește reacția agresivă a Bisericii și a statului conservator
Server: 1
Server: 2


Doctorand în domeniul biologiei moleculare, Ian Gray (Michael Pitt) rămâne fascinat de femeia misterioasă, Sofi (Astrid Bergès-Frisbey), ai cărei ochi îi fotografează în timpul unei petreceri. Deşi aceasta dispare fără ca Ian să-i afle identitatea, tânărul om de ştiinţă, printr-o serie de coincidenţe şi întâmplări neobişnuite, ajunge să o regăsească. Cercetarea sa academică- discreditarea teoriei creaţioniste prin noi dovezi ale evoluţiei ochiului uman, îl conduce la o descoperire importantă, însă providenţa îl aruncă într-un joc al căutării la capătul căruia răspunsul s-ar putea să nu fie cel aşteptat… Doctorand în domeniul biologiei moleculare, Ian Gray (Michael Pitt) rămâne fascinat de femeia misterioasă, Sofi (Astrid Bergès-Frisbey), ai cărei ochi îi fotografează în timpul unei petreceri. Deşi aceasta dispare fără ca Ian să-i afle identitatea, tânărul om de ştiinţă, printr-o serie de coincidenţe şi întâmplări neobişnuite, ajunge să o regăsească. Cercetarea sa academică- discreditarea teoriei creaţioniste prin noi dovezi ale evoluţiei ochiului uman, îl conduce la o descoperire importantă, însă providenţa îl aruncă într-un joc al căutării la capătul căruia răspunsul s-ar putea să nu fie cel aşteptat…
Server: 1
Server: 2
Server: 3


Frumoasa Katie Kampenfelt (Britt Robertson) isi ia un an liber înainte de colegiu pentru a se regăsi, în tot acest timp relatează aventurile sale într-un blog anonim, în care ea isi revarsa secretele ei cele mai intime. În cele din urmă, narativ neînfricata Katie începe să se deschida, și piese întunecate din trecutul ei apar…




Scris si regizt de James L. Brooks "Spanglish" este un film de comedie,romantic si drama 2004.O femeie și fiica ei emigreaza din Mexic pentru o viață mai bună în America, unde începe să lucreze pentru o familie în care Patriarhul este un bucătar-șef nou sarbatorit cu o soție nesigura.
Server 1 Server 2 Server 3

blended – Din greşeală împreună se deschide cu Lauren Reynolds (Drew Barrymore), o femeie divorțată, care are doi fii, Brendan (Braxton Beckham) și Tyler (Kyle Red Silverstein), il intalneste pe Jim Friedman (Adam Sandler), un văduv cu trei fiice, Hilary (Bella Thorne), ESPN (Emma Fuhrmann), și Lou (Alyvia Alyn Lind), la o intalnire oarba. Atitudinea neglijentă neîndemânatica a lui Jim și natura perfectionista a lui Lauren ai face reciproc inconfortabili, intalnirea oarba se încheie dezastruos.Lauren se plânge cu privire la intalnire la cel mai bun prieten al ei Jen (Wendi McLendon-Covey). Jim, de asemenea, se plânge de modul în care ea a acționat și s-a îmbrăcat la prietenul lui Doug (Shaquille O’Neal). Lauren constată că fiul ei mai mare, Brendan, are o pasiune perversa cu bona lor Tracy prin imaginile cu bikini unui model, pe care le-a lipit fața lui Tracy . Lauren a rupt accidental imaginile și a vrut să le repare fără știrea lui. Ea cumpără revista pentru același tip de poster. Jim a constatat, de asemenea, ca fiica sa mai mare, Hilary, are nevoie de absorbante, așa că se duce să le cumpere de la același magazin. Acolo, Jim o ajută Lauren să cumpere revista și Lauren îl ajută să cumpere absorbante…
Server 1 Partea 1 Partea 2 Server 2 Partea 1 Partea 2

