octombrie 2014



Inspirat de un roman al specialistului în suspans John le Carré, filmul lui Anton Corbijn are loc în Hamburg, Germania, în 2012. Un tânăr musulman, jumătate cecen şi jumătate rus, ajunge aproape mort în oraş, căutând cu disperare ajutor pentru a recupera averea tatălui decedat. Doar că informaţiile despre el nu par să aibă sens: este o victimă? un hoţ? sau, mai rău, un extremist gata să dezlănţuie prăpădul asupra Germaniei? Atraşi în mister sunt un bancher (Willem Dafoe), o tânără avocată (Rachel McAdams) gata să-i apere pe cei fără de apărare şi un specialist în spionaj (Philip Seymour Hoffman), hotărât să dezlege iţele până nu e prea târziu. A Most Wanted Man este ultimul film din cariera actorului Philip Seymour Hoffman.

Kevin Hart şi Ice Cube sunt protagoniştii comediei de acţiune UN POLIŢIST ŞI JUMĂTATE, noua producţie a regizorului şi producătorului comediei-blockbuster Think Like a Man.

Un tip căruia-i turuie gura încontinuu ţine neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un poliţist căruia-i sare ţandăra foarte uşor. Odată ce acesta acceptă să fie însoţit de (probabil, spre disperarea lui) viitorul lui cumnat, cel din urmă se vede nevoit să facă tot posibilul să supravieţuiască în cele mai nebuneşti 24 de ore din viaţa lui.

În ultimii doi ani, agentul de pază de liceu Ben (Hart) a tot încercat să-i dovedească lui James (Cube), detectiv decorat din cadrul forţei de poliţie din Atlanta (APD), că e mai mult decât un dependent de jocuri video care nu o merită pe sora lui James, Angela (Tika Sumpter). Când Ben e, în sfârşit, acceptat la academia de poliţie, consideră că şi-a câştigat deja respectul poliţistului, şi că acesta îi va acorda binecuvântarea de a se însura cu Angela.

Convins că aşa o să vadă dacă Ben e în stare să aibă grijă de sora lui, James îl cheamă în patrulare într-o tură care ar trebui să bage în sperieţi orice începător. Dar, când noaptea ajung faţă-n faţă cu cei mai periculoşi criminali din oraş, James va descoperi că, atunci când ai gura mare e la fel de primejdios precum un glonte care goneşte spre gura ta.

John Leguizamo şi Laurence Fishburne se alătură distribuţiei acesei comedii de acţiune regizate de Tim Story. Un poliţist şi jumătate e produs de Will Packer (Think Like a Man), alături de Ice Cube, Matt Alvarez (Barbershop) şi Larry Brezner (Good Morning, Vietnam).


In 1930, o echipa din Belgrad, decide sa porneasca spre primul campionat mondial de fotbal, organizat la Montevideo, in Uruguay. Lumea in care visul acestei echipe se implineste e aceeain care virtutile si valorile morale erau diferite de cele de acum, electricitatea abia incepea sa se raspandeasca in locuinte, se nastea radioul si fascinatia pentru el, popularitatea cluburilor de noapte cu cabaret era in plin avant, iar producatorul de automobile Ford scosese la vanzare modelul Ford T, exact ca masina unui celebru fotbalist, Blagoje Mosa Marjanovic. Filmul e bazat pe cartea lui Vladimir Stankovic, un faimos jurnaLIST


„LONDON BOULEVARD. Bulevardul crimei” este debutul regizoral al lui William Monahan, scenaristul laureat cu Oscar pentru The Departed, şi spune povestea unui fost puşcăriaş care încearcă să-şi refacă viaţa alături de o actriţă singuratică. Protagoniştii acestui thriller sofisticat sunt Colin Farrell şi Keira Knightley, în rolurile a doi îndrăgostiţi care trebuie să scape de unul din cei mai periculoşi gangsteri din Londra.

După trei ani după gratii, Mitchel (Colin Farrell) iese din închisoarea Pentonville cu cele mai curate intenţii. Dar cînd Billy (Ben Chaplin), prietenul său de-o viaţă, îi propune să participe la o lovitură în schimbul unui loc unde să stea, Mitchel cedează şi acceptă.

