iulie 2014



Intr-un orasel din California, un tanar bucatar pe nume Odd Thomas este abordat de fantoma unei tinere fete, care a fost violata si ucisa cu brutalitate. Prin capacitatea sa unica de a-i intelege pe cei morti, acesta este psihic condus la criminalul acesteia, un fost coleg de scoala.
Dupa rezolvarea acestui caz, intr-o zi, la locul de munca, Odd intalneste un individ suspect care este urmarit de o armata de "bodachs", asa-numitele creaturi spirituale, intunecate, care apar numai in timpul unui dezastru, hranindu-se cu suferinta celor raniti sau ucisi. De aici incepe adevaratul joc in care tanarul erou se foloseste de intuitia sa supranaturala pentru a afla ce pune la cale acel individ, fiind ferm convins ca acest om este conectat la o catastrofa teribila care este pe cale sa se intample.







PARTEA 1

PARTEA 2


Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) este o profesoară pentru care pur ÅŸi simplu nu există nota 4. VorbeÅŸte urât, e fără scrupule ÅŸi cam indecentă. Se îmbată, se droghează ÅŸi abia aÅŸteaptă să se mărite cu un bărbat bogat, ca să poată să-ÅŸi ia adio de la jobul ei din gimnaziu. Când o părăseÅŸte logodnicul, ea îşi pune în gând să-l cucerească pe profesorul suplinitor (Justin Timberlake), care pe lângă că e frumuÅŸel, mai e ÅŸi bogat. Pentru acest profesoraÅŸ ea intră în competiÅ£ie cu agasanta Amy (Lucy Punch), colega sa de catedră – ÅŸi în plus, va trebui să respingă curtea pe care i-o face profesorul de gimnastică (Jason Segel), un tip lipsit de sare ÅŸi piper. Demersurile cam deocheate ale lui Elizabeth, plus consecinÅ£ele lor, îi vor ÅŸoca pe elevii ei, pe colegi ÅŸi chiar pe ea însăşi.



Aventuri din epoca rock-ului - Encino Man (1992) - Filme Online cu: Sean Astin, Brendan Fraser.Cand Stoney si Dave incep sa sape o groapa pentru piscina in gradina, nu banuiesc ce declanseaza. Din pamant, de la adancime, ei scot la suprafata trupul unui om inghetat, pastrat astfel din epoca de piatra. Omul cavernelor – Link - reinvie si aterizeaza brusc din epoca de piatra, in epoca rock-ului. Cum se adapteaza el secolului XX? Destul de stangaci, dar un lucru este sigur, cu fetele nu are deloc probleme, spre deosebire de noii sai prieteni.

server 1   SERVER 2

Patru suflete pierdute, un prezentator TV căzut în dizgrație, Martin Sharp (PIERCE BROSNAN), o adolescentă obraznică, Jess Crichton (IMOGEN POOTS) și cu gura mare, o mamă singură și singuratică, Maureen (TONI COLLETTE) și un muzician megaloman, JJ (AARON PAUL), decid să-și pună capăt vieții cu toții în aceeași noapte, în Ajunul Anului Nou.
ÃŽntâmplarea face ca cei patru străini disperaÈ›i să se întâlnească în acelaÈ™i loc - pe acoperiÈ™ul unui zgârie nori din Londra, care È™i-a căpătat renumele de “Turnul sinucigaÈ™ilor”.
O serie de întâmplări pe cât de comice, pe atât de emoÈ›ionante face ca cei patru să decidă să-È™i amâne planul comun, cel puÈ›in până de Valentine’s Day…



Realizat dupa un roman scris de Franz-Olivier Giesbert si inspirat din fapte reale, filmul ne prezinta viata unui gangster, Charly Matteï, retras din activitati ilegale si crime, in urma cu 3 ani. Acum are o familie pe care o iubeste si isi dedica viata ce i`a ramas in intregime sotiei si celor 2 copii ai sai. Dar intr`o dimineata rece de iarna, se incearca asasinarea sa intr`o parcare subterana din Marsillia …. 22 de gloante …. in ciuda eforturilor asasinilor, va supravietui …. Filmul a avut productia in anul 2008 – 2009 dar pe parcursul filmarilor, scenariul s`a modificat de cateva ori deoarece au aparut noi elemente din viata gangsterului Charly Matteï astfel incat a trebuit sa fie re-filmate aproape toate scenele, filmul fiind pre-lansat in cinematografe in data de 19 Martie 2010. Atat scenaristii cat si producatorii au avut de suferit pierderi materiale si financiare in urma catorva atentate de sabotare a filmarilor si discreditare a filmului, facute de rivalii lui Charly Matteï