Die Fighting incepe cu Z-Team, patru artiști de marțiale formati timp de noua ani la manastirea Shaolin in muntii chinei tocmai au castigat premiul de top la un festival de film. FABIEN, LOHAN, DIDIER, Jess au fost luati imediat in ochii lor pentru Hollywood, dar din interiorul umbrei apare o nouă provocare: patru se afla în fața ochiului aparent inevitabil a unui director misterios care îi obligă să “acționeze” în propria sa peliculă de realitate brutală, cu viețile celor dragi în joc. Fiecare mișcare este urmărita prin camere video ascunse, cum ar fi soareci, într-un labirint, Z-Team sunt obligați..
Server 1 Server 2 Server 3

Dragoste și loialitatea de familie si o echipa de razboinici misteriosi împotriva forțelor întunecate în acesta actiune (Outcast) de regizorul britanic Colm McCarthy. Mary (Kate Dickie) și fiul ei Fergal (Niall Bruton) ajung într-un oraș mic în Scoția în căutarea unui loc de sedere. Maria și Fergal nu au tendința de a sta într-un singur loc pentru mult timp, și nu fără motiv – Maria este parte dintr-un clan care practică o marcă specială de magie, și ea e mereu pe fugă de rivalii care cred ca Fergal are talente neobisnuite . Maria și Fergal se stabilesc în noua lor casă sărăcăciosa, un om pe nume Cathal (James Nesbitt) sosește în sat; el o caută Maria și are talentele pentru a o învinge Maria într-o luptă de vrăjitorie. Dar, așa cum Maria și Fergal incearca să depășească inteligent urmăritorul lor, Fergal a căzut în dragoste cu Petronella (Hanna Stanbridge), o fată drăguță care ar putea avea unele secrete ale ei.
Server 1 Server 2 Server 3 Server 4

Agentul special Frank Castle a avut de toate: o familie iubitoare, o viață de grandioasa, și un loc de muncă aventuros. Dar atunci când viața lui este luat de la el de către un criminal nemilos și a asociaților săi, Frank a renăscut. Acum, servind ca judecător, juriu și călău, el e un nou fel de vigilante intr- un război al unui om împotriva celor care i-au făcut rău.

Taegukgi hwinalrimyeo – Tae Guk Gi este un film de război 2004 Coreea de Sud, regizat de Kang Je-gyu. In acest film joaca actorii Jang Dong-gun și Won Bin și spune povestea a doi frați care sunt elaborati în armata sud-coreeană de forță la izbucnirea războiului din Coreea.Kang Je-gyu a făcut un nume pentru el însuși in conducerea Shiri și a fost capabil de a atrage talente de top și de capital pentru noul său proiect, în cele din urmă a cheltuit 12,8 milioane USD pe producție. Filmul a devenit unul dintre cele mai mari succese din istoria sud-coreei . Filmul se deschide cu Jin-tae, pantofar de meserie, a muncit neîncetat din nevoia de bani pentru ca mai tânărul Jin-seok să meargă la facultate.Toate speranţele şi visele lor sunt spulberate când amândoi sunt obligaţi să se înroleze în armată împotriva voinţei lor. Departe de familie şi prieteni, Jin-tae jură să-l protejeze cu orice preţ pe Jin-seok în pofida pericolelor. În vâltoarea luptei intervine soarta, forţându-le limitele credinţei, dragostei şi încrederii în această dramă de război plină de suspans şi acţiune.
Server 1 Server 2

2 premii şi o nominalizare Venetia . Scris si regizat de Brian De Palma,Redacted este un film de actiune,razboi inspirat din evenimente petrecute in realitat.Filmul exploreaza consecintele plasarii unui grup de tineri soldati americani in mijlocul unui univers ambiguu din punct de vedere moral. Intr-un mediu extrem de solicitant din toate punctele de vedere, cativa soldati americani prind si persecuta o familie irakiana nevinovata, totul culminand cu un viol brutal si o crima. Dedicat victimelor neajutorate ale razboiului din Irak, ultimul film al lui De Palma dezvaluie starea de neputinta cu care trebuie sa se confrunte populatia Irak-ului. O versiune fictionalizata a adevarului, Redacted forteaza spectatorul sa puna sub semnul intrebarii filtrele prin care receptam evenimentele petrecute in lume. O data ce aflam adevarul, care este valoarea razboiului si ce poate iesi bun din toate tragediile sale?
Server 1 Server 2 Server 3