Încurcat în propriul trecut, Mitchel începe să se apropie de Charlotte (Keira Knightley), o vedetă de cinema ascunsă într-o vilă din Holland Park, mereu vânată de hoarde de fotoreporteri. Mişcat de frumuseţea şi de vulnerabilitatea femeii, Mitchel îşi asumă imediat rolul de protector al ei, apărând-o de fotografi sau de fani agresivi, ca şi de planul lui Billy de a-i jefui casa şi de a-i fura maşinile scumpe, de colecţie.

Pe măsură ce atracţia dintre cei doi creşte şi relaţia lor devine mai profundă, Mitchel şi Charlotte plănuiesc să se mute la Los Angeles şi să înceapă o viaţă nouă. Dar Mitchell a fost deja remarcat de Gant (Ray Winstone), un mafiot crud şi nemilos, care vrea să-l angajeze să lucreze pentru el.

Pentru că Mitchell refuză să dea o lovitură pentru el, Gant pune la cale un plan care să-l atragă într-o capcană de crime şi şantaj, din care să nu mai poată ieşi. Tacticile lui Gant devin tot mai criminale, aşa încît devine clar tuturor că mai degrabă l-ar vedea mort pe Mitchell, decît liber. Ştiind că nimeni nu e în siguranţă în calea furiei lui Gant, nici măcar Charlotte sau sora ei, Briony (Anna Friel), Mitchel decide să facă o mişcare drastică pentru a regla scorul cu Gant odată pentru totdeauna.

London Boulevard.Bulevardul Crimei îi are în distribuţie pe Colin Farrell (Crazy Heart, In Bruges), Keira Knightley (Never Let Me Go, The Duchess), Ray Winstone (Edge of Darkness, The Departed), David Thewlis (Harry Potter and the Half Blood Prince, Kingdom of Heaven), Anna Friel (You Will Meet a Tall Dark Stranger, Land of the Lost), Ben Chaplin (The Water Horse) şi Stephen Graham (Boardwalk Empire, This is England).

Regia şi scenariul filmului îi aparţin lui William Monahan (Kingdom of Heaven, The Departed, Body of Lies, Edge of Darkness, este produsde Graham King (The Departed, Gangs of New York), Tim Headington (Edge of Darkness), Quentin Curtis (The Art of the Heist) şi Monahan, director de imagine este Chris Menges (The Reader, The Mission), editori sunt Dody Dorn (Memento) şi Robb Sullivan (I’m Still Here), scenogarf este Martin Childs (Shakespeare in Love, Quills), iar costumele sînt create de Odile Dicks-Mireaux (An Education).
PARTEA 1
PARTEA 2

  • Regia

    Martin Scorsese
  • Cu

    Mark RuffaloLeonardo DiCaprio
  • Executor al agenţiei federale de aplicare a legii - US Marshals, Teddy Daniels ajunge împreună cu partenerul său Chuck pe mica insulă Shutter, unde se află un ospiciu pentru tratarea condamnaţilor cu tulburări mentale. Cei doi investighează evadarea unei criminale, dar nimic în acest ospiciu nu este ceea ce pare. Şi nici Teddy Daniels nu este. Se află acolo pentru a găsi o pacientă disparută? Sau a fost trimis pentru a investiga zvonurile care denunţă practici extreme de tratare a bolnavilor? Pe măsura ce Teddy şi Chuck se apropie de adevăr, acesta este din ce în ce mai greu de surprins, iar cei doi încep să se teamă că nu vor mai părăsi niciodată Shutter Island. Pentru că cineva încearcă să-i facă să-şi piardă minţile...

    Filmul se bazeaza pe romanul omonim, scris de Dennis Lehanne.


Turbo este un melc care visează să devină cel mai mare pilot de curse din lume. Obsesia lui pentru viteză a făcut din el o ciudăţenie şi un paria în comunitatea melcilor, care sunt lenţi şi prevăzători din fire.

