septembrie 2014

Million Dollar Arm este un film american biografic , sport regizat de Craig Gillespie cu un scenariu scris de Tom McCarthy. Filmul este bazat pe povestea adevarata a ulcioare de baseball Rinku Singh È™i Dinesh Patel, care au fost descoperite de către agent sportiv JB Bernstein dupa ce a castigat un concurs reality show. Stelele din film sun Jon Hamm ca Bernstein, Bill Paxton ca antrenor pitching Tom House, Suraj Sharma ca Singh, Madhur Mittal ca Patel, È™i Alan Arkin. Muzica filmului este compusă de A.R. Rahman. Produs de Joe Roth, Mark Ciardi, È™i Gordon Gray pentru Walt Disney Pictures, filmul a fost lansat în cinematografe pe 16 mai, 2014. Agentul sportiv american JB Bernstein È™i partenerul său Ash se luptă pentru a dobândi noi talente. Ei învață de la un om de AFACERI din Asia, Chang, care doreseste să investească în sportivi din Asia. ÃŽntr-un moment de inspiraÈ›ie în timp ce vizionau Britain’s Got Talent È™i un meci de cricket, Bernstein vine cu o idee de intra pe piaÈ›a de cricket din India, printr-un concurs numit Million Dollar Arm, care va identifica cei mai buni lansatori de cricket È™i să ai aducă în SUA pentru o È™ansă de a obÈ›ine un contract mare in baseball League. Ei paseaza ideea lui Chang, care o cumpără È™i le dă un an pentru a obÈ›ine rezultate.



Filmul prezinta aventurile unui fost agent federal, poreclit Machete. Presedintele Americii se afla intr-o postura dificila, atunci cand miliardarul Luther Woz, ameninta Casa Alba. Un nou razboi mondial este pe cale sa inceapa, iar CIA, FBI si DEA sunt depasiti de situatie. Presedintele ii ofera aceasta misiune lui Machete, pentru ca isi cunoaste cel mai bine tara natala, locul unde Luther a facut multi bani din traficul cu arme si care in prezent se afla. Machete se aventureaza in aceasta misiune imposibila si pentru ca oamenii lui Luther au ucis-o pe partenera sa.

Fionnan este un metrosexual convins şi nu vrea o petrecere a burlacilor. Ruth, viitoarea lui soţie, îl convinge pe cavalerul de onoare să organizeze una şi acesta acceptă, îngrijorat doar că ar trebui să-l ţină departe de eveniment pe sălbaticul frate al lui Ruth, poreclit Maşinăria. Dar nu prea te pui cu Maşinăria şi, după ce le prinde urma, îi aruncă într-o mulţime de aventuri în Irlanda rurală, unde eroii se vor pierde, se vor trezi ţinta gloanţelor şi-a pietrelor şi-şi vor rătăci hainele.


Filmul este o adaptare dupa romanele lui Cassandra Clare. Cand mama sa este atacata si rapita, de catre un demon, din casa in care locuia, Clary Fray, o adolescenta cat se poate de obisnuita, descopera adevarul despre trecutul sau. Clary va afla ca descinde dintr-o familie de razboinici, pe jumatate ingeri si ca mama sa este de fapt o Vanatoare de Umbre.. Se va alatura unui grup de adolescenti cu puteri bizare care are menirea de a proteja lumea de demoni. Clary va cunoaste o alta fata a New York-ului, necunoscuta pana atunci.

Henry Carter este un celebru psihiatru din Los Angeles, printre ai carui pacienti se numara o serie de vedete de la Hollywood: Kate Amberson - o actrita frumoasa si cunoscuta, care are un sot infidel si se teme de batranete, Patrick - un producator nevrotic si agresiv, Jeremy - un scenarist aspirant caruia nu ii citeste nimeni manuscrisul cu exceptia lui Daisy, asistenta insarcinata a producatorului, Shamus - un actor irlandez sexy, dar cu un comportament autodistructiv si Jack Holden - un actor veteran alcoolic, care prefera sa creada ca este dependent de sex. Dupa ce sotia lui se sinucide, Henry Carter incepe sa fumeze marijuana, nu se mai preocupa de aspectul lui exterior si isi pierde increderea in abilitatile sale de a-si ajuta pacientii sa depaseasca perioadele grele din viata lor. Totul se schimba insa atunci cand psihiatrului i se cere sa accepte pro bono cazul Jemmei, o adolescenta afro-americana sensibila si traumatizata careia tocmai i s-a sinucis mama.
PARTEA 1 PARTEA 2