Warrior Princess este un film mongolez de actiune si razboi 2014 centrat pe Regina Ahno.Atunci cand prințul unei țări este ucis, fratele lui este obligat să-i ia locul ca lider al armatei. Cu noa sa mireasa – Regina Ahno – a promis ca dintr-o țară rivala, regele sa preia sarcina de a uni imperiului. Când tatăl reginei începe să pună la îndoială motivele noului rege, ea este nevoită să aleagă deoarece războiul amenință țările lor. Fără pace , viața regelui este amenințată, iar regina Ahno este obligata să facă sacrificiul suprem pentru a proteja atât soțul dar și noua ei țară.
Server 1 Server 2 Server 3


Server 1 Server 2 Server 3
Scris si regizat de David Ayer,Fury – Furia: Eroi anonimi este un film de actiune,drama si razboi 2014,in care joaca Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman.Aprilie 1945,sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial,actiunea filmului incepe cu Wardaddy (Brad Pitt), un sergent american cu ceva experienţă în lupte,impreună cu echipajul său de cinci soldati, conduc un tank Sherman supranumit Fury şi pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigaşă care ar trebui să dea ultima lovitură forţelor armate ale Germaniei naziste.



Germania, mai 1945, sfarsitul celui de al doilea război mondial. Un echipaj american descoperă un pluton de germani, inclusiv trei tancuri Panzer, pregătite pentru o ambuscadă a camioanelor de aprovizionare aliate. Printre echipajul predominant alb al tancurilor SUA este Sgt Jesse Owens, un afro-american. Desi Owen are mai multa experienta in distrugătoare de tancuri, mai multi din echipajul lui Owens ‘sunt reticenti în a pune credința într-un conducător de tancuri negru, atunci când circumstanțele devin grave. Cu tensiune și teamă încep să se manifeste, Owens știe că trebuie să lase deoparte diferențele lor pentru a opri inamicul lor de moarte. Știind că o victorie asupra naziștilor înseamnă o victorie pentru dreptate rasială, Owens și oamenii săi trebuie sa găseasca o modalitate de a lucra impreuna pentru a salva sute de vieți într-o luptă disperată împotriva cele mai mari mize cu care sau confruntat vreodată.
Server 1 Server 2



Scris si regizat de Olivier Gruner,Sector 4 – Sector 4: Extraction este un film de actiune si razboi 2014.În timp ce este intr-o misiune top secret in sectorul 4, zona cea mai periculoasă din Orientul Mijlociu, o echipă de Contractori militari privata cunoscute sub numele de Black Knight sunt într-o ambuscadă și luati ostatici. Leaderul de echipa Nash Olsen (Olivier Gruner) scapă din captivitate și este salvat de guvernul SUA, doar pentru a descoperi de la Black Knight Commander (Eric Roberts), ca o misiune de salvare este imposibila. Forțat să aleagă între familia lui sau susținerea motto-ul Black Knight "No One Left Behind", Nash începe o încercare de salvare singur pentru a salva echipa lui, descoperind mai mult la această misiune decât credea el

Un om dur ,fost condamnat iese din închisoare după timp de servire pentru omor prin imprudență, și caută răscumpărare în lumea brutală de luptă subterană. Când tânara fiica a fostei sale victime este refuzata pentru un transplant de inima scump, cu toate acestea, Ioan promite să indrepte lucrurile prin ridicarea de numerar necesara pentru a salva viața ei. Acum, în scopul de a modifica trecutul, pretendentul reticent va trebui să se confrunte cu cele mai rele temeri ale sale, și lupta cu tot ce are.

