august 2014


Fostul ucigas platit Jimmy “Laleaua” Tudesky (Bruce Willis) se bucura acum de o viata linistita in Mexic. Multumita fostului sau vecin si prieten, Nicholas “Oz” Oseransky (Matthew Perry), Jimmy a reusit sa pacaleasca FBI-ul si Mafia, inscenandu-si moartea. In ascunzatoarea sa confortabila in Baja, Jimmy a schimbat arma cu aspiratorul si invata acum sa-si canalizeze forta sa nativa catre domenii mai pasnice, precum curatenia si decorarea, sau cultivarea talentelor culinare.
PARTEA 1

PARTEA2

Ar fi existat un capitol pierdut din Odiseea lui Homer care este acum povestit chiar de autor.
În urma unei furtuni foarte puternice, Odiseu şi oamenii lui naufragiază pe Insula Ceţurilor. În timp ce cercetează insula, grupul descoperă mai multe cadavre, dovada clară a unor naufragii anterioare. Mai mult decât atât, pe insulă nu pare a fi nici urmă de vietate. În cele din urmă însă, ei sunt întemniţaţi de Persefona, o regină malefică şi se văd nevoiţi să găsească o cale de a scăpa din mâinile ei nemiloase şi de a părăsi insula.
- See more at: http://filmeonlinese.com/odysseus-and-the-isle-of-the-mists-odiseu-si-insula-ceturilor/2008/film-online/subtitrat/1271#sthash.lOCjjV7S.dpuf



În Kick-Ass, eroii benzilor desenate prind viaţă într-o mare aventură împotriva criminalităţii din oraş. Dave Lizewski (Aaron Johnson), un fan înrăit al benzilor desenate, îşi alege un nume impunător, un costum pe măsură şi începe să împartă dreptate în stânga şi în dreapta prin oraş, ignorând total faptul că el nu deţine puteri supernaturale. Din acel moment, viaţa lui începe să se schimbe ireversibil, curajul său nebunesc inspirând o adevărată cultură urbană. Dave face echipă cu alţi trei vigilanţi la fel de înfocaţi: Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), Hit Girl (Chloë Moretz) şi tatăl acesteia, Big Daddy (Nicolas Cage). Cu ajutorul lor, deschide un război aprig împotriva şefului mafiei locale, Frank D’Amico (Mark Strong)
şi pune la încercare adevărata putere pe care o ascund aceşti eroi moderni.
PARTEA 1
PARTEA 2



Bad Grandpa .5 va ofera o noua perspectiva asupra lumii lui Irving Zisman cu scene bonus si farse cu totul si cu totul inovatoare. Spike Jonze o interpreteaza pe Gloria, iar Catherine Keener este sotia lui Irving, pe nume Ellie. Aruncam o privire si asupra modului in care a evoluat alter-egoul rautacios al lui Johnny Knoxville, efectele de machiaj si vedem si ceea ce se intampla in spatele camerelor de filmat si idiotenia necesara pentru a face un film cu camera ascunsa.... - See more at: http://www.filmebunesub.com/2014/08/jackass-presents-bad-grandpa-5-2014.html#sthash.RTH32Jdm.dpuf


Ungaria la începutul secolului al XVII-lea. Contesa Erzebet Báthory (Julie Delpi) este considerată cea mai puternică femeie din ţară – frumoasă, inteligentă şi nedispusă să accepte o lume în care bărbaţii sunt gata să aplice strâmb sau să încalce legile după cum le convine. La un ospăţ, Erzsebet întâlneşte un bărbat mult mai tânăr decât ea, István (Daniel Brühl), după care cei doi se îndrăgosc cu patimă unul de altul. Dar fericirea lor nu durează mult: tatăl lui István, contele Thurzó (William Hurt) îşi sileşte fiul să rupă relaţia cu Erzsebet şi pune la cale un plan împotriva acesteia.Strategia reuşeşte: Erszebet presupune că a fost respinsă din cauza diferenţei de vârstă dintre ea şi István şi, orbită de dor şi de tristeţe, cade pradă iluziei nebuneşti că sângele de fecioară o va păstra veşnic tânără şi frumoasă. Şiruri de fete sunt aduse la castel, fără să se mai întoarcă niciodată. Erzsebet devine, în mod vizibil, tot mai dementă şi obsedată. Iar când, în cele din urmă, îşi dă seama că a fost victima unei conspiraţii politice şi că tatăl iubitului ei a scos-o din scenă, este prea târziu.