Turbo îşi doreşte cu disperare să evadeze din viaţa lentă pe care o duce. I se oferă această şansă după un accident bizar, în urma căruia dobândeşte capacitatea de a atinge viteze incredibile. Turbo, înzestrat acum cu o rapiditate ieşită din comun, porneşte la un drum extraordinar, dorind să atingă imposibilul: să concureze împotriva celor mai buni piloţi, în cursa Indianapolis 500.

Alături de Turbo se află echipa lui devotată de melci de curse - un grup pestriţ de melci dependenţi de adrenalină şi răi de gură, cu cochilii care arată ca nişte maşini de curse stradale în miniatură. Turbo este prototipul outsiderului, care atinge imposibilul refuzând să îşi lase limitele să stea în calea visurilor lui.

Prin însăşi natura lor, visurile sunt bizare şi impresionante. Dar puţine visuri sunt atât de neobişnuite precum cel al eroului din TURBO, noua aventură 3D prezentată de studioul de animaţie DreamWorks.

E o poveste entuziasmantă despre un banal melc de grădină care are ţelul de-a dreptul uimitor de a deveni campion de curse de talie mondială.
Mersul în ritm de melc nu prezintă niciun interes pentru această făptură tenace şi aventuroasă, care e hotărâtă să meargă mai repede, cu orice preţ. Turbo îşi transformă fantezia în realitate, într-un film distractiv şi palpitant, care te inspiră. Filmul, regizat de David Soren, demonstrează că, pentru cei care îndrăznesc să viseze, lumea poate fi o sursă de încântare, inspiraţie şi împlinire.

PUTEREA VISURILOR ÎNDRĂZNEŢE: POVEŞTI CARE NE ÎNCURAJEAZĂ SĂ ŢINTIM SPRE STELE
SERVER 1 CALITATE HD
PARTEA 1

PARTEA 2

SERVER 2



Viata lui Peter Parker nu este deloc una usoara. Ducand o viata dubla, ziua Peter Parker, noaptea Spider-Man, acesta se pregateste sa absolveasca liceul. Peter nu a uitat ce i-a promis tatalui lui Gwen: s-o tina departe de pericole, sa nu o implice in viata sa, dar aceasta este o promisiune destul de greu de tinut. Peter descopera noi elemente care il ajuta sa inteleaga de ce au disparut parintii sai pe vremea cand el era doar un copil. Aceste elemente i-l scot in cale pe Dr. Curt Connors, fostul partener al tatalui sau. Peter va avea de infruntat un nou dusman: pe Electro.
descrierea si aici  http://www.cinemagia.ro/filme/the-amazing-spider-man-19167/


server 2 


The Canal – Canalul este un film de groază,mister si thriller 2014 irlandez, care a fost regizat și scris de către Ivan Kavanagh. Filmul a avut premiera mondială pe 18 aprilie 2014 la Festivalul de Film Tribeca, și stele Rupert Evans ca un tată care investigheaza o crima oribila care a avut loc în casa lui la începutul anilor 1900. David (Rupert Evans) partener de lucru cu Claire (Antonia Campbell-Hughes) îi dă o rolă de a-fi arhivate, imagini care arată că in casa lui sa petrecut o crimă brutală în 1902 , David începe să creadă că o prezență demonica este în casa lui și se încheie în cele din urma cu sotia sa la un canal din apropiere, unde descoperă că ea are într-adevăr o aventură cu Alex (Carl Shaaban).La scurt timp Alice dispare , David contacteaza poliția..



Mylene, o fată încă de când era mică, şi-a pierdut mama. După putin timp de la aceasta, ea imediat dezvaluieşte că are puteri supranaturale deschizandui-se al treilea ochi cu, care poate sa vadă fantomele oamenilor care au plecat de pe această lume. Bunica fetei a hotărât să îi inchidă cel de-al treilea ochi, ţinând-o in siguranţă, pentru un timp, de la ororile de băuturi spirtoase. Însă după ce i s-au terminat zilele bunicii ei, Mylene-i i se redeschide iarăsi al treilea ochi. Ca să se adapteze la împrejurimile noi si mortale, ea impreună cu toţi cei dragi, trebuie să devină ținta unor persoane de rea credinţă.