He’s Just Not That Into You este o carte de auto-îmbunătățire scrisa de Greg Behrendt si Liz Tuccillo, care a fost publicata în 2004 și mai târziu adaptata într-un film cu același nume în 2009, a fost un bestseller New York Times și a fost prezentat pe Oprah Winfrey Show.Este un unic ghid de "self-help" pentru femei singure. Premisa de carte, după cum se menționează în titlu, spune cititorilor femei că, dacă un om in care sunteti interesati nu face efortul de a te urmări, el este pur și simplu "nu prea interesat de tine."
Server 1 Server 2

Un tată (Viggo Mortensen) și fiul își fac loc pe un post-apocaliptic prin Statele Unite în speranța de a găsi civilizație printre triburile canibale nomade în adaptarea 2929 Productions "dupa palpitantul roman castigator al premiului Pulitzer al lui Cormac McCarthy The Road. John Hillcoat (The Proposition), conduce un scenariu furnizat de Joe Penhall. Charlize Theron este co-starul din productia Dimension Films
Server 1 Server 2 Server 3

Filmul “The Girlfriend Experience “incepe cu Chelsea (Sasha Grey) este o fată de companie din Manhattan care oferă servicii domnilor interesaţi.Dincolo de a fi pur şi simplu o prostituată, clienţii lui Chelsea pot găsi în ea o parteneră de prostii pentru toată noaptea. Cină, un film, conversaţie, mic dejun în pat… şi poate chiar fără sex, în cazul în care clientul nu are chef. Tânăra ne prezintă câteva dintre întâlnirile sale, care sunt în cea mai mare parte comune şi de mântuială. Pelicula face salturi înainte şi înapoi în timp, parcurgând o săptămână din viaţa lui Chelsea. Îl întâlnim pe iubitul ei cu care şi locuieşte, Chris, un antrenor personal care încearcă să avanseze în propria cariera, dar cu puţin succes…
Server 1 Server 2 Server 3


Caracteristica de debut extrem de anticipata de autorul aclamat Charlie McDowell, THE ONE I LOVE este o poveste originală care continuă pentru a prezenta observații dornice a relațiilor umane, cu o voce distinctă și de comedie. THE ONE I LOVE, scris de Justin Lader, a fost produs de Mel Eslyn si de Mark Duplass care joaca alaturi de Elisabeth Moss. La un pas de separare, Ethan (Duplass) și Sophie (Moss) merg la o casă frumoasă de vacanță pentru un week-end, într-o încercare de a salva căsătoria lor. Ceea ce începe ca un refugiu romantic și o distracție care devine curând ireala, atunci când o descoperire neasteptata forteaza pe cei doi sa se cunoasca mai bine, relatia lor,si viitorul lor.
Server 1 Server 2 Server 3


Justin Long și Emmy Rossum sunt iubiti din trecut pe parcursul a șase ani, în această poveste de dragoste misterioasa originala.Când o intalnire intamplatoare aduce împreună cinicul Dell (Long) și isteața Kimberly (Rossum), cursul este stabilit pentru o poveste de dragoste furtunoasă care se desfășoară ca un puzzle. Filmul face zig-zaguri înainte și înapoi în timp, de la o ploaie de meteoriți în Los Angeles, la o întâlnire într-o cameră de hotel din Paris, la un telefon un portret de neuitat al unei relații apare. Somptuos filmat și oferind o chimie incredibila intre caractere, Comet este o poveste de dragoste cosmica unica.
Server 1 Server 2 Server 3

Gigolo Nikki ( Ashton Kutcher ), locuiește în Los Angeles ,este în derivă de la o relație la alta fără un loc de muncă stabil sau chiar fara un acoperis deasupra capului . El vânează doar femeile care au de oferit pentru el . După întâlnirea cu Samantha ( Anne Heche ), la un club se mută cu ea , folosind aspectul lui și priceperea sexuala …

Povestea filmului And So It Goes ,regizat de Rob Reiner incepe cu un agent imobiliar vaduv Oren Little jucat de Michael Douglas.Dorinţa lui e să vândă casa familiei, să se pensioneze şi să se mute în Vermont. Planurile îi sunt date peste cap în momentul în care fiul său îi aduce nepoata de 9 ani, despre existenţa căreia nu ştia nimic, să aibă grijă de ea cât el va ispăşi 9 luni de închisoare.
Server 1 Server 2