Detectivul Richie Roberts (Russell Crowe) are o sarcină: să cureţe străzile New York-ului de puternicii traficanţi de droguri. Cel mai important adversar al lui se dovedeşte a fi Frank Lucas (Denzel Washington), cel mai mare traficant din Harlem, care a transformat contrabanda cu heroină într-o adevărată artă: praful alb a fost pus în sicriele soldaţilor americani ucişi în Vietnam. Personalităţi violente, fiecare cu obsesiile lui, cei doi transformă New York-ul într-un oraş prea mic pentru lupta lor. Câştigătorii Oscarului, Russell Crowe (Gladiator, The Insider) şi Denzel Washington (Training Day, The Hurricane) îl întâlnesc pe oscarizatul producător Brian Gazer (A Beautiful Mind, Cinderella Man), pe regizorul Ridley Scott (Gladiator, Black Hawk Down) şi pe scenaristul de top Steven Zaillian (Schindler's List, Gangs of New York) în echipa filmului American Gangster, povestea unui superstar mai neobişnuit al anilor '70. Corupţia paraliza poliţia, tributul pentru războiul din Vietnam împovărează societatea americană, iar soldaţii se întorc de pe front fie în cutii de lemn, fie dependenţi de opiu. Cu concursul poliţiei "binevoitoare", Mafia lansează pe piaţa dogurilor mii de kilograme de droguri, care ajung în venele narcomanilor. Plătită regeşte, justiţia închide şi ea ochii la afacerile cu prafuri. Frank Lucas, un negru din Harlem, dă însă jocul peste cap: moartea şefului său îi deschide o poartă spre inima imperiului alb, el construindu-şi propria poveste de succces. "Corect", cu un simţ al eticii stradale, el lansează pe piaţă un drog mai pur şi la un preţ mai scăzut, devenind noul superstar al oraşului. Poliţistul Richie Roberts (Crowe) simte că afacerea începe să scape din mâinile Mafiei, şi că un om de culoare domină scena narcoticelor. Poliţistul şi infractorul, de o parte sau alta a legii, sunt dominaţi de un cod al onoarei, iar destinele lor se întretaie până la a-i pune faţă în faţă într-o confruntare finală, care va antrena schimbări majore în societatea new-yorkeza. Filmat în NY şi Tailanda, pelicula acoperă perioada 1968-1974, şi marchează începutul sfârşitului parteneriatului lege-fărădelege, paradoxal apelând la doi inamici, deveniţi aliaţi în lupta pentru reinstaurarea legii. Din distruibuţia filmului mai fac parte RUBY DEE (A Raisin in the Sun), CHIWETEL EJIOFOR (Children of Men), CUBA GOODING, JR. (Pearl Harbor), JOSH BROLIN (No Country for Old Men), TED LEVINE (Memoirs of a Geisha), ARMAND ASSANTE (Gotti), JOHN ORTIZ (Miami Vice), JOHN HAWKES (Deadwood), RZA (Derailed), CARLA GUGINO (Sin City). Operatorul HARRIS SAVIDES (Zodiac, The Yards), scenograful ARTHUR MAX (Gladiator, Black Hawk Down), autoarea costumelor JANTY YATES (Gladiator, De-Lovely), oscarizatul®-monteur PIETRO SCALIA (JFK, Black Hawk Down) şi compozitorul MARC STREITENFELD completează echipa filmului.
 PARTEA 1
PARTREA 2