Ideea filmului a venit in urma une stiri despre o familie asasinate intr-o mica ferma din America. Nu exista suspecti, martori, indicii sau alte dovezi, care sa duca spre asasin. Angie, aplica pentru un job de baby-sitting, la familia Stanton, la o ferma. In drum spre ferma masina i se strica si este luata de Rick, un mecanic. La ferma, sotii Stanton, Jim si Violet, ii spun ca fiul lor, Sam, doarme si ii lasa instructiuni pentru seara ce urmeaza. SERVER 1



Cea mai populară echipă X-Men duce o bătălie pentru supravieţuirea speciei lor în două perioade de timp diferite. Eroii din trilogia originală X-Men se alătură eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere din trecutul explorat de X-Men: First Class pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtătorilor genei X.



SERVER 1 SERVER 2



Filmul Nebraska îi are în centru pe un tată vârstnic, fost alcoolic (Bruce Dern) şi pe fiul său sceptic (Will Forte). Cei doi pornesc la drum din Montana către Nebraska pentru a primi banii pe care tatăl pretinde că i-a câştigat drept premiu. Însă situaţia este comică doar în aparenţă, latura întunecată nu este departe. Filme online hd

Nimeni nu cunoaÅŸte cu adevărat puterea viselor interioare, din capul nostru, . . . până ce acestea ne inspiră realitatea. Le fel se întâmplă în reecranizarea contemporană, realizată de Ben Stiller, a uneia dintre cele mai influente poveÅŸti fantastice din toate timpurile – povestea naturii irezistibile a visului: VIAÅ¢A SECRETÄ‚ A LUI WALTER MITTY de James Thurber. Stiller a luat povestea de două pagini ÅŸi jumătate, din anul 1939, ÅŸi a deschis-o într-o comedie a secolului 21 despre un bărbat care descoperă că viaÅ£a sa reală este pe cale să fie bulversată de imaginea sa nebunească. Acest Walter Mitty (Stiller) este un visător modern, un editor al unei reviste de fotografie care ia o vacanţă mentală de la viaÅ£a sa fără sare ÅŸi piper dispărând într-o lume fantastică dominată de eroism, romantism plin de pasiune ÅŸi învingerea constantă a pericolului. Dar când Mitty ÅŸi colega pe care o adoră în secret (Kristen Wiig) sunt pe punctul de a-ÅŸi pierde locurile de muncă, Walter trebuie să facă ceva inimaginabil: să ia măsuri reale – începând o aventură mai mare decât toate visele sale.

Creaturi unite de sangele lupului, care pot ucide cu blesteme si se pot deplasa cu viteza fulgerului, privesc cerul noptii in asteptarea lunii. Ei sunt varcolacii. Luna semnaleaza cele doua gasti de varcolaci, divizate de principiile in care cred (una vaneaza si ucide, iar cealalta este pasnica) in legatura cu indeplinirea unei profetii antice. Un baietel pe nume Timothy se apropie de implinirea varstei de 13 ani, de momentul transformarii sale. Timothy si mama sa nu au stiut ca restul familiei este compus din varcolaci ce au pastrat secretul lui Timothy inca de cand s-a nascut. Acesta este pe jumatate pur-sange, iar profetia spune ca numai el are puterea de a rupe blestemul, de a controla destinul neamului sau. Dar ei stiu totodata ca aceasta putere il pune pe Timothy in mare primejdie, intrucat sunt alti varcolaci insetati de sange, ce au jurat sa-l gaseasca si sa-l omoare pe baiat. Gasca de motociclisti varcolaci care il urmareste pe baietel este formata din Varek, Zo , Sonya si Grenier. In scurt timp va incepe razboiul intre cele doua tabere.
server 1




Ghost of Goodnight Lane este un film de groaza ,comedie 2014 american regizat de Alin Bijan. Linia dintre film È™i realitate estompează atunci când o fantomă plina de resentimente preia un birou de producÈ›ie de film … ÃŽntr-un studio de film Dallas actorii si echipa de la un film de groază devin victime ale propriei lor poveste de groază sângeroase. Unul câte unul, ele sunt ucisi in afara de o fantoma razbunatore, care pare a fi re-adoptarea uneia dintre cele mai înfricoșătoare momente din istoria filmului. ÃŽn calitate de director È™i actriÈ›ele sale frumoase încep să puna cap la cap un puzzle vechi sw patruzeci de ani , ar putea fi prea târziu pentru ei toÈ›i. Cheia pentru libertatea lor este deÈ›inută de o femeie batrana si înfiorătore , care dezvăluie un mister crima, cu o poftă de mâncare È™ocantă È™i sinistra.
SERVER 1  


SERVER 2



Thunder, o pisicuţă abandonată, se adăposteşte de furtună în subsolul celei mai stranii case pe care ţi-o poţi imagina! Aceasta îi aparţine unui magician blajin, iar Thunder simte că în sfârşit şi-a găsit un cămin alături de el şi ajutoarele sale. Problemele apar când nepotul magicianului vrea să profite de încrederea lui, iar Thunder şi restul "familiei" trebuie să ia măsuri.