Atunci cand două promisiuni ale bobocilor sunt acceptate în cea mai mare parte a frăției din campus (Alpha House), ei cred că au totul. Asta este, până când decanul asistent forțează alfa pentru a partaja casa lor cu o frăție sau expulzarea din școală. Nu doresc să vadă visul lor de-a lungul vieții sa devina distrus, angajamentele îi conving pe ceilalți membri ai casei să ia înapoi ceea ce este al lor, duc o luptă epică dintre sexe de a lupta pentru dreptul lor la petrecere.
Server 1 Server 2 Server 3

un om ajunge față în față cu furia pe care nu știa ca a avuto în această comedie. Dave Buznick (Adam Sandler) este un om de afaceri, chiar temperat, care, după o serie de neînțelegeri ciudate pe un zbor al companiei aeriene, se trezeste acuzat de furie in aer. Un judecător ai da sentinta lui Dave sa se supuna terapiei de management al furiei, iar el se găsește în curând în grija Dr. Buddy Rydell (Jack Nicholson), un terapeut celebru.
Server 1 Server 2


Regizat de Nuri Bilge Ceylan,”Kis uykusu” este un film turcesc de drama din 2014.Aydın, un fost actor, detine un hotel de vârf pe un munte în Cappadocia, precum și mai multe proprietăți pe care le închiriază chiriașilor locali. El duce o viață mai idilica decât majoritatea oamenilor din jurul lui din regiune. Educat și bogat, el isi petrece timpul scriind coloane pentru un ziar local și cerceteaza istoria teatrului turcesc, despre care el speră să scrie o carte intr-o zi.Intr-o zi, Aydın și asistentul său Hidayet merg până in sat atunci când cineva aruncă o piatra și spulberă geamul autoturismului. Aceasta a fost aruncata de İlyas, fiul lui Ismail, unul dintre chiriasii lui Aydın, care este de mai multe luni în urmă cu chiria. Când Hidayet confruntă tatăl sau, se pare că oamenii lui Aydın trimit o agenție de colectare, care au luat deja televizorul și frigiderul lui İsmail , si İsmail este bătut de poliție . Situația escaladează până cand fratele lui Ismail ,Hamdi intervine…
Server 1 Server 2 Server 3

Scris si regizat de Kevin Smith,filmul american de de groaza,comedie “Tusk” este bazat pe o poveste de la podcasterul său SModcast.In film joaca actorii Johnny Depp,Michael Parks, Justin Long, Haley Joel Osment și GENESIS Rodriguez.Filmul se dewschide cu un faimos podcaster american de care n-a auzit nimeni, călătoreşte în Canada pentru a intervieva un invitat involuntar al emisiunii pe care o realizează împreună cu prietenul său cel mai bun… Server 1 Server 2



Bazat pe o poveste adevărată, filmul de comedie,drama si istoric ,descrie un grup de activiști gay și lesbiene care au adunat bani pentru a ajuta familiile afectate de greva minerilor britanici în 1984.Uniunea Națională a Minerilor a fost reticenta în a accepta sprijinul grupului, datorită grijilor Uniunii si relațiilor publice “despre a fi asociat în mod deschis cu un grup gay, deci activiștii în schimb au decis să ia donații direct de la Onllwyn, un mic sat minier din Țara Galilor, rezultând într-o alianță între cele două comunități.
Server 1 Server 2 Server 3

Felix (Cameron Dallas) este un farsor legendar care întotdeauna prin farmecul si felul său se loveste mereu de necazuri. Cu toate acestea, este exmatriculat din scoala. Niciodată învins, Felix recurge la căile lui infame și pune la cale un plan din care fac parte fratele său (Marcus Johns), cel mai bun prieten (Matei Shively), noul prieten (Lia Marie Johnson) și colegul (Andrea Russett) să-l ascundă de părinții săi.Filmul de comedie Expelled este scris si regizat de Alex Goyette.