Ce-ar fi dacă ţi-Ar da cineva o cutie cu un buton, care, odată acţionat, ţi-ar aduce un milion de dolari... dar simultan, ar lua viaţa unei persoane pe care nu o cunoşti? Ce-ai face? Şi care ar fi consecinţele? Este anul 1976. Norma Lewis (Cameron Diaz) este profesoară la un liceu particular, iar soţul ei, Arthur (JAMES MARSDEN) este inginer la NASA. Sunt, în toate privinţele, un cuplu al clasei mijlocii, ce trăieşte o viaţă obişnuită într-o suburbie, împreună cu fiul lor... până când, un tip misterios, cu o faţă oribil desfigurată apare la uşa lor (FRANK LANGELLA) şi le face o propunere: cutia. Având numai 24 de ore pentru a face alegerea, Norma şi Arthur se confruntă cu o dilemă morală. Curând, cei doi descoperă că ramificaţiile deciziei lor sunt imposibil de controlat şi că se extind asupra propriei lor vieţi şi destin. „The Box” are la bază o povestire clasică „Button, Button” de Richard Matheson. A fost adaptată pentru ecran şi regizată de Richard Kelly, al cărui film SF „Donnie Darko” a fost nominalizat cu Grand Jury Prize la Sundance Film Festival. Filmul a fost prezentat la câteva festivaluri în jurul lumii şi a fost distins cu o nominalizare la Independent Spirit Award  pentru cel mai bun film şi cel mai bun scenariu. „The Box” este o producţie cu Cameron Diaz („The Holiday”), James Marsden („X-Men: The Last Standard”), actorul nominalizat la Oscar Frank Langella („Frost/Nixon”), James Rebborn („The International”) şi Holmes Osborne (filmul de televiziune „Invasion”). Pelicula este produsă de Sean McKittrick, Richard Kelly şi Dan Lin, cu Sue Baden-Powell, Ted Field, Paris Kasidokostas Latsis, Terry Dougas şi Edward H. Hamm Jr. Producători executivi. În spatele platoului se află o echipă creativă din care fac parte regizorul de imagine Steven Poster („Stuart Little 2”) scenograful Alexander Hammond („Fightplan”), editorul Sam Bauer („Donnie Darko”) şi costume designerul  April Ferry („Terminator 3: Rise of the Machines”). Muzica originală este compusă de Win Butler, Regine Chassagne şi Owem Pallett.
PARTEA 1
PARTEA 2

Fading Gigolo spune povestea lui Fioravante (Turturro), care se hotărăşte să devină un Don Juan profesionist pentru a face rost de banii necesari prietenului său, Murray (Woody Allen). Cu Murray pe post de "manager", cei doi sunt repede prinşi în mrejele amorului şi ale banilor...











PARTEA 1
PARTEA 2


Sam Shepard îl va interpreta, în acest proiect cutezător, pe Cassidy, la 15 ani de la împuşcarea lui de către poliţia din Bolivia, refăcut şi cu planuri mari: să se întoarcă în Statele Unite. Noriega va juca rolul unui pistolar care pierde economiile de-o viaţă ale lui Cassidy, dar care îl ajută pe acesta într-o nouă şi ultimă misiune – jefuirea unei mine.Stephen Rea intră în pielea unui angajat al căilor ferate, trimis în urmă cu mai bine de un deceniu pe urmele lui Cassidy, dar încă dornic să-l prindă, deşi jafurile de bănci făcute în serie de către Cassidy deveniseră deja istorie.
PARTEA 1
PARTEA 2



Trecutul misteris al unui străin revine cu o răzbunare în această aventură de arte marțiale din Vietnam. Maestrul Bao (scriitor / regizor Dustin Nguyen) este un lup singuratic a cărui sosire neașteptată într-un sat de pe litoral ii deranjeaza pe criminalii locali. Mai târziu,ne este dezvăluit faptul că Maestrul Bao și soția superba a brutarului (Thai Hoa), (Ngo Thanh Van), împărtășesc un trecut clandestin. Că istoria pune în curând probleme în prezent, când nelegiuitorul General Long (Roger yuan) apare în oraș, pregatind scena pentru o luptă epică care va determina soarta la toti trei


PARTEA 1
PARTEA 2



Violenta, coruptie, mizerie, exploatare, vandalism, iata realitatile care guvernau, in secolul XIX, orasul devenit azi o metropola. Povestea nasterii orasului New York si istoria luptelor crancene intre bandele stradale fac subiectul acestei pelicule istorice. Filmul il urmareste pe Amsterdam Vallon in incercarea sa de a se razbuna pe omul care i-a ucis tatal, Bill Macelarul. Amsterdam se indragosteste de Jenny Everdeane, o hoata de buzunare
PARTEA 1




