ianuarie 2013


Filmul urmareste povestea unei familii fericite in aparenta. Daniel si Lacey asista la o serie de evenimente perturbante si ciudate. Cineva le consuma mancarea, le ascunde pozele si mai multe pasari cad secerate in fata casei lor. Intre Lacey si Daniel incep sa apara tensiunile. Descopera pe corpul copilului mai mare o serie de echimoze. Visele celui mic sunt din ce in ce mai ciudate. Entitati ciudate dau tarcoale casei lor, entitati capabile sa intre in posesia oricarui corp le apare in cale. Un specialist in meterie le spune ca au cazut victimele unui atac…extraterestru.



Gabriel, un om de stiinta are o familie fericita, o sotie pe care o adora si un baiat inteligent pe nume Erol. Sotia sa si Erol il conduc pe Gabriel la aeroport, acesta urmand sa participe la o conferinta in Princeton. Insa nu se mai intoarce niciodata, dispare fara urma. Au trecut 12 ani de la disparitia sa si sotia lui inca nu a putut trece peste aceasta pierdere. Erol a ajuns acum adult, planuieste sa se casatoreasca cu iubita sa din liceu. Bunicul sau il arunca in dilema cand spune ca Gabriel a construit in secret o masinarie a timpului din cauza careia a ramas captiv in trecut. Trebuie sa gaseasca o modalitate de a-si aduce tatal inapoi.


Film online House at the End of the Street (2012) Sarah si fiica sa Elissa se muta intr-un oras nou, iar adolescenta e dornica sa afle lucruri despre noii vecini. Curand, cele doua afla ca in casa de langa cea pe care o locuiesc a avut loc o tragedie in familie. Parintii au fost ucisi de fiica lor adolescenta, iar fiul a ramas singur. Baiatul se imprieteneste cu noua sa vecina, iar Elissa descopera ca tragedia familiei din casa de langa nu s-a terminat nici pe departe.

Ellen, o tanara aristicrata din tinutul mlastinos Deira se avanta, impreuna cu matusa sa, intr-o misiune dificila: trebuie sa gaseasca o relicva si sa i-o inmaneze regelui de drept. Soldatii din tinut ii omoara matusa dar Ellen ramane sa duca la bun sfarsit misiunea. Il intalneste pe hotul Aedin care, in schimbul unei sume de bani accepta sa o insoteasca. Dupa o multime de obstacole si aventuri cei doi reusesc sa gaseasca relicva. Va reusi Ellen s-o inlcuiasca cu succes pe matusa sa la incoronarea regelui si sa devina un Paladin?


PARTEA 2


Filmul urmareste aventurile cosmonautului sovietic Stas, primul cosmonaut rus ales pentru a participa la cursa explorarii Lunii. In timpul acestei calatorii spatiale, nava dispare. Prietenul din copilarie a lui Stas si directorul misiunii, Andrei, il cauta fara succes timp de mai multe luni. La sapte luni de la accident nava reapare dar fara Stas. In tot acest timp Andrei si sotia sa (care a fost iubita lui Stas in trecut) primesc transmisiuni radio ciudate in care Stas pretinde ca s-a intors pe Pamant dar nu a intalnit nici macar o fiinta vie.
SERVER 2


Malcom si Keisha se muta in noua lor locuinta , iar mai incolo afla ca in casa lor mai locuieste si un demon.Cand Keisha este posedata de catre demon , ca sa-si salveze sotia Malcom cere ajutorul unui preot, unui medium si a unei echipe de vanatori de fantome. A Haunted House (2013)
SERVER 2

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.