SERVER 1 SERVER 2





După nenumarate crime fara un motiv anumea dintr-o orasel mic, părintele Henry (Vinnie Jones) se duce la un politist local și il anunta că in oras este un adolescent cu probleme Robbie Mueller (Jake Croker) , cu un trecut întunecat care sa mutat recent in oraș și-a pus ochii pe frumoasa Heather (Emily Tennant), fiica polițistului. Parintele Henry, care se dovedește a avea secretele sale, se trezește fără idei, împotriva unei forțe demonice cu puteri diabolice.










PARTEA 1
PARTEA 2 



Tanara Emily a suferit in urma cu 9 ani un accident de masina in urma caruia mama sa si-a pierdut viata iar ea a ramas fara vedere. Emily s-a mutat recent impreuna cu tatal sau David la tara. Cu o noapte inainte de Halloween, David merge la o intalnire, lasand-o pe Emily singura. In fata casei lui Emily isi face aparitia un barbat imbracat intr-o pelerina galbena, cu un topor in mana. Speriata, Emily isi suna tatal, iubitul si matusa. Daca niciunul din acestia nu va reusi sa ajunga la timp sa o salveze, Emily va trebui sa-si depaseasca handicapul daca vrea sa treaca cu bine peste aceasta noapte


În 1898, agilul Print Ritter şi nepotul lui înstrăinat Tom Harte devin, cu mari ezitări, gardienii a cinci fete abuzate şi abandonate din China. Ritter şi Harte se străduiesc să aibă grijă de fete, dar misiunea lor este îngreunată din pricina sacrinii acestora de a livra o herghelie. Pe drum, o gaşcă de rivali fără scrupule încearcă să le răpească pe fete pentru propriul beneficiu, iar ciocnirea dintre grupuri este violentă.PARTEA 1 PARTEA 2

New Worlds 2014 – Anul 1960 a insemnat domnirea lui Charles al II-lea timp de 20 de ani , In Anglia . Speranta era restaurarea monarhiei care putea aduce stabilitate intr-o tara , chinuita de razboi civil .

Temerile , de exemplu , fratele sau romano-catolic pe nume James , care il va urma la tron . Regele Charles actioneaza violent , continuand sa ii vaneze pe cei ce l-au executat pe fiul lui .


Băiatul unui cântăreţ celebru, Ignatius Martin Perrish are acum douăzeci şi şase de ani şi acesta duce o viaţă foarte strălucită şi plină de aventuri. Acesta doreşte să se căsătorească cu frumoasa Merrin Williams, cu care este in relaţie încă de cănd erau mici. Însa inainte să vină ziua nuntii, Merrlin va fii harţuită si omorâtă cu agresivitate şi fără pic de mila. În ochii poliţiştilor, Ignatius va fii singurul suspect, ceea ce il face să se enerveze la culme. A trecut un an de când fosta iubita lui Ignatius s-a stins, iar el acum după ce a petrecut o noapte cu betie se trezeşte cu două protuberanţe dureroase pe cap şi dorinţa ca să ii facă pe toţi din apropiere sa işi recunoască toate păcatele care le-au ascuns aşa mult timp.

Sase persoane ambitioase care-si doresc cu adroare sa devina criminalisti sunt pusi unul contra celuilalt pe o insula izolata ca parte a unei expeditii stiintifice, iar premiul consta intr-un stagiu de pregătire cu FBI-ul. Niciunul dintre participanti nu are idee de faptul ca aceasta insula a fost folosita in trecut pentru teste biologice ilegale asupra criminalilor condamnati pe viata care au fost lasati sa putrezească acolo.
In spatele misiunii se afla Profesorul Tomkins, care impreuna cu agentul FBI Veneziano au pus in practica o serie de examene pentru a le testa limitele viitorilor agenti. Trei cadavre mutilate luate din laboratoarele medicale au fost plantate in locuri diferite de pe insula, iar criminalistii în devenire au ca misiune descoperirea circumstantelor in care au murit si ce a cauzat acele rani fatale.
Inca dinainte ca recrutii sa inceapa experimentele, detinutii criminali, transformati acum in zombie, ii vanteaza sistematic pe fiecare dintre ei si ceea ce a inceput ca o lupta pentru o viitoare cariera in FBI s-a transformat acum intr-o lupta pentru a-si salva propriile vieti.
SERVER 1 SERVER 2