Actiunea filmului se desfasoara in anul 2154, cand planeta Pamant este devastata de boli si poluare. Oamenii de rand, fac eforturi mari sa supravietuiasca , in timp ce oamenii bogati, traiesc intr-un mediu regal, pe o statie spatiala numita Elysium. Max un fost hot de masini, lucreaza acum intr-o fabrica si incearca din rasputeri sa treaca peste momentele in care este badjocorit si amenintat de catre seful sau. Intr-o zii un accident de munca ii va schimba radical cursul vietii. Constient ca mai are doar cateva zile de trait, Max risca totul pentru a calatorii pe statia spatiala, in scopul gasirii unui remediu pentru salvare. SERVER 1

SERVER 1 INTREG


SERVER 2(Pare calitate mai buna)

 PARTEA 1 


PARTEA 2 



Filmul prezinta povestea unei fetite pe nume Liesel, care la varsta de noua ani este data spre adoptie de catre mama ei, unei familii de germani. Parintii adoptivi o invata pe Liesel sa scrie si sa citeasca. Lectura devine fascinatie pentru fata, incat aceasta se apuca de furat carti. Cu timpul tanara Liesel va realiza ca tot ce a citit pana acum, reprezinta realitatea din jurul sau.




Ca să se consoleze după un pas înapoi în carieră, Meghan, o prezentatoare de ştiri din Los Angeles, se aruncă într-o noapte de benchetuială. Dimineaţă se trezeşte în patul unui necunoscut şi intră în panică atunci când un mesaj lăsat pe telefon o anunţă că este dorită pentru un post mult-visat! Aflată într-o zonă necunoscută, fără bani sau maşină şi cu telefonul descărcat, Meghan va trebui să dea dovadă de o imensă inventivitate pentru a ajunge tocmai în cealaltă parte o oraşului, unde are loc întâlnirea cu viitorii angajatori.







PARTEA 1

PARTEA 2 

Esther Woodhouse, o tânără însărcinată în 9 luni, e victima unui atac brutal, în urma căruia îşi pierde copilul nenăscut. Încercând să facă faţă acestei pierderi, începe să frecventeze un grup de suport, unde o cunoaşte pe Melanie Michaels, o femeie care îi spune că şi-a pierdut copilul şi soţul în urma unui accident de maşină, provocat de un şofer beat. Cele două femei caută alinare în această prietenie, însă, odată cu trecerea timpului, devine evident că fiecare dintre ele are ceva de ascuns.



Academia Sf. Vladimir nu este o şcoală ca oricare alta, ci un loc secret, ascuns în străfundurile pădurilor din Montana, în care moroii (vampiri vii şi muritori) sunt educaţi în tainele magiei, iar tinerii dhampiri (jumătate oameni, jumătate vampiri) sunt antrenaţi să-i apere de atacurile sângeroase ale strigoilor (morţi vii), cei mai înspăimânttori şi mai periculoşi vampiri.
Rose Hathaway, o fată dhampir, se pregăteşte să devină gardă de corp pentru prietena ei cea mai bună, prinţesa moroi Lissa Dragomir. Antrenamentul pentru lupta cu strigoii este unul dur şi epuizant, iar pe lângă intrigile şi comploturile din Academie, situaţia ei se complică din cauza unei idile tăinuite şi interzise. Având o legătură psihică ieşită din comun, cum nu s-a mai întâlnit de secole, cele două eroine încearcă să facă faţă ameninţăriloR
PARTEA 1 

PARTEA 2 

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.