PARTEA 2




De la un New York feeric când tropotul cailor străbătea zgomotos străzile lungi şi pietruite, iar onoarea era apărată cu pistolul, până la oraşul modern acoperit de clădiri zgârie-nori, veşnic treaz, filmul „Poveste de iarnă“ înfăptuieşte miracole şi uneşte destine. După secole de întuneric, vise despre o iubire neînţeleasă şi o permanentă luptă cu sine, un bărbat îşi recuperează amintirile şi descoperă incredibilul destin care îl aşteaptă. Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, Jennifer Connelly, William Hurt şi Russell Crowe reînvie romantismul şi speranţa în splendida „Poveste de iarnă“, din februarie la cinema.

PARTEA 1

PARTEA 2

Tony D’Amato, antrenor principal al echipei de fotbal american Miami Sharks Duminica, pierzi sau câstigi este o productie regizata de Oliver Stone, câstigator al premiului Oscar, care arunca o privire asupra societatii contemporane prin prisma dinamica a sportului profesionist. Cu toate ca fotbalul american profesionist furnizeaza fundalul plin de actiune în Duminica, pierzi sau câstigi, filmul contine în acelasi timp o poveste si o descriere detaliata a acestor “gladiatori” ai vremurilor nostre, dar si a antrenorilor si familiilor adesea asediate, proprietarilor bogati ai echipei si corporatiilor care urmaresc sa controleze jocul întocmai ca pe o mare afacere, mass-mediei sportive si a diverselor persoane care abia asteapta sa bea din cupa victoriei.
Stone a adunat o echipa impresionanta de actori pentru a da viata personajelor care îsi desfasoara activitatea în acest univers dramatic, profan si, adesea, plin de umor, format din: jucatori, antrenori, conducatori de club, ziaristi, comentatori, personalitati media, medici, politicieni si majorete.
PARTEA 1 PARTEA 2



In acelasi an in care serialul Clanul Soprano lansase deja o moda rafinata cu lipici la milioane de telespectatori din intreaga lume, aceasta comedie neagra cu un Robert De Niro atipic in rol principal avea sa faca furori in cinematografe. Respectand reteta brevetata de faimosul serial, filmul parodiaza genul peliculelor cu gangsteri, punand in carca nasului Paul
Vitti (De Niro) o povara de anxietati, temeri, sentimente de vinovatie si crize de identitate.

PARTEA 1

PARTEA 2



Părintele James este un preot bun, fidel integrităţii spirituale. Într-o zi, un bărbat nevăzut îi spune la confesional că îl va ucide tocmai pentru că nu a făcut nimic rău. James are răgaz o săptămână pentru a-şi aranja afacerile, timp în care ajută sufletele pierdute din parohie în vizite ce ar trebui să scoată la iveală şi posibilii suspecţi. Pregătirea lui pentru moarte este complicată şi de sosirea fiicei sale, care a încercat nu demult să se sinucidă.

În vara anului 1999, patru adolescenţi din East Great Falls – Michigan se străduiesc să îşi piardă virginitatea înainte de a deveni subiectul bătăii de joc a colegilor de liceu mai experimentaţi şi cu o viaţă sexuală activă. A trecut multă vreme de la acele evenimente hilare, iar gaşca se reuneşte în oraşul natal pentru a participa la reuniunea de 10 ani de la absolvirea liceului, pe parcursul unui week-end băieţii şi fetele de odinioară, transformaţi în adulţi mai mult sau mai puţin responsabili, fiind martorii schimbărilor petrecute în vieţile fiecăruia. Jim Levenstein şi Michelle Flaherty sunt în continuare căsătoriţi şi au devenit părinţi, având un mariaj solid pe care îl ameninţă din când în când Nadia. Kevin Myers s-a despărţit de Victoria Lathum şi s-a însurat cu Ellie, fiind arhitect şi lucrând de acasă. Chris “Oz” Ostreicher nu mai este în relaţii apropiate cu Heather, are o nouă iubită petrecăreaţă şi amuzantă pe nume Mia, este comentator sportiv de fotbal american şi şi-a achiziţionat o casă de vis pe plaja din Malibu, având cel mai mare succes în carieră dintre toţi foştii colegi. Paul Finch încă tânjeşte după Jeanine Stifler, mama cea sexy a lui Steve Stifler, acesta din urmă nematurizându-se complet, lucrând pentru un şef care nu îl tratează cu respect şi neavând prea mult succes la femei.