APASA DOAR PE SAGEATA PLAY PE NIMIC ALTCEVA

"The way of war" este un film de actiune al carui personaj principal este David Wolfe, un soldat extrem de bine antrenat, care primeste misiunea de a asasina un terorist cunoscut si periculos din Orientul Mijlociu pe nume Samir, supranumit "Ace of Spades". In timpul misiunii sale, David Wolfe descalceste itele unei conspiratii guvernamentale in care sunt implicate persoane influente din cabinetul prezidential, luand decizia de a face public adevarul inainte de a fi prea tarziu pentru a apara integritatea si securitatea Statelor Unite ale Americii.
Dupa ce soldatul se intoarce la Washington, intreaga sa familie este ucisa cu scopul de a-l forta pe el sa pastreze secretul asupra complotului pe care il descoperise in Orientul Mijlociu, moment in care suferinta si dorinta de razbunare il transforma intr-un justitiar hotarat sa lupte de unul singur pana la ultima suflare pentru a-i deconspira pe tradatori. In incercarea lui de a supravietui suficient de mult timp pentru a putea spune adevarul, David Wolfe este ajutat de singuraticul proprietar al unui magazin pe nume Mac.



"Dragostea nu are loc în viaţa asta..." Supranumit The November Man, Peter Devereaux este un agent CIA ultra eficient, acum retras în liniştita Elveţie. Când trebuie să revină în acţiune pentru a o proteja pe Alice (Olga Kurylenko), un martor valoros, Devereaux descoperă că a devenit ţinta foştilor săi colegi. Convins că printre aceştia se află o cârtiţă şi că nu poate avea încredere în nimeni, agentul e gata de orice pentru a-şi termina misiunea şi descoperi sabotorul.



Cu:Angelina Jolie, Elle Fanning.Frumoasa si tânara Maleficent traieste o viata idilica în pasnicul ei regat acoperit de paduri, visând ca va deveni o puternica zâna facatoare de bine. Asta pâna într-o zi când armata unui rege invadator îi ataca semenii si o extraordinara tradare face inima zânei sa se transforme în piatra. Setea de razbunare o împinge pe Maleficent ca, ani mai târziu, sa arunce un crunt blestem pe Aurora, fiica succesorului la tron a regelui ce i-a pustiit regatul

in curand calitate HD

CALITATE BUNA

SERVER 2

Unul dintre cele mai mari mituri ale omenirii îşi dezvăluie toate misterele într-o aventură epică despre iubire şi curaj - Legenda lui Hercule, din ianuarie, pe marile ecrane.

Tânărul Hercule este fiul unei regine din Grecia antică şi a lui Zeus, produsul unui pact realizat din dorinţa de a îndepărta de la domnie un rege despot şi de a aduce pacea în regat. Fără să-şi cunoască originile, curajosul prinţ se lasă condus doar de dorinţa de a obţine iubirea lui Hebe, prinţesa Cretei, logodită cu propriul lui frate.  Când află care este adevărata sa menire, legendarul personaj trebuie să aleagă între a deveni eroul unei naţiuni sau a fugi cu femeia iubită.




Ea e scoasă din minţi, dar nu dintr-ale ei, ci dintr-ale lui. El e un tânăr romancier prizonier în blocajul paginii albe. În timp ce încearcă să-şi găsească inspiraţia pentru a scrie, el află dragostea într-un fel cât se poate de neobişnuit: creează un personaj feminin despre care e convins că se va îndrăgosti de el şi apoi se concentrează să o aducă la viaţă. Are dragostea lor vreo şansă?