Will, Neil și prietenele lui Jay au rupt orice legatura , dupa evenimentele din ultimul film, iar Simon este conectat cu prietena lui Lucy. Simon si Will sunt nefericiți și retrasi de la universitate; Neil lucreaza într-o bancă şi Jay si-a luat un an de pauză în Australia. El trimite e-mailuri lui Neil ca impreuna sa il viziteze, pretinzând că el este acum un DJ de top, detine un club de noapte popular, trăieşte într-un conac de lux şi face sex zilnic cu partenere diferite, convingându-i să-l viziteze în Australia pentru vacanţa de Paşte..
Server 1 Server 2 Server 3

Filmul de comedie italian “Smetto quando voglio”spune povestea lui Pietro Zinni, un neurobiolog genial, care își pierde brusc locul de muncă de la Universitatea din cauza crizei economice. Fără nici o șansă rezonabilă de a găsi un alt contract, Pietro este forțat de situația de a pune împreună o bandă de cercetători fără bani ,tocilarul franco (un chimist, un antropolog cultural, un economist, un arheolog și un cuplu de latini) vor sa creeze un medicament inteligent special, încă necunoscut și nu ilegal de legea italiana. Succesul este imediat și neașteptat, dar Pietro și prietenii săi trebuie să gestioneze ceva …
Server 1 Server 2 Server 3



Cauti un baby-sitter pentru noapte, Marc Schaudel (Gérard Jugnot) il încredințează pe fiul său Remy in grija lui Franck (Philippe Lacheau), un om drept. Dar lucrul care Marc nu il știe, este că Franck implineste 30 de ani în acest weekend și că fiul său Remy este un copil foarte capricios. A doua zi, Marc și soția lui Claire sunt treziti de un apel de la poliție. Remy și Franck lipsesc, iar casa este complet devastata. Poliția găsește o cameră video. Marc, Claire și poliția încep vizionarea video care a fost înregistrata cu o zi înainte în timpul nopții..
Server 1 Server 2 Server 3



După 39 de ani împreună, Ben și George se unesc în final într-o ceremonie de nuntă idilica din Manhattan. Dar când vestea căsătoriei lor ajunge la școala catolică, unde lucrează George, el este concediat de la locul de muncă vechi, iar cuplul nu isi mai poate permite apartamentul din New York City. Ca o soluție temporară, George se mută cu doi politisti gay alături, în timp ce Ben se mută la Brooklyn să trăiască împreună cu nepotul său, Eliot; Soția lui Eliot, Kate; și fiul lor adolescent.Ben și George luptă pentru a asigura un apartament nou, durerea de a trăi separati și prezența lor în două gospodării străine testeaza rezistența și relațiile dintre toți cei implicați
Server 1 Server 2 Server 3

onuţ şi Mariana se vor căsători curând. E timpul ca familiile lor să se întâlnească şi să pună la cale fericitul eveniment. Cuscrii par să se înţeleagă perfect: îi uneşte pasiunea pentru telenovele, lux, muzica românească a anilor ’80 şi ţuica. Mai ales ţuica. Pe măsură ce sticlele se golesc, neînţelegerile încep să apară. Trei cupluri, trei viziuni asupra nunţii: fast şi opulenţă (cu porumbei albi, Holograf şi Fuego), nuntă tradiţională (cu lăutari şi cort), sau una tinerească? Opţiuni diferite, tabere diferite. Nimeni nu cedează. Mai mult, cei doi cuscri îşi amintesc că s-au mai întâlnit odată, acum 25 de ani. Erau în tabere diferite. Acum, ca prin minune, viaţa i-a adus din nou faţă în faţă. Urmează Marea Confruntare. E nevoie de o minune ca această nuntă să mai aibă loc...