SERVER 1 

SERVER 2 



Serial de animatie in care putem urmari aventurile zilnice ale popularilor pinguini, locatari ai Gradinii Zoologice din Central Park. Intr-un context complet separat de filmele "Madagascar", seria urmeaza aventurile a patru pinguini, Skipper (seful grupului), Kowalski (cel destept), Private (cel mai tanar) si Rico (cel mai nebunatic), in Gradina Zoologica din New York. Pinguinii sunt sefii habitatului lor din Central Park, intreprinzand misiuni secrete in inima orasului. Uneori, misiunile lor ii…



Bazat pe bestseller-ul omonim, semnat de Veronica Roth, filmul Divergent aduce pe marile ecrane lupta încrâncenată a unei adolescente de a-şi descoperi adevărata identitate, în ciuda legilor foarte stricte după care lumea se ghidează.
ÃŽntr-un viitor nu foarte îndepărtat, societatea este împărÅ£ită în categorii clar delimitate în funcÅ£ie de personalitatea dominantă a fiecărui individ. DeÅŸi pare o fată obiÅŸnuită, Tris Prior află că nu îi poate fi definită o singură calitate, drept urmare nu va putea aparÅ£ine niciodată vreunui grup. Războiul începe atunci când Tris deconspiră faptul că se urmăreÅŸte distrugerea tuturor „divergenÅ£ilor” ÅŸi trebuie să înÅ£eleagă de ce sunt periculoÅŸi înainte de a fi prea târziu.
Cu o poveste motivaţională puternică, imagini spectaculoase, acţiune la cote maxime şi o poveste de dragoste neaşteptată, Divergent ajune pe marile ecrane din ţară începând cu 21 martie.

SERVER 1




SERVER 2 



Filmul ‘ Sansa vieti lui ‘  ne povesteste aventurile unui grup d tineri foarte destepti, pacalind astfel Vegas-ul de milioane de dolari. Studentul Ben Campbell (Jim Sturgess) reuseste sa intre la scoala de Medicina Harvard dar ii este imposibi sa plateasca taxele, disperat sa faca rost de bani se alatura unei echipe foarte inteligente din facultate care pacalesc jocul de BlackJack. Acestia merg in Las Vegas cu identitati false inpreuna cu profesorul de matematica Micky Rosa (Kevin Spacey) care e geniu in a sparge codurile jocului, acest joc e format din doua echipe “Observatori” care tin evidenta cartilor si “Marii jucatorii” care mizeaza pariuri tot mai mari. Desi stiind ca ceea ce fac ei nu este ilegal ei se feresc de ochii sefului cazinoului care ii monitorizeaza cu mare atentie. Succesul lor se transforma intr-un mare cosmar atunci cand invidia oamenilor intervine si le strica planurile…

partea 1

partea 2


În timpul unei vânători doi frați îl împușcă din greșeală pe primarul orășelului lor. Adolescenții sunt nevoiți să fugă, iar tatăl lor, seriful local, se găsește în fața unei dileme: să-și salveze feciorii sau să procedeze așa cum îi impune legea pe care o reprezintă.



Cand Pamantul nu va ma fi, incepe cea mai grozava aventura posibila.
Nu intrati in panica! – acesta este motto-ul filmului. Minunat de tacanit. Absolut isteric. Nebunesc de irelevent. HITCHHIKER’S GUIDE TO THE GALAXY este cea mai tare comedie intergalactica.
Avand la baza bestseller-ul lui Douglas Adams si avand din abudenta efecte speciale vizuale desprinse parca din alta lume, este o calatorie pe care nu vrei sa o ratezi. Cu cateva secunde inainte ca pamantul sa fie distrus de catre niste creature malefice din univers, manieratul si blandul Arthur Dent este trimis in spatiu de catre prietenul sau, un extraterestru in forma umana. Asa incep sa apara necazurile, iar el impreuna cu prietenii sai, inclusiv un presedinte galactic cu doua capete si un android paranoic cauta cateva raspunsuri pentru a afla misterele vietii, ale universului.

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.