Un arheolog, convins ca o nava antica ce a apartinut vikingilor, pastrata intr-un muzeu din Oslo, ce a servit multa vreme orasul din partea de sud-vest a Siberiei, contine cheia in cazul legendei lui Ragnarok, decide sa mearga intr-o expeditie impreuna cu doi colegi si cei doi copii ai sai. Aventura ii duce tocmai in Finnmark, in partea de nord a Norvegiei, regiune care nu a auzit de cuvantul modernitate. In momentul in care Sigurd descopera adevaratul sens al runelor gasite in nava, lumile antice si moderne se ciocnesc, provocand o multime de probleme.



se poate spune nimic nu a fost apăsat din nou pe acest film despre ura pe ambele părți , filmul a fost întunecat , crud și curajos ca se poate ajunge în Marea Britanie . Sunt ghicitul acest film va deranjat o mulțime de oameni care sunt musulmani și trebuie să spun eu nu vizează nici o religie mine, dar spun că o mulțime de e musulman va veni pentru a realiza adevărul în povestea care se întâmplă în jurul nostru și astăzi . Sunt din Turcia inițial , astfel pic mai deschis la minte despre alegeri femeii , dar la est de Turcia, cea mai mare parte din Urfa crime de onoare sunt realitate, chiar la această dată , în ultimul timp o fată obtinerea violat și ucis de un membru al familiei de înec în timp ce ea a fost de 4 luni de sarcină . Eu nu sunt un strut nu voi pune capul în nisip și să spun acest lucru nu se întâmplă la fel ca majoritatea , Onoare ucidere nu este o educație religioasă , dar cultural nu se întâmplă doar în culturile musulmane , dar pare mai evident din cauza cât de des se întâmplă . am de spus numai calea de urmat este educarea oamenilor de a spune a lua viața este greșit moral și punct religios și această sarcină este de locuri de muncă pentru a face legi mai dure de către guvern și liderii religioși vorbind la comunitatea lor de a schimba inimile . Cred că filmul a fost bine a acționat , dar trebuie să spun că a fost dus de urgenta cu regie de taiere rău a fost bine i-ar trebui ca să vedem povestea fiind mai mai mult dezvoltarea caracterului și mai în profunzime , deoarece este i-am dat de 8 ar fi fost 6-7 , dar aceasta este o ia curajos , îndrăzneț și crud pe această chestiune sensibilă pentru că ea merită 8 și ar trebui să fie urmărit de către fiecare dintre vârsta de peste 18 ani ca urmare a violenței mod mai realist folosit în film .



Un film de actiune-comedie si fantezie 2013 regizat de Joe Lynch. Dupa ce este parasit de catre frumoasa lui iubita Beth, rocker-ul Joe traverseaza o perioada nefasta din existenta lui si este atat de deprimat incat colegii de apartament pe nume Hung si Eric decid sa il rapeasca si sa il aduca cu forta in padurea in care au loc intalnirile unui grup de oameni obisnuiti, care evadeaza din realitate imbracand armuri cavaleresti sau haine de elfi si vrajitori si razboindu-se intre ei pe un camp de lupta improvizat, cu arme nepericuloase de recuzita, confectionate din materiale cauciucate sau spongioase. In acest univers fantezist in care nimeni nu se poate simti trist sau coplesit, de problemele cotidiene, Eric se preface ca este vrajitor si invoca in mod accidental un spirit malefic rostind formulele magice dintr-o carte straveche. Demonul insetat de sange ia forma seducatoare a lui Beth si incepe sa-i vaneze pe actorii amatori, ucigandu-i unul cate unul din dorinta de a le fura sufletele, moment in care falsii cavaleri, barbari, elfi si vrajitori trebuie sa se transforme in eroi adevarati si sa isi uneasca fortele pentru a supravietui si a trimite spiritul diabolic inapoi in iad.


Arena 2011 Film Online Subtitrat in Romana."Arena" este un film ce are ca idee show-urile de lupte ilegale. David Lord este un pompier caruia ii moare iubita insarcinata intr-un accident de masina. Dupa accident David se refugiaza in Mexic unde sta si bea intr-un bar. Dupa o tentativa nereusita de jaf asupra sa David se trezeste inchis intr-o camera fara a sti unde se afla. Descopera ca se afla in incinta unei baze secrete ce are ca scop transmiterea luptelor ilegale pana la moarte. David lupta pentru a-si salva viata si ii este propus un targ: daca mai ucide 9 oameni in lupte este lasat liber..

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.