Profesorul american Robert Traum (Marcel Iureș, într-un rol deopotrivă impresionant și inedit) își ia un concediu de un an și, renunțând la un prezent lipsit de surprize, decide să îmbrățișeze o aventură ce are strânsă legătură cu trecutul. Întors pe bătrânul continent, Robert încearcă să descâlcească misterul ce învăluie originile tatălui și unchiului său, faimoșii frați Traum: Rudolf, un celebru romancier, și Samuel, odinioară mare gangster la Chicago. În timpul călătoriei sale prin nordul României, Robert o cunoaște pe Tania (Mihaela Sîrbu), șefa Arhivelor Bucovinei.



In avionul de la Berlin la New York, Kyle Pratt (Jodie Foster) se confrunta cu cel mai cumplit cosmar al oricarei mame cand fetita ei Julia (Marlene Lawston) dispare in timpul zborului. Kyle este distrusa emotional de moartea neasteptata a sotului ei, iar acum se lupta sa demonstreze echipajului si pasagerilor suspiciosi ca nu are halucinatii, in vreme ce nici ea nu mai stie daca nu cumva isi pierde mintile. Desi nici capitanul Rich (Sean Bean), nici politistul de la bord Gene Carson (Peter Sarsgaard) nu pun in discutie afirmatiile vaduvei indurerate, toate dovezile indica faptul ca fetita nu a urcat la bordul avionului, ceea ce duce la paranoia si neincredere din partea pasagerilor si a echipajului. Singura, Kyle nu se poate baza decat pe instinctul si inteligenta ei pentru a rezolva misterul si a-si regasi fetita.

Prieteni foarte buni, Charlie Carbone (JERRY O’CONNELL) si Louis Fucci (ANTHONY ANDERSON) se luptã amândoi sã obtinã ceva de la viatã, dar abordãrile lor sunt mai diferite. Louis este un optimist convins, ceea ce e un lucru bun, considerând cã este mereu un magnet pentru ghinion. De când i-a salvat viata lui Charlie, acum 20 de ani, Louis s-a bãgat împreunã cu acesta în tot felul de scheme de îmbogãtire rapidã, care nu au fãcut decât sã-l compromitã pe Charlie în ochii tatãlui sãu vitreg, seful mafiei locale, Sal Maggio (CHRISTOPHER WALKEN). Mai sceptic decât Louis, Charlie vrea sã joace dupã reguli, sã întâlneascã fata potrivitã si sã-si facã afacerea profitabilã, chiar dacã asta înseamnã ca Sal sã adune toate profiturile. Dar când Louis îl acosteazã pe Charlie, pentru a-l ajuta sã escorteze un camion plin cu televizoare furate, prin oras, ei reusesc fãrã sã vrea sã aducã politia la depozitul lui Sal. Când totul pare pierdut si ei asteaptã sã devinã hranã la pesti, Sal se decide sã le mai acorde o ultimã sansã. Nu trebuie decât sã ducã 50.000$ bani gheatã, unui asociat al lui Sal, undeva la granita australianã. Dupã un zbor aventuros, Brooklyn – Sydney, Charlie si Louis se trezesc mergând pe un drum plin de praf din sãlbatica Aussie, cu 50.000$ îndesati în jacheta rosie, norocoasã, a lui Louis. Se pare cã lucrurile încep sã meargã bine, când jeep-ul lor loveste un cangur. Ĩn timp ce ei încearcã din greu sã readucã cangurul la viatã, îsi dau seama cã seamãnã cu amicul lor din Brookly, Jackie Legs. Louis insistã sã-l îmbrace pe cangur cu jacheta rosie pentru a face niste fotografii. Înainte ca cei doi sã reactioneze, dupã ce l-au îmbrãcat cu jacheta rosie, cangurul, botezat de ei "Jack ", îsi revine si tâsneste cu viteza luminii, lãsându-i fãrã bani, cu masina stricatã si fãrã nici un indiciu. Cei doi reusesc în cele din urmã sã primeascã ajutor de la o tânãrã cercetãtoare americanã, Jessie (ESTELLA WARREN), de la un pilot mereu beat si pornesc pe urmele cangurului pentru a recupera banii... VARIANTA 1 VARIANTA 2 VARIANTA 3

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.