PARTEA 1
PARTEA 2


Columbiana este un action-thriller în care o copilă este aruncată în lumea cumplită a crimelor, a violenţei fără limite şi nu în ultimul rând a răzbunării. La vârsta de numai 10 ani, Cataleya Restrepo (Zoe Saldana) este martoră la uciderea cu sânge rece a părinţilor săi, oribila crimă fiind ordonată de cel mai mare mafiot local. Printr-o ploaie de gloanţe, tânăra reuşeşte să scape de asasini şi se refugiază la Chicago, la unchiul său Emilio. Din acel moment Cataleya a crescut cu un singur scop: să-l găsească şi să-l ucidă pe criminal. În ciuda eforturilor lui Emilio de a o ţine departe de o viaţă atât de periculoasă precum cea pe care ea a ales-o, ea devine repede un asasin de succes și pornește în căutarea răzbunării. Antrenata sa ucida, nu iarta si nu uita. Acum, momentul ei se apropie… De la scenaristii filmului Taken / Teroare în Paris şi de la regizorul Transporter 2, MediaPro Distribution aduce pe ecranele din Romania un action thriller care îţi va tăia respiraţia. COLUMBIANA. Din 9 septembrie, răzbunarea e frumoasă.



povestea ta din aceasta noapte incepe acu vreo 500 de anisori cand traiai si tu bine mersi ca orice amarat intr-o bujdula alaturi de muiere si copii, iar ca sa-ti castigi bucatica de paine erai un biet samsar care mutai niste martoage de cai de colo pana colo, toate bune si treaca mearga pana cand ceasu rau te ciocneste de un nobil caruia i se pune pata pe tine....poate calareai cu capu pe sus, poate l-ai privit prea mult in ochi, poate nu l-ai privit deloc ori nu ti-ai plecat capu cand l-ai salutat...egal, cert e ca din clipa asta incepi sa dai de dracu tare de tot si din tot ce aveai mai ramane doar un foc puternic care te parjloleste cumplit pe dinauntru si care nu poate fi stins decat de sangele celor care te-au zapacit de cap. 

Într-o suburbie a regatului apar dintr-o dată o mulțime de bani falși și nimeni nu părea să știe ce se întâmpla. Departamentul șase de apărare al regelui este sesizat și se iau măsuri pentru găsirea vinovatului. Ji Yaohua și grupul celor șase luptătoare sosesc la Departamentul șase pentru a raporta Lordului Liu, comandantul Departamentului, grupul de luptătoare Kung-Fu fiind recomandat comandantului de prințul regatului. Ji era prima femeie pe care Departamentul o acceptase în cadrul forțelor de ordine ale regelui. Luptătoarea este prezentată administratorilor departamentului de apărare, îi sunt prezentate regulamentele interioare și modul în care poate avansa în ierarhie. Ji îl observă pe tânărul Leng, supranumit Coldblood și face cunostința cu acesta. Leng pleacă în căutarea celor responsabili de tulburarea ordinii în regat și-l urmărește pe Jia San, care îl aștepta pe Life Snatcher, un nume cunoscut în lumea hoților ca recuperator de datorii financiare, într-un restaurant unde-i arată matrița. Jia San avea o matriță de bani cu ajutorul căreia împrăștia banii falși în regat. La restaurant își face apariția și administratorul Departamentului șase cu garda sa. Are loc o luptă în care sunt implicati toți luptătorii de arte marțiale din restaurant. Jia San dispare în mod misterios și își face apariția un alt lider de grup, Zhuge Zhenwo, Comandantul Fortelor de Ordine Clerice, subordonat direct regelui. Este descoperit un complot în care sunt implicați mai multi lorzi ai regatului. Toate comandamentele de aparare a regatului se pun în mișcare pentru rezolvarea cazului matriței de bani furate și descoperirea complotiștilor. Se formează grupul celor patru, Iron Hand, Emotionless, Coldblood si Lifesnatcher sub comanda lui Zhuge Zhenwo, subordonat direct regelui.

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.